Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
 121/137 anonim ***** válasza:
92%
Ebben teljesen igaza van az előttem válaszolóknak, hogy senki nem foglalkozna veletek, ha nem ti tennétek fel a provokatívabbnál provokatívabb kérdéseket. És itt háborogtok, hogy ne vegyünk egy kalap alá titeket azokkal, akik az erőszakot, és a nők tárgyiasítását, jogainak elvételét szorgalmaznák, de azért ezek olyan szinten felháborító gondolatok, hogy egy jóérzésű ember nem hagyja szó nélkül, ha már azok a “mi nem olyan incelek vagyunk” incelek olyankor kussolnak. Egy darab kérdés nem lenne rólatok, nem hogy olyan, ami a ti gyalázásotokra indulna, ha nem lenne az oldal a ti elmebeteg hablatyotokkal tele folyamatosan. Ez a gyűlölet, amit ti gondoltok hogy itt van, az csak reakció ezekre az elmebeteg ötletekre. Nem úgy indult, hogy a gyakori népe összeült, és azon gondolkodott, hogy kit utáljuk most, és lőn égi ihlet, legyenek az incelek, hanem már mindannyiunknak ki van a töke ezzel a töméntelen f*szsággal amit nap mint nap összehordtok.
2021. nov. 15. 21:39
 122/137 A kérdező kommentje:

"De ez a borsó már annyiszor a falra lett hányatva hogy csak na..."

Hát na

Ezekkel a legtöbbször ócska hazugságokkal és ferdítésekkel már ázottra okádtátok a gyakorit

De bírja még a szutykot bőven

2021. nov. 15. 21:40
 123/137 anonim ***** válasza:
92%
122 Ki tette fel ezt a kérdést is? Te szánalmas bohóc 🤡🤡🤡🤡😂😂
2021. nov. 15. 21:42
 124/137 A kérdező kommentje:

És itt háborogtok, hogy ne vegyünk "egy kalap alá titeket azokkal, akik az erőszakot, és a nők tárgyiasítását, jogainak elvételét szorgalmaznák, de azért ezek olyan szinten felháborító gondolatok, hogy egy jóérzésű ember nem hagyja szó nélkül, ha már azok a “mi nem olyan incelek vagyunk” incelek olyankor kussolnak."

Itt álljunk meg egy percre, erre muszáj reagálnom

Párszor vitatkoztam itt a gyakorin incelekkel, mert nem értettem egyet velük, és emberi módon ezt ki is fejtettem nekik (nem úgy mint ti, okádva)

Nem azért tettem hogy elismerjen bárki és ez amúgy sem látszik mivel bármilyen meglepetést is okozok ezzel a ténnyel: ez egy anonim oldal, képzeld el!

Szóval ha valaki férfiként, netán incelként (mondjuk én nem vagyok az de ez lényegtelen, felőlem annak is tarthattok) beszól nekik azt észre sem veszitek.

Ezért ez a buta állítás hogy "kussoltunk" rohadtul nem igaz, csak nincs annyi eszed hogy ezt átlásd. És egy incellel 1000szer könnyebb szót érteni mint egy ilyen gyűlölködő söpredékkel.

2021. nov. 15. 21:48
 125/137 anonim ***** válasza:
92%

“ "Az rendben van?"

Azokután amiket itt levágtok”

Az empátia bajnokai. Tényleg nem kussoltok, hanem még egyet is értetek velük.

2021. nov. 15. 21:49
 126/137 anonim ***** válasza:
86%

124

Nem akarok szót érteni veled. A fajtád nem létezik számomra. Úgy vergődsz, kapálózol, köpködsz a nőkre életed végéig, ahogy akarsz. Nulla vagy, senki vagy nekem (és a többi nőnek is, abból kiindulva hogy incel vagy). De nyugodtan nyomasd csak, szórakoztasd a népet 😀

(És ne mondd hogy nem vagy incel. Miért írnál ki ilyen kérdést és őrjöngenél alatta ha nem lennél érintett 🤡😂)

2021. nov. 15. 21:53
 127/137 anonim ***** válasza:
27%

"Lásd. Ted Bundy, aki nőket ölt halomra, és nőktől kapta a szerelemes leveleket haláláig"

Az a baj, hogy azt nem veszitek figyelembe, hogy a noknek, mondjuk ugy, hogy a moral nem az erosseguk. Vagyis felesleges a nok vonzalmat moralizalni, mert amoralis.

37F incel

2021. nov. 16. 00:16
 128/137 A kérdező kommentje:

"Vagyis felesleges a nok vonzalmat moralizalni, mert amoralis."

Ugyan nem feltétlenül igaz, de tetszik. Az "amore" "amorális" 😁

"Nem akarok szót érteni veled. A fajtád nem létezik számomra. Úgy vergődsz, kapálózol, köpködsz a nőkre életed végéig, ahogy akarsz. Nulla vagy, senki vagy nekem"

Namost a női nemre nem köpködtem soha tehát hazudsz. De ha a "nőkre" szót "incelekre" cseréljük, akkor szóról szóra megkapjuk azt amit neked és a többi gyűlölködő feminácinak szánok mondani.

2021. nov. 16. 10:12
 129/137 anonim ***** válasza:
13%

"De ha a "nőkre" szót "incelekre" cseréljük, akkor szóról szóra megkapjuk azt amit neked és a többi gyűlölködő feminácinak szánok mondani"

Azzal a kulonbseggel, hogy csak a feminaci oldal hiszi azt, hogy 41 evesen annyira vonzo, hogy az incelek odavannak ertuk :)

37F incel

2021. nov. 16. 10:20
 130/137 anonim ***** válasza:
91%
És nem gázabb eljátszani valakinek, hogy vonzódsz hozzá, csak a punci miatt, inci? Igazi "Chad move" lenne.
2021. nov. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!