Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
 101/137 anonim ***** válasza:
87%

Szóval aki utálja a fröcsögő, nőgyűlölő fajtátokat, az mind sikertelen nő (és férfi). Logika ebben mi? Miért szeretne bárki ilyen mentális beteg, dühöngő őrülteket?

Ha kapcsolatban vagyok, ha nem, megvetem az ilyen embereket. Nem értem az összefüggést, ha valaki nem kaphat meg jó pasikat, miért utálná ezért a bénákat, akik amúgy se kellenének. Esküszöm nem értem 🤦

Nekem jó pasijaim voltak mindig, van egy gyönyörű fiam is. Mindent megteszek azért hogy ne legyen soha ilyen degenerált mint ti incelek.

Ami meg a mártírkodós cirkuszolásodat illeti, hagyd már abba mert átlát rajtad mindenki, te nárcisztikus. Az emberek kategóriában épp most láttam egy kérdést a blackpillről, tök jó válaszok vannak, de ott is vergődik, köpköd a fajtád egyik képviselője és óbégat hogy "ti gyűlölködtök!" 😂 Miközben ő az egyetlen ott aki fröcsög és gyűlölködik. Szerintem te rugdalózól ott is, vagy csak tényleg annyira hasonló agymosottak vagytok mind, és ugyanazokat a szövegeket tanultátok be, hogy egyformák vagytok mind 😀

2021. nov. 15. 11:28
 102/137 A kérdező kommentje:

"Arra meg nem válaszolsz, hogy szerinted melyik a súlyosabb, szidni az inceleket, vagy azt kívánni, hogy a társadalom felét végigerőszakolják."

Nem is tudtam hogy ti feminácik a társadalom felét teszitek ki😂

Amúgy csak remélni tudom hogy a két dolog legalább ugyanannyira súlyos, méltó válaszként a sértegetéseitekre

2021. nov. 15. 11:31
 103/137 anonim ***** válasza:
93%
Mert az oké, ha csak a feminácikat erőszakolják végig? Az rendben van? És mi vagyunk a gyűlölködők? Ekkora öngólt b*szod…
2021. nov. 15. 11:32
 104/137 A kérdező kommentje:

"Az rendben van?"

Azokután amiket itt levágtok

Számomra rendben van, mit szánjam én a gyűlölködő fajtádat?

2021. nov. 15. 11:35
 105/137 anonim ***** válasza:
92%
#102 mert kik is azok a feminácik? Azok aki nem kussolnak be nektek. Azaz mindenki 🙂😀 Mert nincs ember, se nő, se férfi, aki titeket ne utálna. Ti csak egymást pátyolgatjátok, 'kívülről' csak megvetést kaptok, mindkét nemtől, teljesen megérdemelten.
2021. nov. 15. 11:35
 106/137 anonim ***** válasza:
16%

"Nekem jó pasijaim voltak mindig, van egy gyönyörű fiam is."

Na látod, újabb bizonyíték, hogy a nőknek csak a jó pasi kell, és a kinézet a fontos.

2021. nov. 15. 11:39
 107/137 anonim ***** válasza:
87%
104 mit kéne szánnod rajtunk, nem mi élünk a saját elmebetegségünk börtönében, magányosan, mert senki nem tudna elviselni minket 🙂 Magaddal foglalkozz inkább, de csöndben 😑 Mert ezek a fröcsögő provokatív kérdéseid és ámokfutásaid már nagyon irritálóak.
2021. nov. 15. 11:46
 108/137 anonim ***** válasza:
87%

"Az rendben van?"

Azokután amiket itt levágtok"

Nem érted, pubi, hogy az egész kérdés erre reakció? Tudjuk, hogy nem érdekel téged a nemi erőszak, csak az elkövetése, EZÉRT gyűlölünk.

Most lehet ilyen nyakatekert elméleteket gyártani, de téged, meg úgy az inceleket azért utálják, mert SZAR. EMBEREK. VAGYTOK.

2021. nov. 15. 12:20
 109/137 anonim ***** válasza:
12%
Incelgyűlölő férfiként nem te mondod meg, mikor húzzak el..maradok ameddig tetszik. :D
2021. nov. 15. 14:09
 110/137 anonim ***** válasza:
87%

Az tegyük hozzá, hogy minden olyan normális férfi is megveti az inceleket, akik házasok, van egy lányuk, esetleg egy olyan lánytestvérük, rokonuk akiket szeretnek.

Tehát nem csak azok gyűlölhetik az inceleket, akik sikertelenek párkapcsolat terén. Hanem a férjek is, barátok is, a szeretők is, olyan fiú testvérek akiknek van legalább egy lány tesójuk stb.

2021. nov. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!