Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 anonim ***** válasza:
47%

39#

Nem én jöttem észt osztani ide hanem te. A tanácsot neked illene nyújtanod, nem annak aki maga is tanácstalan

2021. nov. 21. 17:38
 42/138 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az a helyzet, hogy fél a világtól, fél kilépni a négy fal közül és új dolgokba fogni, mert attól tart: "majd nem fog menni", "elrontom az izgulásommal", "kinevetnek", "megszégyenülök", stb.

Ha valamilyen módon nem győzi le ezt a félelmet és nem változtat (akár másnak a segítségével, akár magától), akkor sajnos ez így is maradhat.

2021. nov. 21. 17:39
 43/138 anonim ***** válasza:
90%

Fú ember, te aztán bajban vagy. (34 vagyok.) Pánikrohamok, szociális szorongás, tanult tehetetlenség, testkép zavar, hibás énkép...

Visszaolvastam a korábbi kérdésedet, látom csesztél csinálni tkp. bármit.

Írták már a pszichológust, múltkor is, most is. Nyilván úgyse fogsz elmenni, de egy próbát megérne. Sanszos, hogy pár év múlva öngyilkossági tippeket fogsz kérni.

Pár gyakorlati tanács, ha tényleg prostizni akarsz:

Aki 0-24 dolgozik/hétvégén is melózik/nincs nála fénykép garancia/mindent IS vállal, a bemutatkozó szövege is tele van helyesírási hibával, azt kerüld. Ezek kiégettek, fáradtak, sokszor igénytelenek és általában csak le akarnak húzni pénzzel. Szóval nem lesz jó tapasztalatod.

Keress olyat, akinél van barátnő feeling, és vállal szüzesség elvételt. (Az feláras, de tudd rá.) Az adatlapon levő értékelések nem mérvadóak (általában maga a szolgáltató írja), inkább a fórumokon keress rá a csajra. (beszámolók.com)

Nem kell félni tőlük, láttak/hallottak ők már mindent. Ha találsz olyat, aki szimpatikus, pár alkalom után beszélgethettek a problémáidról is, de NE azzal kezdd, hogy mentális bajod van. Akkor tuti nem fogadnak.

Legyél ápolt és udvarias, különben nincs üzlet! Nincs alkudozás, különben kivágnak a francba! Tusolás az "eksön" előtt kötelező! A társaságát béreled ki, nem a tulajdonjogát veszed meg!

Minden vélekedéssel ellentétben, ők is emberek, add meg nekik a tiszteletet (vagy számolj rá, hogy megvernek a felvigyázók).

Ja igen, a fekete hajú lányok többsége roma, ezt kalkuláld be.

Innen nálad a labda, de ne tökölj sokat, fiatalabb nem leszel.

2021. nov. 21. 17:47
 44/138 anonim ***** válasza:

Kedves #41, én írtam neki, hogy a napi szintű gyakorlás segít és ha egyedül nem megy, kérjen segítséget. Nem észosztó voltam, csak tudom azt, hogy egy életet le lehet élni félelem-vezérelten is, a négy fal közt. Ott maradnak a kérdőjelek a végén: "mi van ha mertem volna?" "Mi van ha elindultam volna?", "mi van ha bátrabb lettem volna?" - de ekkor már az illető sose tudja meg a választ. Végigél egy unalmas életet. Minél jobban telik az idő, annál megszokottabbá válik a félelem, elindulni annál nehezebb lesz. Te is segíthetsz neki: mit tegyen, napi szinten hogyan, mit változtasson az elindulás érdekében, ahelyett, hogy engem ostorozol.

Valaki azt a módszert választotta, hogy a hasonló problémákkal hozzá fordulókat beküldte kicsit körülnézni a hospice osztályra, a haldoklókkal beszélgetni. Ők már nem tudnak változtatni életükön, nem tudnak elindulni valamilyen irányba, míg a beküldött illető igen.

2021. nov. 21. 18:05
 45/138 anonim ***** válasza:
61%

Azzal nincs baj, sőt az jó hogy te bátorítod a kérdezőt

Az egyetlen amit kritizáltam az az önfejledztős írás

Mert nem nyújt megoldást

Ha bátorítod a kérdezőt, az ha nem is hasznos, de legalább pozitív

2021. nov. 21. 18:12
 46/138 anonim ***** válasza:

És mit szólnál, ha egy domináns hajlamú lány azt mondja, hogy ezt a levelezést olvasva találkozna veled? Volt már ilyen? Hiszen mint meg is erősítetted, nem először kérdeztél a problémáddal kapcsolatban.

Félre ne érts, hetero férfi vagyok.

2021. nov. 21. 18:44
 47/138 anonim ***** válasza:
91%
#37: sajnos én is azt kell mondjam, ez egy doktriner, szájbarágós stílusú, gyakorlati tanáccsal nem szolgáló, önértékelési zavarban szenvedők számára hasznavehetetlen írás. (Zárójelben megjegyezném, hogy ezért tartom messze jobbnak önsegítő pszichológia témában amerikai szerzők műveit.)
2021. nov. 21. 18:48
 48/138 anonim ***** válasza:
88%

Ha pszichológus van neki javasolva, arra sem reagál, pedig a múlt évi kérdés kiírása után ha megfogadja a segítségkérést, lehet hogy nem kell ismét kiírnia egy kérdést egy év múlva, mert "semmi sem történt".

Valószínűleg hamis önbizalmat adna a kérdésben említett fizetős szolgáltatás igénybevétele, de az is csak ideig-óráig, akkor meg esetleg azt lehet mondani: "jajj nekem csak akkor jut, ha fizetek érte", "jajj ott se voltam jó, leblokkoltam" stb.

2021. nov. 21. 19:05
 49/138 A kérdező kommentje:
#46: Ilyen sohasem történt.
2021. nov. 21. 20:04
 50/138 anonim ***** válasza:
89%

Nem is fog történni, csak úgy nem fognak nők becsengetni, hogy "szeretnénk ismerkedni valakivel, aki nem mer ismerkedni, sőt, önmagát is alkalmatlannak tartja".

Bár nem a 46. voltam.

Maximális jószándékkal arra bíztatlak, hogy indulj el az életben.

2021. nov. 21. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!