Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
 81/137 A kérdező kommentje:

"Ugyanígy mondhatom, hogy az incelek támogatják a nemi erőszakot, mert az ideológiájuk része. Az önként felvett hitvallásuké"

Ha eleget hazudozol magad is elhiszed?

Vagy mindig egymás hazudozásait teszitek magatokévá?

Elmebeteg banda vagytok

2021. nov. 14. 19:48
 82/137 anonim ***** válasza:
92%

“ Ha eleget hazudozol magad is elhiszed?”

Neked bevált. Azon felül, mi nem hazudozunk. Belőled hiányzik az empátia és a logika.

2021. nov. 14. 19:57
 83/137 A kérdező kommentje:

"Belőled hiányzik az empátia és a logika."

🙄😆🤣😆 Köszi, jót röhögtem.

Persze belőlem, véletlen sem a gyűlölködő nyomorultakból hiányzik

Aha

2021. nov. 14. 20:07
 84/137 anonim ***** válasza:
92%

83

Szerinted nincs gond egy halott lány gyalázásával, de mi vagyunk a gyűlölködők. Tudod mit, vállalom. Gyűlölöm a fajtádat. Megvetlek.

2021. nov. 14. 20:11
 85/137 anonim ***** válasza:
89%

84

Volt egy másik kérdés, ahol a kérdező a szegedi kettős gyilkosság elkövetőjét könyvelte el áldozatként, és incel tragédiaként hivatkozott a történésekre. De most az istenért nem találom, lehet törölték.

Kár, hogy nem mentettem le azt is.

2021. nov. 14. 20:17
 86/137 anonim ***** válasza:
100%
#85 emlékszem. Szerintem törölték. Ott azért olyan dolgokat írtak le ezek, hogy simán rájöhettek volna az oldalra a hatóságok.
2021. nov. 14. 20:35
 87/137 anonim ***** válasza:
78%

86

Sajnos nagyon sok közülük rendkívül megszállott, realitását vesztett, mániákus és gyakran legalább gondolati szinten közveszélyes (a megerőszakolást legalizáló teóriákkal például), de van, hogy akár tettekben is megnyilvánul ez (zaklatás, neki tetsző nők után kémkedés, az őket visszautasítón bosszúállás)...

Incelnek lenni nem azt jelenti, hogy szűz vagy. Ez annál sokkal rosszabb. Azt jelenti, hogy a nőt kellékként, szükségletként kezeled és nem értesz a nemből. Nem fogod fel, hogy nem érted lettek teremtve és nem tartozik neked egyikük sem semmivel. És ez gyakran olyan méreteket ölt, ami már büntetőjogi kategória.

Tehát attól lesz valaki incel, hogy komoly bajok vannak az agyában, ami miatt senki sem akar a társa lenni. És amíg ezeken nem segít, nem is jár neki kapcsolat alanyi jogon. Mások szereteténél és barátságánál kevés dolog mutat jobb tükröt rólad...

2021. nov. 14. 20:45
 88/137 anonim ***** válasza:
86%

#87 Én csak annak örülök hogy nem ismerek személyesen ilyeneket. Ismerek egyedülálló férfiakat, de egyikről se feltételezem hogy titokban ilyen elborultak, és a neten ilyen ámokfutásokat rendeznének. És nekik drukkolunk hogy találjanak párt.

De ezek itt... agyrém.

2021. nov. 14. 20:52
 89/137 anonim ***** válasza:
80%

88

Még tegyük hozzá, hogy tele a világ ronda, buta, kövér, sovány, akár hajléktalan párkapcsolatban lévő emberekkel. Csak ezek valamiért nem akarnak tudomást venni róla.

2021. nov. 14. 21:10
 90/137 anonim ***** válasza:
6%

"Ha kimegyek az utcára, vagy elmegyünk haverokkal plázázni nagyon sok fiatal párt látok, ahol a csávó egyáltalán nem egy adonisz."

Ha egy férfi meg egy nő egymás mellett sétál még nem lesz PÁR! Ha én elmegyek a húgommal plázázni, akkor együtt vagyunk a te logikád szerint?

2021. nov. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!