Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kevesebb esélyem a lányoknál ha nem öltözök dísz gyökérnek?
Miért van hogy egy 14 éves lányt falhoz lök egy fiú és elkezdi tapizni egy kis beszélgetés után és a lány nem tud szabadulni amíg valaki nem segít? (meg történt).
Miért öltöznek a fiúk lánynak?
Csak pár kérdés ami fel ba***a az agyamat...
Komolyan én vagyok a hülye mert kondiba járok és nem a plázába döngetem a csajokat?
El kéne kezdeni irtani a ri*ancokat és a pláza cica "fiúkat"...
nem vagyok kigyúrt állat csak kicsit az átlag felett
"és valljuk be a lányok már nem belsőre mennek"
Ezzel tudnék vitatkozni..:) A megfogalmazás nem tetszik, ugyanis amire te gondolsz, az inkább az, hogy a r*bancok már nem belsőre mennek :D Akármilyen hihetetlenül hangzik is, igenis van olyan lány, akit a belső jobban érdekel, csak meg kell találni.:) Ha te olyan lányoknál próbálkoztál, akik 5 tonna smink után gyönyörűek, de belül semmit nem érnek, akkor talán téged sem kifejezetten a belső érdekel elsősorban, erre nem gondoltál még? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!