Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért nem öltözök nőként?
Sok nő sipítozik, hogy nem keresik a társaságukat a pasik. De kérdem én, akkor miért nem kezditek az alapokkal, pl. a nőies kinézettel?
Nőies haj.
Tűsarkú.
SZOKNYA.
Elegancia.
Ezek miért nem jelennek meg a mai nőknél?
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
288
Tűsarkú nélkül is jobb stílusom van, mint a linkelt nőnek, és van minőségi férfi is az életemben. :D Na, ilyenkor mi van?
291.
Elfelejtetted a diplomád, a havi 600-as fizud, a sportos, gyönyörű testedet, az álom otthonodat, a ...
Úgy öktözök ahogy akarok,ahogy nekem tetszik. Hordjad te ezeket!
Mellesleg van barátom, mégsem hordok minden nap szoknyát és tűsarkút ( már csak az hiányozna):DDD
23L
Hmm. Nekem tetszik ez a stílus, de a ti logikátok szerint ez tötál nem nőies. Se szoknya nincs rajta, a mellény is igen férfias beütést kelt. Biztos ajánljátok példaként a hölyet?
Én személy szerint balesetveszélyesnek tartom a tűsarkút kocsiban, szóval nagy ívben elkerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!