Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?
Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.
23/F
Természetesen az ilyen reménykeltő morzsák elhintése, mint ez a "köszönöm, majd elolvasom", szintén szerves részét képezi a taktikájának, beetetés és lebegtetés nélkül nem működne az, hogy mint most is, 100, de évekkel ezelőtt volt olyan is, hogy több 100 hozzászólást begyűjtsön a kérdése alá. De mindvégig az ő kezében van az irányítás, és a hozzászólók többsége az ő marionettfigurája. Javasolnám, hogy annak végiggondolását bármely válaszoló számára, hogy szerinted egy olyan, aki ennyire ügyesen, kifinomultan tud másokat manipulálni, annak szerinted szüksége van egyáltalán pszichológiai témájú cikkekre ahhoz, hogy önmagán segítsen? Vagy esetleg ez járulékos haszon neki (a hazugságokkal kicsikart figyelem és törődés mellett) arra, hogy mások érzelmeinek és figyelmének lerablása és szívatása mellett tovább finomítsa a fölöttük való irányítás képességét. Utóbbi egyébként a hatalomérzeten keresztül a " normál" többségi társadalom elleni bosszú és elégtétel számára: "lám, nektek, velem ellentétben ugyan van életetek, itt mégis én vagyok, aki úgy szórakozhat veletek, ahogy neki tetszik, amit ráadásul ti még csak észre sem vesztek".
Persze, hogy esze ágában sincs mentálhigiénés szakemberhez menni, mert ott önmagának egy naggyon-nagyon csúnya tükörképével kéne szembenéznie (jellemtelen, amorális), amit persze, hogy nem szeretne.
"de semmi együttérzés nincs benned másokkal szemben"
Mert neked van, te fasisztoid hulladek? Belrugsz a szomoru sorsu emberekbe?
A kerdezonek pedig azt javaslom, hogy a legjobb ut az elfogadas, a kisebb ellenallas utja. Ha a nok nem akarnak toled semmit, akkor nem akarnak, ennyi. Ha a fejed tetejere allsz, akkor is igy van.
37F incel
"Mert neked van, te fasisztoid hulladek? Belrugsz a szomoru sorsu emberekbe?"
Mint ahogy azt már többször leírtam, a kérdező számtalan alkalommal és az általa alkalmazott nemtelen eszközök használatával végképp bebizonyította, hogy méltatlan mások együttérzésére. Nem azért, mert férfi, vagy mert "incel", hanem azért, mert egy hideg fejű manipulátor.
"Úgy látom neked nagyon nagy szálka vagyok a szemedben."
Nem te, nem a személyed, hanem
1. az, amit csinálsz,
2, az ehhez alkalmazott eszközeid,
3, és az alkalmazásuk révén / során kiütköző lelkiismeretlenséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!