Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kevesebb esélyem a lányoknál ha nem öltözök dísz gyökérnek?
Figyelt kérdés
Miért van hogy egy 14 éves lányt falhoz lök egy fiú és elkezdi tapizni egy kis beszélgetés után és a lány nem tud szabadulni amíg valaki nem segít? (meg történt).
Miért öltöznek a fiúk lánynak?
Csak pár kérdés ami fel ba***a az agyamat...
Komolyan én vagyok a hülye mert kondiba járok és nem a plázába döngetem a csajokat?
El kéne kezdeni irtani a ri*ancokat és a pláza cica "fiúkat"...
2013. dec. 26. 17:21
2/12 anonim válasza:
haver nyugodjá MÁÁÁ LEFELEEEEEEE
4/12 anonim válasza:
Azt veszem le hogy cicafiu vs. kigyurt áll@t
Egyik rosszabb mint a másik.
5/12 A kérdező kommentje:
ja és
16/F
2013. dec. 26. 17:24
6/12 anonim válasza:
és am régen is ez volt ugyanugy voltak megerőszakoló férfiak csak nem sok ahogy most sincs sok csak jobb a média a te dolgod hogy kondizol és a lánynak öltözött fiuk miért zavarnak miért érzel gyülöletet vagy netán fétékenység hogy több csajt vonz??? lehet mert a belsője jobb mint neked????
7/12 A kérdező kommentje:
a belsőről vitatkozhatnánk
pár lány ismerősöm szerint 1000x többet érek belsőre mint azok...
és valljuk be a lányok már nem belsőre mennek
2013. dec. 26. 17:26
8/12 anonim válasza:
akkor miért nem azzal a pár lány ismerősöddel foglalkozol a többi helyett te batman?!
9/12 anonim válasza:
Én ezeket csak sajnálni tudom, nincs egyéniségük, és mennek a többi birka után. Amelyik csajnak pedig ez tetszik, attól nekem nem kell semmi. :)
10/12 anonim válasza:
Nekem nem kéne se cicafiu se kigyurt állat xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!