Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
96%
Erre írtam a pszichológust: gyakorlatokkal tudna segíteni az emberek közti szorongásodon.
2021. nov. 21. 10:22
 32/138 A kérdező kommentje:
Szerintetek előfordulhat olyan,hogy valakinek nincsen igénye emberi kapcsolatokra? Ezt alatt azt értem,hogy nincsenek barátai, sehova nem jár el sohasem és csak dolgozik és otthon van. Ennyiből áll az élete.
2021. nov. 21. 12:15
 33/138 anonim ***** válasza:
Elofordulhat.
2021. nov. 21. 12:23
 34/138 anonim ***** válasza:
85%

Jól sejtem, hogy ezt te írtad ki tavaly?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. nov. 21. 12:27
 35/138 anonim ***** válasza:
91%

Veled nem ez a helyzet, hogy ne lenne igényed emberi kapcsolatokra, mert akkor nem írtad volna ki a kérdést.

Két út áll előtted: 1. hagyod, hogy továbbra is uralkodjanak rajtad az elképzelt félelmeid. 2. teszel valamit: elindulsz, akár pszichológust keresve, vagy társaságba jársz folyamatosan, belemész szituációkba és csökken, idővel meg is szűnik a félelem.

2021. nov. 21. 12:34
 36/138 A kérdező kommentje:
#34: Igen.
2021. nov. 21. 13:01
 37/138 anonim ***** válasza:
2021. nov. 21. 13:14
 38/138 anonim ***** válasza:
52%

Hát olvastam 37#-et

Tipikus pszihológiai hablaty, aminek persze van értelme is sok, de segíteni soha senkinek nem fog.

Ezek tényeket rögzít, és nem fejlődési lehetőségeket. Ilyen lehetőségeket gyakorlatilag nem is említ, jól bemutatva ennek az egésznek a haszontalanságát.

Ezért fogom kiröhögninaz ilyen önismeretes futóbolondokat, mert soha semmire nem kínáltak megoldást, csakis okoskodni tudnak

2021. nov. 21. 17:15
 39/138 anonim ***** válasza:
91%
Most, hogy jól leminősítetted ezt az írást, hogy te milyen lehetőségeket kínálnál kérdező számára: merre induljon el, ezeket nem olvashattuk tőled, ezek kimaradtak írásodból.
2021. nov. 21. 17:24
 40/138 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a kérdező egyfajta inverz narcizmusban szenved. De hiába inverz, attól ez még narcizmus a javából, elvégre megszállottan magával van elfoglalva.
2021. nov. 21. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!