Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogottan öltözök, mégis szinte mindig csak kalandot akarnak velem, ez miért van?
Mert pasik.
És mert valószínűleg akaratlanul is kihívóan viselkedsz a ruhák ellenére.
Talán mert hozzád mérten túlzottan sikeres férfiakkal ismerkedsz csak, akiket az általuk Veled egy kategóriába sorolt csajok nagyon elkényeztetnek.
Tipikus az, hogy a nők náluk sokkal sikeresebb férfiaknál is kellenek könnyed kapcsolatra, ezért fiatalabbon még nem érzik a motivációt arra, hogy szolidabb férfit keressenek, aki őket jobban megbecsülné.
Van olyan csaj ismerősöm aki még azt is vallja, hogy inkább legyen egy évben 10 jó pasija, még ha előbb-utóbb le is lépnek, mint hogy egy bénára vesztegesse az idejét.
Mert.....
vannak ilyen férfiak
mert...lehet h veled van a gond mégiscsak ami lehet a természeted viselkedésed ésatöbbi sok sok apróság.-
lehetőség no.1.: mert lehet, hogy akaratlanul is olyan erős szexuális kisugárzásod van, ami még így is meghülyíti őket.
lehetőség no.2.: lehet, hogy visszafogott vagy és nem mutatsz magadból olyan értékeket, amik felkeltenék az érdeklődésüket hosszabb távra, így úgy érzik, jól néz ki, belül üres, egy numerára megteszi- még ha amúgy nem is ez az igazság.
Szerintem ha olyan tulajdonságaid is megvillogtatod, amik egy kapcsolatban is hasznosak, akkor is kapcsolatot akar tőled a többsége, ha amúgy könnyűvérű vagy- én legalábbis elég könnyen adom magam, mégis vőlegényem van, és egész eddig mindig komoly kapcsolatra vágyott velem szinte mindenki, és az a komoly kapcsolat létrejötte kizárólag rajtam múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!