Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért nem öltözök nőként?
Sok nő sipítozik, hogy nem keresik a társaságukat a pasik. De kérdem én, akkor miért nem kezditek az alapokkal, pl. a nőies kinézettel?
Nőies haj.
Tűsarkú.
SZOKNYA.
Elegancia.
Ezek miért nem jelennek meg a mai nőknél?
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
#259:
"Feldolgoztam. Hazudok."
Eszed láthatóan nem sok van, ugyanis ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz.
#262 voltam:
Kicsit részletesebben kifejtem, hogy még te is megértsd:
Értelmileg felfogtad. Érzelmileg nem tudsz vele semmit sem kezdeni azóta sem.
252-es, amúgy most egy olyan profilt festesz le magadról a hisztiddel, amit személy szerint el is hiszek rólad.
- A szüleiddel élsz.
- Valami (szerinted is) alja melód van.
- Nem vagy diplomás. (Akkor lehet, ragadt volna rád egy kis kultúra…)
- Prostizni kényszerülsz, mert senki nem bírja elviselni a személyiségedet.
Tehát saját bevallásod szerint is szánalmas az életed. De erről meg ki tehet? Ezt próbálod - sikertelenül - feloldani azzal, hogy a nőket pocskondiázod. Pedig valójában ez még inkább az örvénybe sodor téged, ahonnan nagyon nehezen, vagy talán soha nem fogsz tudni kikecmeregni és boldogtalan leszel egész életedben.
Hajtsatok világ rekordra!
Egy szimpla ízlésen alapuló kérdés alatt lökjetek vagy 3000 kommentet, amiben az a szépség, hogy mind végig csak személyeskedés, köpködés ment. Gyanítom hogy a kérdés már régen nem aktuális így 260 "válasz" után.
Abba ne hagyjátok, szurkolok az új rekordért! :)
Akkor te minek írsz ide?
Nem ízlésen alapult a kérdés, hanem arra hogy aznap épp mivel lehetett a nőket elővenni, mit csinálnak vagy nem csinálnak rosszul. Semmi köze nem volt az ízléshez, csak ahhoz hogy valamivel “odaszúrhassanak” (ha bárki felvenné) a nőknek, hogy ha épp nem így vagy úgy viselkednek/öltözködnek vagy épp “túl korosak” akkor nem ernek annyit mint a 20 évesek akik így öltözködnek. Erről szólt ez az egész, nem az ízlésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!