Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért miért vagyok proli?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel összeakartunk jönni, tinderen ismertem meg. Azt mondta hogy addig nem talàlkozik velem amíg nem oltatom be magam. Én mondtam neki h kurv*ra oltásellenes vagyok, kisérleti fegyvereket belém nem lőnek. Azt mondta, hogy korlátolt a gondolkozásaom és hogy proli vagyok amiért ellenzem az oltàst ha tanultam volna biológiát akkor tudnám h szűkség van a vakcínákra. Szerintetek proli vagyok azért mert nem áldozom fel magamat kisérleti célokból?

A vicc az, h nem ez a csaj az első aki osztja az észt nekem ezmiatt.

2021. dec. 1. 12:15
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
18%

29-es vagyok, annyit még hozzáteszek, hogy a WHO-ba bejelentett 2,3 millió oltáskárosult (ami ma már 2,6 millió) az a valóság köbö 10%-a lehet. Egészségügyben dolgozó ismerőseim/barátaim/kollégáim mind-mind arról számol be, hogy hány oltás után rosszullett beteg megy vissza és van elhesegetve, illetve ha el is látják, nem ismerik el, hogy az oltástól károsult, vagy pedig de, de a papírra már nem az van írva, tehát ebbe a statisztikába nem kerül be.

De mégha igaz is az összes szám, gondolkozzunk: 24 hónap alatt 5 millióan haltak meg covidban (ennek a számnak köbö az egy tizede igaz amúgy, de ezt most ignoráljuk), 10 hónap alatt 2,5 millióan lettek oltáskárosultak (ennek a számnak pedig köbö a tízszerese igaz, de ezt is ignoráljuk).

Alap matek megy itt nektek? Ha igen, akkor nincs miről beszélni tovább, hogy melyik a veszélyesebb, a vírus maga vagy az oltás ellene. :D

2021. dec. 1. 13:27
 32/57 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert általában a tanulatlan, gyári dolgozó, prolik félnek csak az oltástól.
2021. dec. 1. 13:37
 33/57 anonim ***** válasza:
39%
vicces a kísérleti fegyvernek nevezés is, meg az is, hogy ti összetevők alapján majd megmondjátok, hogy mik a hosszú/rövidtávú hatásai (nem is értem, miért nem dolgoztok még a pfizer-nél)
2021. dec. 1. 13:50
 34/57 anonim ***** válasza:
87%

"ha tanultam volna biológiát " - de nem tanultál, mit nem értesz?

Attól csak tanulatlan vagy, hátrányos helyetű, stb.

Buta proli attól vagy, hogy ennek ellenére nagy a pofád.

Amúgy meg van aki dohányossal, piással nem jön össze.

Kötelező volna?

2021. dec. 1. 13:57
 35/57 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon nagy létszámú munkahelyen dolgozom, a 2. hullám az alkalmazottak felét nagyon csúnyán leterítette, köztük engem is. Csupa egészséges harminc és ötven közötti ember. Annyira rosszul voltunk, hogy többen hetekig nem tudtunk újra munkába állni, a családomból volt, aki kórházba került, egyikük egészséges fiatal felnőtt. Ahogy lehetett, mindnyájan oltattunk. Igen, voltak mellékhatások, enyhébb-erősebb, de negyedannyira sem viselte meg egyikünket se, mint a fertőzés.

Most újra felütötte a fejét a covid, többen el is kapták, olyanok is, akik korábban nem estek át a fertőzésen, és mindenki két tüsszentéssel meg kis hőemelkedéssel átvészelte.

Eközben az egyik meggyőzhetetlen oltatlan ismerősünk jelenleg ötödik hete beteg, nagyon, és valószínűleg rettenetesen bánja, hogy nem oltatott.

Nem tudom, mi van az oltásban, nem is érdekel, a lényeg, hogy nem szeretnék még egyszer olyan rosszul lenni, mint akkor betegen.

Ugyanakkor egy minimális egyéni statisztika: az ÖSSZES magasan képzett, széles látókörű, átlag feletti intellektusú ismerősöm oltva van azóta. Eközben az életiskoláját kijárt, szerény képességű, ezo-spiri-Gődényhívő ismerőseim mind oltatlanok. Biztos, hogy az a hülye, aki oltat?

2021. dec. 1. 14:02
 36/57 anonim ***** válasza:
19%

"Ti tudjátok mi van a fájzerbe meg ezekbe?"

Nem, de rohadtul almos voltam 2 napig a faaaajzertol. Biztos altato van benne....

37F incel

2021. dec. 1. 15:16
 37/57 VincentLaw ***** válasza:
57%

Én nem tudom, mi van benne és még orvos sem vagyok, úgyhogy a hatékonyságáról nem tudok nyilatkozni érdemben. Viszont egy másik oldalról megközelítve a témát, az sem könnyíti meg senkinek a dolgát, hogy érdemleges információhoz nem, vagy alig lehet hozzájutni. Meg az ellentmondás a gyártóktól, hogy ajánlják, de felelősséget nem vállalnak. Hát jól van, az államok megveszik, mert ajánlják, viszont a felelősséget nem vállalják ők sem. Az oltások az oltóhelyekre kerülnek, ott sem vállalnak felelősséget, viszont kitöltetnek veled egy lapot, ha vállalod az oltást, és esetleg valami bajod lesz, mossák kezeiket. Ergó a felelősség a gyógyszergyártóktól végig a láncon le van tolva a végfelhasználóhoz, hozzád, aki beadatja magának. Ha valami komolyabb bajod lesz tőle, nem mehetsz panaszkodni sehova, mert mutatják majd, hogy "ezt te aláírtad, a te döntésed volt, tudtad mivel járhat, vállaltad a felelősséget". #20 a felntebb felvázolt dolog miatt, de, magánügy.

Még mielőtt valaki elkezdené, hogy oltásellenes lennék, be vagyok oltva. Viszont teljesen meg tudom érteni azokat is, akik nem akarják. Én amúgy kínaival oltattam magam (saját magamnak kellett utánajárni, mert az informálás nem csak nálunk, hanem mindenhol egy nagy nulla), mert laikuskén, azokból az információkból, amiket össze tudtam szedni, a kíniainak láttam a legkisebb kockázatát. És ugye a döntés és a felelősség súlya az én kezemben volt.

2021. dec. 1. 15:46
 38/57 anonim ***** válasza:
92%

38., kar, hogy hazugsagokat irsz.

Az EU-ban az osszes felelosseget az allamok vallalnak, es NEM iratnak ala olyan papirt, hogy te viseled.

(USA-ban. Azsiaban, del-Amerikaban vannak ettol eltero felelossegi korok, de ebbol is az latszik, hogy ezeket a tenyeket csak leforditjak es a sajat, hazai tapasztalatukent terjesztik a konteosok, azaz megintcsak a valotlansagok terjesztesere lyukadunk ki…)

Fent van az EESZT-ben az 1-2 es a 3. oltasra kert kitoltendo lap, nyugodtan ellenorizheted. Bar ha annak ellenere ezt allitod, hogy oltva voltal, akkor valoszinuleg talalkoztal is vele, megis hazudsz rola.

2021. dec. 1. 16:10
 39/57 anonim ***** válasza:
23%
Aki oltást kapott az részt vett a népességcsökkentés programban! Ügyesek vagytok! 10 éven belül az oltatlanoknak majd nem fogynak el a föld nyersanyagai. És ha kimegyünk az utcára is sokkal nyugodtabb lesz minden! Nem lesz ott annyi fax , és a buszon is jut majd ülőhely! 👍🏻😅
2021. dec. 1. 16:25
 40/57 Dzsoki ***** válasza:
100%
Azért,mert nem vagy képes felfogni,hogy a te érdeked is!Legyél,korlátoltnak nevezve!Most jobb,hogy nem a proli kifejezést használtam?Vagyis,akárminek nevezünk,akkor is,minket is korlátozol.Ugyanis,ha mindenki be lenne oltva,az egész világon,nem kellene szájmaszk!
2021. dec. 1. 17:19
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!