Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
#70: testbeszédről hallottál már, agytröszt?
2021. nov. 22. 22:49
 72/138 A kérdező kommentje:
És akkor pontosan hogyan árulom el magamat tudat alatt?
2021. nov. 22. 23:06
 73/138 anonim ***** válasza:
85%

Azzal, hogy hova nézel, azzal, hogy mit csinálsz a karjaiddal, vagy ha táska van a kezedben, akkor azzal, a lábtartásoddal, mikor ülsz, azzal, hogy merre néz a lábfejed... soroljam? Egyébként meg olvasd el Allan Pease "Testbeszéd" című könyvét jó alaposan, és akkor majd rájössz.

Egyébként én teszek neked szívességet azzal, hogy egyáltalán még szóba vagyok hajlandó állni veled, nem te nekem, csak hogy tudd.

2021. nov. 22. 23:19
 74/138 anonim ***** válasza:
85%

Rajtam is látták azonnal (én meg nem tudtam miképpen), amikor féltem az emberektől: "miért tartasz tőlünk, nem vagyunk veszélyesek. :)"

Sokmindenből látják: vannak tipikus jelek: végtagok keresztezése (kar, lábak), az illető összehúzza magát, nem meri kihúzni magát. Természetesen ha ez nem, sok tipikus ilyen jel van még.

Ismerek egy nőt, több évtizede alig mer köszönni bárkinek, vagy ránézni emberekre, 65 körül van, nagy valószínűséggel serdülőkora óta ilyen, nem győzte le a félelmét. Magányos. Rád is ez várhat, ha nem teszel valamit.

Én is a Pease könyvet akartam javasolni.

2021. nov. 23. 04:21
 75/138 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, most már világos minden.

Szóval ha rám néztek az emberek és rögtön elkaptam a tekintetemet vagy a földet néztem vagy nagyon sokszor a telefonomat kezdtem el nézegetni. Ezek szerint tudat alatt is elárultam magamat.

Felmerült bennem egy újabb kérdés. Ti is és a családomban is már többször megjegyezték,hogy ez nem jó irány amerre tartok. Nem lenne szabad ennyire elzárnom magamat a külvilágtól. Most még nekem valamilyen szinten könnyű mert itt vannak a családtagjaim. Viszont eljön majd az az idő is amikor egyedül maradok. A kérdésem az lenne,hogy mégis mi lehet olyan rossz az egyedüllétben? Amikor az embernek nincsen senkije és teljesen egyedül tölti a mindennapjait.

2021. nov. 23. 07:43
 76/138 anonim ***** válasza:
91%

Gondold csak el, mivel töltenéd teljesen egyedül a napodat, pl hétvégéken, szabadság alatt?

Mindenhova egyedül akarsz menni? (mozi, utazás, sportolás)

2021. nov. 23. 12:19
 77/138 A kérdező kommentje:

Jelenleg semmilyen szociális életem sincsen. Így ezek nem hiányozhatnak jelenleg.

Ha jól belegondolok egyedül tölteném a mindennapjaimat. Amennyire ismerem magamat hétvégente ki sem mozdulnék és nyaranta sem mennék el nyaralni sem.

2021. nov. 23. 12:31
 78/138 anonim ***** válasza:
85%

A párkapcsolat is hiányzik, ezért írtad ki a kérdést.

Probléma lehet majd az is, ha egy párkapcsolatban azért, mert 0 barát van, nagyon rátelepedsz a másikra úgyhogy érdemes lenne elkezdeni barátokat keresni.

2021. nov. 23. 12:35
 79/138 A kérdező kommentje:
Nekem kapcsolatom sohasem lesz ezt fixen tudom.
2021. nov. 23. 12:41
 80/138 anonim ***** válasza:
92%

"A kérdésem az lenne,hogy mégis mi lehet olyan rossz az egyedüllétben? Amikor az embernek nincsen senkije és teljesen egyedül tölti a mindennapjait."

Nem ez a része rossz, hanem az, hogy soha, semmilyen helyzetben nem számíthatsz senkire. Mindent, a legapróbb kis semmiségektől kezdve az igazán komoly problémákig a-tól z-ig teljesen egyedül kell megoldanod. Nyilván apróságok esetén ez nem tragédia, inkább csak kellemetlen, körülményes, és ha rövid időn belül sok kicsi összegyűlik, akkor is csak ideiglenesen tele lesz a hócipőd. De amikor már valami nagyobb dolog adódik, akkor ez nem ennyi. Például balesetet szenvedsz vagy rosszul leszel, bekerülsz a kórházba, még az sincs, aki bevigyen neked egy csomagot az ilyenkor legszükségesebb holmikból összeállítva. Vagy bármi lehet. Persze manapság nagy divat azt hangoztatni, hogy ne függj senkitől, oldj meg mindent egyedül stb., de ez azért nem egészen így működik...

2021. nov. 23. 17:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!