Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
 111/138 A kérdező kommentje:
Mitől lennék Én incel? Áruld már el nekem.
2021. nov. 24. 15:59
 112/138 anonim ***** válasza:
85%
#111: NEM állítottam, hogy az lennél. Látom, továbbra is gondot okoz a szövegértés. Ebből még nem volt gondod az egyetemen?
2021. nov. 24. 16:02
 113/138 A kérdező kommentje:
" Nem azért, mert férfi, vagy mert "incel", hanem azért, mert egy hideg fejű manipulátor."
2021. nov. 24. 16:09
 114/138 anonim ***** válasza:
85%
#113: vagyis pont, hogy cáfoltam, hogy incel lennél. Mondom én, hogy bajok vannak a szövegértéseddel.
2021. nov. 24. 16:13
 115/138 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettem, megesik.
2021. nov. 24. 16:18
 116/138 A kérdező kommentje:
#107: Tökéletesen megfogalmaztad.
2021. nov. 24. 16:48
 117/138 anonim ***** válasza:
89%

Engem az motivál, hogy sok választ írjak a kérdésre, mert tudom: "miről van szó".

Egész fiatalságomat korai serdülőkoromtól kezdve így éltem és mindenkivel vitatkoztam, aki ki akart rángatni ebből az állapotból, illetve panaszkodtam, önsajnáltatva, kétségbeesetten, megváltást várva, a tanácsokat nem megfogadva.

Nagyon sokan bántottak, szóban és fizikailag, aláztak.

Az összes "mozdulj ki" típusú tanácsot rögtön vagy hárítottam, vagy jöttem valami burkolt félelemmel: "mit fog szólni a..." "jön X és szemétkedni fog", "ki fognak röhögni", "meg fognak alázni", "bántani fognak"....

Gondoltam, hogy más ne járjon úgy: negyvenhez közeledve, vagy afelett tapasztalja azt, hogy gyakorlatilag szinte az egész életét a négy fal közt élte, semmi tapasztalattal, emberi kapcsolatok nélkül, önbizalma nincs, nem tud önmagáért kiállni...

Egy idő után már annyira megszokod majd a magányt, ha ezen nem akarsz változtatni, hogy elkezded megmagyarázni: "jó is egyedül", "gonosz a világ" stb...

Addig menj és változtass, amíg tudsz, a falak csak egyre erősebbek lesznek és ha később majd elkezdenél élni, egyre nehezebben fog menni.

2021. nov. 24. 17:52
 118/138 anonim ***** válasza:
85%

#117:

"Egy idő után már annyira megszokod majd a magányt, ha ezen nem akarsz változtatni, hogy elkezded megmagyarázni: "jó is egyedül", "gonosz a világ" stb..."

Nekem az eddigiek alapján úgy tűnik, ő már réges-régen (értsd: évek óta) ebben a fázisban van.

2021. nov. 24. 18:05
 119/138 anonim ***** válasza:
79%

Srácok a "mozdulj ki" tanáccsal csak egyetlen bibi van, de az jelentős: hogy ez egy random tanács, nincs meghatározva hogy mégis hova és miért kéne kimozdulni, csak az hogy mozduljon ki. Nem egy lukba zárt patkányról beszélünk aki még ki sem dugta a fejét hanem egy felnőtt emberről, aki ugyanúgy megjárhatott mindent mint mások, viszont tetteit nem kísérte oly figyelem a nők részéről mint másokat

Az meg egyszerűen nincs említve hogy hová és pontosan miért kéne kimozdulni, így ez egy teljesen üres tanács, ami így értéktelen is. Még akkor is teljesen értéktelen volna, ha az illető még ki sem tette volna életében a lábát otthonról

2021. nov. 24. 23:32
 120/138 anonim ***** válasza:
85%

#120: akkor az szerinted használhatóbb tanács, hogy "kezdj el őszintén és mindenféle hátsó szándék (becsajozást is ideértve) nélkül érdeklődni az emberek iránt (= az eddigiekkel ellentétben érdekeljenek végre az emberek)"?

Szóval a nulladik lépésnek igazából a mentalitás megváltoztatása kellene, hogy legyen. Ez után következne az első lépés, a kimozdulás, ami az emberek (akár vadidegenek) közé menést, és a velük való szocializálódàst (kapcsolatteremtést) jelenti.

2021. nov. 24. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!