Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 A kérdező kommentje:
Ez alatt mit értesz, hogy induljak el? És merre lenne érdemes?
2021. nov. 21. 20:44
 52/138 anonim ***** válasza:
75%
Minden olyan irányba lenne érdemes, amit elutasítasz. Írd össze: mik érdekelnek, ezzel kapcsolatos netes csoportokat vagy fórumokat keress, találkozz élőben emberekkel. Járj társaságba, ha félelmeidet egyedül nem tudod legyőzni, kérj segítséget pszichológustól.
2021. nov. 21. 20:57
 53/138 anonim ***** válasza:
25%

"És mit szólnál, ha egy domináns hajlamú lány azt mondja, hogy ezt a levelezést olvasva találkozna veled?"

Vegulis jot tenne neki egy bantalmazo kapcsolat valami hazisarkannyal. Leirna vegleg a noket, es megtapasztalna, hogy mi az igazi szabadsag.....

37F incel

2021. nov. 21. 23:36
 54/138 anonim ***** válasza:
74%
A #20. válaszomban írt kérdésben adott tanácsokat fogadd meg, ha nem teszel valamit, nagyon félő, hogy 40-50 évesen is csak a 4 fal lesz a barátod, belül pedig monoton, üres és sivár leszel.
2021. nov. 22. 07:21
 55/138 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem már most is üres, mintha csak sajnáltatni akarná magát, hogy foglalkozzanak vele. Kérdező, menj el kondizni, küzdősportolni vagy csinálj valami hasznosat, aztán majd jön az magától. Én is egy bánat voltam, és féltem az emberektől, de aztán meguntam és 180 fokos fordulatot vettem. Szerencsére jó a humorérzékem és az is segített és be tudtam illeszkedni és csak bátorság kell hozzá. Vagy, ha nem megy akkor menj el pszichológushoz, mintahigy írták már elöttem.
2021. nov. 22. 16:59
 56/138 anonim ***** válasza:
42%

#55: "Szerintem már most is üres, mintha csak sajnáltatni akarná magát, hogy foglalkozzanak vele."

Szerintem rátapintottál a lényegre.

2021. nov. 22. 17:02
 57/138 A kérdező kommentje:
Kondizni hamarosan újra el fogok kezdeni. Csak előtte otthonra venni akarok egy kondigépet.
2021. nov. 22. 17:03
 58/138 anonim ***** válasza:
64%
Ez a baj, hogy otthonülő vagy és nem mersz kilépni a komfortzónádból. Menj inkább terembe, ott legalább, majd hozzászoksz az emberi lényekhez.
2021. nov. 22. 17:23
 59/138 A kérdező kommentje:
Terembe nem megyek. Engem nagyon zavarna ha ott néznének engem az emberek hogyan edzek. Csak elszégyellném magamat és többet nem mennék. Meg persze nincs is kivel mint annakidején a középiskolában.
2021. nov. 22. 18:26
 60/138 anonim ***** válasza:

"Engem nagyon zavarna ha ott néznének engem az emberek hogyan edzek."

Mert persze véletlenül se a saját edzésükkel vannak elfoglalva, hanem azzal, hogy téged nézzenek.

Beteg vagy. Menjél pszichiáterhez.

2021. nov. 22. 18:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!