Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
 91/138 A kérdező kommentje:

Azt elismerem,hogy néha valóban bicskanyitogató stílusom szokott lenni. Viszont azt szeretném leszögezni,hogy nekem a szavaim mögött semmilyen rosszindulatú szándék nem áll. Mivel nagyon rossz kommunikációs képességeim vannak és sokszor nem értem az embereket ezért előfordulhat az,hogy nem tudom megfelelően kifejezni a gondolataimat. Nem tagadom a mondataim nagy részéből csak az önsajnálat árad.

Ezen nincsen mit tagadni, valóban jól esik,hogy vannak olyanok akik beszélgetnek velem. Nem ez a legmegfelelőbb hely ahol figyelmet kellene kapnom.

2021. nov. 23. 23:27
 92/138 anonim ***** válasza:
91%

Igen kérdező, a probléma abból fakad hogy te kiteszel egy kérdést, miközben tudod a választ amit elfogadsz, de azért megkérdezed. És mikor mások tényleges segítő válasszal (vagy éppen mocskolódó lekezelő válasszal mikor ki hogy) fordulnak feléd, te nyomatod az önsajnáltatást. Na ez az ami idegesítő, mert ha így állsz hozzá, felesleges a kérdés.

Mélyen legbelül egy lánnyal való ismerkedésben reménykedsz, és nem is alaptalanul. Azonban erre kevés az esélyed, és a sikerhez akkor is fel kell számolnod az önsajnálatot. Én is egy hasonló srác vagyok mint te, de én jópár női privátot kaptam már, amik viszont nagyritkán kötődtek önsajnálathoz. Az egyszerűen egy külön kategória, mert nem vonzó a nőknek.

Ezt kell elfogadnod, és úgy hozzáállni, hogy ha éppen egy önsajnáltató kérdést teszel fel, annak is legyen valami konkrét lényeges célja amit meg akarsz tudni másoktól. Ez lehet a prostizás is, de akkor kifejezetten arról kell feltenni kérdést, abban is sokan tudnak segíteni neked

2021. nov. 24. 00:13
 93/138 anonim ***** válasza:
85%

"Nem ez a legmegfelelőbb hely ahol figyelmet kellene kapnom."

És nem ez a legmegfelelőbb mód, ahogyan kicsikarod. Szóval elmész te a jó k*rva szüleidbe, akik ilyenné neveltek, kérdező.

2021. nov. 24. 00:21
 94/138 anonim ***** válasza:
88%

"Viszont azt szeretném leszögezni,hogy nekem a szavaim mögött semmilyen rosszindulatú szándék nem áll."

Akkor azt, hogy szándékosan átversz másokat, és érdemtelenül lerabolod a sajnálatukat (= érzelmi energiájukat), minek neveznéd?

2021. nov. 24. 00:43
 95/138 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező ilyesfajta trágár szidalmazásával nem értek egyet: van neki elég baja.

Kérdező: ez amire gondolsz: nem a valóság, hanem csak "az "általad elképzelt valóság".

Nehéz megszabadulni az öngyűlölettől, minden problémád ebből fakad. Feltétel nélkül szeretned kell önmagadat.

Nagyon sokat olvashatsz az öngyűlöletről, például egy nagyon jó írás:

[link]

2021. nov. 24. 03:48
 96/138 anonim ***** válasza:
85%
#95: te amúgy végigolvastad ezt az egészet? Az összes választ és viszontválaszt erre a kérdésre?
2021. nov. 24. 04:45
 97/138 anonim ***** válasza:
37%

Végigolvastam, igen, rendszeresen válaszolgatok is, bár egyre nehezebb, mert - úgy tűnik - ellenáll bármilyen tanácsnak, fél változtatni.

A szidással és hibáztatással viszont csak ráerősítést kap az öngyűlöletre, a "na mindenki utál engem ugye megmondtam", "rossz társaság vagyok mindig is tudtam", "sose értett meg senki", "mindenki elutasít" érzésre.

2021. nov. 24. 06:04
 98/138 anonim ***** válasza:
86%

#97: ezek szerint jól sejtem, hogy arról semmit sem tudsz, hogy a kérdező

1, több éve visszajár ide,

2, mindig ugyanezeket a köröket futja végig,

3, beleértve azt, hogy mindig tanácsokat kér, de soha senkiét nem fogadja meg,

4, mert valójában nem is tanácsot akar, csupán figyelmet (mint ahogyan azt itt is bevallotta néhány hsz-val feljebb),

5, mivel a szülein kívül senki mással nincs emberi kapcsolata, és ezen nem is áll szándékában változtatni.

Vagy netán ezzel is tisztában vagy?

2021. nov. 24. 06:48
 99/138 anonim ***** válasza:
94%
A többi kérdését nem ismerem behatóbban, egyéve kiírtat linkelt be valaki, én is többször hívtam fel a figyelmét arra, hogy ha semmit sem tesz, minden változatlan marad és a négy fal közt ismételgetheti, hogy "igaza lett".
2021. nov. 24. 07:12
 100/138 anonim ***** válasza:
86%
#99: teljesen feleslegesen töröd magad. Neki innen csak figyelem kell, csak azt mazsolázza ki, neki arra van szüksége, hogy foglalkozzanak vele, ennyi. Megfogadni soha nem fog egyetlen tanácsot sem, mert irtózik mindentől, ami kicsit is kényelmetlen számára, vagy erőfeszítést igényelne. Éppen ezért megváltozni sose fog: egyszerűen nem éri meg neki. Elvégre innen ingyen lophat bármikor törődést meg figyelmet. Az, hogy ezzel mit vesz el másoktól, sose érdekelte.
2021. nov. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!