Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelen vagyok, hogy csak a prostizás az utolsó járható út számomra?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és visszahúzódó, félénk fiú vagyok. Azt vettem észre, hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Társaságba egyáltalán nem szoktam járni és sajnos nincs is kivel. Bár ha lenne sem mennék el. Úgy érzem, hogy a férfiasságom téren is nagyon kevés lennék egy nőnek és én ezt nagyon szégyellem. Másfelől pedig mit is tudnék én nyújtani? Azt elismerem, hogy már többen is megdicsértek a külsőmet de nem hittem senkinek sem. Van egy olyan érzésem, hogy csak hazudtak nekem. Én tudom magamról, hogy milyen vagyok: szó szerint undorító vagyok és elfogadom. Lehet, hogy nálam fejben vannak a legnagyobb problémák de elfogadom. Úgy gondolom, hogy talán egy két gátlásomat fel tudná oldani de másfelől pedig félek attól, hogy elmenjek egy prostihoz.

23/F

2021. nov. 20. 21:07
 81/138 anonim ***** válasza:
92%

"Nekem kapcsolatom sohasem lesz ezt fixen tudom."

Jah ha ezt teljes meggyőződéssel így gondolod, akkor "tenni is fogsz róla", hogy beigazolódjon ez a jóslatod.

Ezek szerint hiába írtam a sok segítőkész választ, mert ugyanaz van. A tényleges változást ígérő válaszok sose voltak lereagálva: szakemberkeresés, pszichológus, azonos érdeklődésűek keresése stb.

2021. nov. 23. 18:22
 82/138 A kérdező kommentje:
Szerintem legyünk őszinték. Kinek is kellene nem csak párkapcsolati szempontból hanem barátilag egy magamfajta szerencsétlen? Eleve nekem csak kellemetlen a társaságom és mindenki messziről elkerül.
2021. nov. 23. 18:35
 83/138 A kérdező kommentje:
#80: A családban is szinte ugyanezeket a válaszokat kaptam. Valóban elgondolkodtató és egyben szomorú is a jövőm.
2021. nov. 23. 18:44
 84/138 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként én (80-as hsz.) is ugyanilyen voltam és vagyok, csak nő, és már elmúltam 30. A többieknek sajnos igazuk van abban, hogy még most kellene változtatnod (bár fogalmam sincs, ezen hogyan lehet, a pszi-kben nem "hiszek"), mert ha kikerülsz a felsőoktatásból, elkezdesz dolgozni, könnyen lehet, hogy olyan közegbe kerülsz, ahol eleve nincsenek is potenciális jelöltek, illetve munkahelyen nem is feltétlenül bölcs dolog párkapcsolatosdit játszani, így gyakorlatilag semmi lehetőséged nem marad, csak a net, de azt inkább hagyjuk... Tapasztalatból írom, anno is csak nagy kínlódva sikerült összehoznom valamit nő létemre (és azok minőségét se firtassuk), de azóta már egyáltalán nincs is körülöttem senki olyan, akivel kialakulhatna valami. Több mint 7,5 éve teljes üresjárat van, szóval bár nem vagyok szűz, de szinte ugyanolyan a helyzetem, csak mellé magas a libidóm, illetve túl sok év telt el így, gyakorlatilag a fiatalságom, és ebbe teljesen tönkrementem. Innen már csak lefelé vezet az út, egyre mélyebbre a már most sem épp enyhe depresszióba. Én a családtagjaim halála után nem is tervezek tovább maradni, megyek majd utánuk kb. azonnal... Úgyhogy igen, ez egy nagyon szomorú út.
2021. nov. 23. 18:57
 85/138 anonim ***** válasza:
73%
Fájdalmas olvasni, hogy ennyire alulértékelitek önmagatokat és nem kértek segítséget. :(
2021. nov. 23. 20:22
 86/138 anonim ***** válasza:
85%
Ha már találnátok pár embert, csinálnátok programokat, összejárnátok, az is nagyon sokat segítene.
2021. nov. 23. 20:29
 87/138 A kérdező kommentje:
Miért annyira kizárt az a tény, hogy nem alulértékelem magamat hanem ez a valóság?
2021. nov. 23. 21:24
 88/138 anonim ***** válasza:
85%
Akkor viszont végső soron mi a f#szt akarsz tőlünk, válaszolóktól? Azt, hogy valaki foglalkozzon / beszélgessen veled?
2021. nov. 23. 22:06
 89/138 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem engedjétek el,már nem lehet segíteni rajta. És nem is akarja, hogy segítsenek. Fölöslegesen írkáltok 8 km-es kisregényt, hogy mit csináljon úgyse fogja megfogadni egyiket se...
2021. nov. 23. 22:12
 90/138 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt sajnálom hogy a szomorú helyzetben lévő férfiak és nők nem tudják egymást megtalálni

Nem hibáztatnék ezért senkit, egyszerűen sz@r dolog na

Evidens volna hogy így oldódjon meg a probléma, miközben nem szokott működni, sajnos

2021. nov. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!