Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/138 A kérdező kommentje:
Engem már az is zavar és rögtön zavarba jövök ha rám néznek az emberek. Olyankor annyira elszégyellem magamat,hogy inkább elmenekülök onnan.
2021. nov. 22. 18:59
 62/138 anonim ***** válasza:
91%

Hiába mondtam maximális jószándékkal, hogy gyakorlati, életszerű tanácsokkal ezen a félelmen csak pszichológus tud segíteni, ha önmagadtól nem tudod legyőzni, nem tudsz átlépni ezen.

Hány évtizedet akarsz úgy leélni, hogy "nem merek kilépni", "mi van ha rámnéztek", "mi van ha megvetően néztek rám", "biztos kiröhögtek", "nehogy szóljanak hozzám", "mit gondolhatnak/gondolnak rólam".

2021. nov. 22. 19:38
 63/138 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, te tulajdonképpen miből élsz?
2021. nov. 22. 19:48
 64/138 A kérdező kommentje:
Egyetemen tanulok. Amikor lehetőségem van rá akkor diákmunkán szoktam dolgozni, főleg a nyári hónapokban.
2021. nov. 22. 20:27
 65/138 anonim ***** válasza:
84%
A legjobb korban és helyen vagy az ismerkedés szempontjából: akár vizsgatételek kidolgozása, akár együtt tanulás akár bármi módon közeledhetsz a többiek felé. Biztosan vannak olyanok, akik szimpatikusak.
2021. nov. 22. 20:43
 66/138 A kérdező kommentje:
Úgy fogalmaznék,hogy nekem szerintem még a nevemet sem tudja senki az egyetemen. Éve óta a felsőoktatásban tanulok de a kezdetektől fogva egyedül voltam.
2021. nov. 22. 20:51
 67/138 anonim ***** válasza:
85%
Pontosabban fogalmazva: szándékosan elszigetelted magadat a többiektől.
2021. nov. 22. 20:58
 68/138 A kérdező kommentje:
Miért is tettem volna szándékosan? Az első perctől kezdve azt tapasztaltam, hogy velem senki sem akar szóba állni és levegőnek néztek.
2021. nov. 22. 21:07
 69/138 anonim ***** válasza:
85%
#68: azt, hogy miért, már korábban te magad megválaszoltad: mert fóbiásan rettegsz az emberektől.
2021. nov. 22. 21:11
 70/138 A kérdező kommentje:
És ezt ennyire látják rajtam? Mert szerintem ez lehetetlen.
2021. nov. 22. 22:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!