Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?
Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.
23/F
"Nekem kapcsolatom sohasem lesz ezt fixen tudom."
Jah ha ezt teljes meggyőződéssel így gondolod, akkor "tenni is fogsz róla", hogy beigazolódjon ez a jóslatod.
Ezek szerint hiába írtam a sok segítőkész választ, mert ugyanaz van. A tényleges változást ígérő válaszok sose voltak lereagálva: szakemberkeresés, pszichológus, azonos érdeklődésűek keresése stb.
Én csak azt sajnálom hogy a szomorú helyzetben lévő férfiak és nők nem tudják egymást megtalálni
Nem hibáztatnék ezért senkit, egyszerűen sz@r dolog na
Evidens volna hogy így oldódjon meg a probléma, miközben nem szokott működni, sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!