Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha így öltözök? 16/f
Deszkás cipő
Cső farmer
V nyakú póló és inget is szoktam hordani elég gyakran.
A barátnőmnek nagyon tetszik ez a stílus.
https://www.youtube.com/watch?v=ThHAQ-c3xs0
:DDDDDDDDDDD
Na jó nem szivatlak, ha nektek bejön akkor nincs vele semmi baj.
De a haverjaid arra gondoltak hogy egy csöppet b*zisan öltözködsz.
Én deszkás vagyok, mindenhova viszem magammal a longboardomat vagy a street deszkámat. És van 8 pár Vans cipőm (különböző stílusok és típusok, időjárástól, igénybevételtől, a használt deszkától, stb függően minden esetre van egy). És az én (szintén deszkás) baráti körömben eléggé lenézzük azokat, akik megveszik ezeket a deszkás cipőket, de csak azért hogy jól nézzenek ki, meg hogy bejöjjön a csajoknak. Mert ezek sportcipők, megfelelő célra lettek alkotva, nem kevés fejlesztés van mögöttük. Csavaros, stoplis cipőkben sem jár normális ember suliba, csak azért hogy bejöjjön a csajoknak.
Léteznek normális, konszolidált, utcai használatra gyártott cipők. hordj olyat, vagy tanulj meg deszkázni.
A V-nyakú pedig 16 évesen már kicsit késői... Hordj galléros pólókat, sokkal komolyabb.
19f
Szerintem jó ez a stílus, mostanában mindenkit lepáváznak aki V nyakú pólóban van, nem értem miért. Én birom az ilyen srácokat, mondjuk a deszkás cipőről nekem is az jut eszembe hogy minek ha nem is deszkázol.
De külömben is ha a barátnődnek nagyon tetszik akkor már alap nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!