Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ismerkednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ismerkednétek egy olyan sráccal?

Figyelt kérdés

Aki kicsit jobban néz ki az átlagostól, sportos testalkatú, belsőben romantikus,érzelmes,bújós.

Viszont szociálisan zárkózott, nem jár bulizni, nem szereti a nagy társaságokat.

Kicsit tutyimutyi is.

29F

nov. 19. 19:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Magamat jellemeztem :) 29F
nov. 19. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha érzelmileg felnőtt, van valamennyi önismerete, vannak céljai, lehet vele beszélgetni, hasonló a gondolkodásmódunk, vannak közös érdeklődési köreink, tetszik a stílusa, a hangja, a... 100 másik dolog, amitől nekem valaki vonzó, akkor igen.
nov. 19. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Tutyimutyi nem kell.
nov. 19. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Nem. A férfi, aki velem akar lenni, az legyen határozott, talpraesett. Sportos testalkat se izgat.
nov. 19. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

"Kicsit tutyimutyi is"

Ez mit takar, milyen értelemben?

nov. 19. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem határozott és nem tudja mit akar, döntésképtelen, azt nem szeretem. Az zavar.

A zárkózottság, otthon ülés, ha amúgy négyszemközt jól megvagyunk, az cseppet sem.

nov. 19. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Az a tutyi mutyi talán nem a legjobb...mit takar?
nov. 19. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is a tutyi-mutyiság, amiért nem kéne.

Még csak az sem kell, hogy magas és izmos legyen, sőt, nekem jobban bejönnek a testesebb, "mackós" férfiak.

Amúgy ennyiből ezt nem lehet megítélni. Ha személyesen találkozunk és megvan a "vibe", meg tud nevettetni, tudunk mindenről beszélgetni, akkor nem érdekel a testalkata, vagy hogy mennyire "helyes" (mondjul ez relatív).

nov. 19. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy ilyen pasi nem itt ismerkedne, hanem élőben is nagy sikert aratna.
nov. 19. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Kizárt.
nov. 20. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!