Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért nem öltözök nőként?
Sok nő sipítozik, hogy nem keresik a társaságukat a pasik. De kérdem én, akkor miért nem kezditek az alapokkal, pl. a nőies kinézettel?
Nőies haj.
Tűsarkú.
SZOKNYA.
Elegancia.
Ezek miért nem jelennek meg a mai nőknél?
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
241
Ennél még csinosabban öltözöm.
De még mindig magánügye mindenkinek.
246.-ra.
Dehogynem! Rendszeres fogyasztó vagyok. :)
248.-ra.
MINDEN férfi fizet a dugásért!
Van aki egy pincérnél, italra és ételre váltja a pénzt és azt adja oda. Van aki gyűrűt és esküvőt csinál, van aki 2 piát és egy füvescigit ad érte, de van aki edzőket fizet, hogy sportosabb legyen, hogy dughasson.
Igen, nem vetem meg a prostikat. De sok diáklány is elrakja a pénzt, nyugodj meg!
Akiket viszont rühellek, azok a "vagyis" csajok. Randi, vacsora, vagy koktélozás, aztán "hirtelen fejfájás", és mennek haza. Egyedül.
Pár éve a Nagymezőben "dolgozott egy 4-5 fős, diáklány csapat. Pia, cucc, de semmi dugás, még cumi sem. Aztán valami arab fickó zokon vette és szétcsapta vagy 2-nek az orrát. Megtörtént eset!
249. vagyok
"vagyis" helyett "vacsist" akartam, csak ez a rohadt Almás fos okoskodik.
249:
Szerintem aki eljut odáig, hogy személyi edzőt fizessen a kondiban, az nem a szex miatt fogja ezt megtenni, hanem a saját egészsége érdekében, vagy hobbiból. Az ilyen gymcelek reménykednek ebben egyedül szerintem.
Egy vacsora meg… Ha nem azért fizeted, hogy jól érezd magad és megismerd a másikat, akkor olyan partnert is érdemelsz, aki elrángattatja magát veled egy drága étterembe, mert ingyen se nyúlna hozzád. Azért látszik, hogy a tyúkszemedre lépett a 248-as. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!