Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 anonim ***** válasza:
50%

A photofeelerért fizetni kell?

Mert én egyszer feltettem magam, de semmi nem jött, gondolom fizetni kéne hogy értékeljenek is

2021. dec. 1. 17:14
 132/138 anonim ***** válasza:
85%
majd találsz olyan domináns nőt, aki félszeg csávót akar. ahogy férfiakból is vannak akik a szótlan félszeg csajokat akarnak, a szofosó csajok helyett, akik folyamatosan beszélnek,és egy percig se tudnak csöndben maradni :D
2021. dec. 1. 22:41
 133/138 anonim ***** válasza:
92%

Férfiakat sosem szednek fel ha nem kifejezetten vonzó az illető

A nőknél így működik, a férfiaknál nemigen

2021. dec. 1. 22:51
 134/138 anonim ***** válasza:
91%
30-as válaszodból,meg többiből is az jön le hogy pszihologussal kéne beszélned. szorongás, pánikbetegség, stb nyavajáid lehetnek. rossz családi háttér,meg rossz iskolai tapasztalatok stb... buliban és társaságban az alkohol sokmindent megold. utána meg alkohol nélkül is tudsz felszabadultabb lenni.
2021. dec. 1. 22:54
 135/138 anonim ***** válasza:
84%

"gondolom fizetni kéne hogy értékeljenek is"

Ertekelsz masokat, es teged is fognak.

37F incel

2021. dec. 1. 23:51
 136/138 anonim ***** válasza:
Én mindig azt gondoltam, hogy legalább az érzést, hogy mégis milyen érzés lehet nővel lenni, azt megadja a prosti. De félek gumiban azt sem érezném rendesen, gumi nélkül meg nagyon rizikós. Szóval még azt sem tudhatnám egy prostival.
2021. dec. 5. 21:23
 137/138 anonim ***** válasza:

136#

Ha ennyit rinyálsz akkor sosem fogsz dugni senkivel

Meg sem próbálod csak a kifogásokat keresed, ehhez nem kell más ember, nem való neked nő ha így állsz hozzá

2021. dec. 5. 21:50
 138/138 anonim ***** válasza:
137: OK :D
2021. dec. 5. 22:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!