Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/137 A kérdező kommentje:

129#

Engem abszolút nem érdekel hogy vonzó-e vagy sem. Aki így viszonyul másokhoz akkor sem kéne ha futna utánam, nemhogy én epednék ilyenek után. Ezt azért tartom lényegesnek megemlíteni, mert azt veszem észre hogy ezek azt hiszik minden férfi őket akarja veszettül, és az incelek is őutánuk kajtatnak. Ezek a zaklatóikat is kizarólag az incelekkel azonosítják

Mondjuk ez meg azt bizonyítja hogy a kérdésre a "nincs" a válasz, de attól még meglehet hogy vannak akiket nem kapnak meg, csak szeretnének. És ezt élik meg kudarcként, amit aztán kivetítenek az incelekre.

2021. nov. 16. 10:29
 132/137 anonim ***** válasza:
92%

"Aki így viszonyul másokhoz akkor sem kéne ha futna utánam, nemhogy én epednék ilyenek után."

Akkor te is érted azt, amit mindig magyarázok, hogy csak azért, mert a nőknek sok férfi felajánlkozik, csak azért, mert a társkeresőkön mindenki ír, az nem jelent semmit, hisz ahogy írod, tele van olyan férfiakkal, akik a nőknek nem kellenek.

2021. nov. 16. 10:39
 133/137 A kérdező kommentje:

"Akkor te is érted azt, amit mindig magyarázok, hogy csak azért, mert a nőknek sok férfi felajánlkozik ... az nem jelent semmit"

Értem is, meg nem is értek egyet egészen

Nyilván komoly kapcsolatot keresve érted, és akkor nem mész sokra ha dugni akarnak veled. Mégis hatalmas előnyt jelent ez ha társat keresel, ha képes vagy kiszűrni a komolyabbakat. Ha ez a "vonzerőd" nem lenne, gondolj csak bele mennyivel nehezebb lenne ismerkedni úgy általában! Hiszen a társkeresésnek ez a szexuális vonzalom is része kell legyen, normál esetben. Ha nem vagy persze aszexuális, mert az úgy más. Ha csak barátot akarsz akkor is más a helyzet. De most nem ezekről beszélsz gondolom

2021. nov. 16. 10:59
 134/137 anonim ***** válasza:
94%

"Mégis hatalmas előnyt jelent ez ha társat keresel, ha képes vagy kiszűrni a komolyabbakat."

Nem jelent semmit. Ha én szeretnék vaníliafagyit, és jön tízezer ember, hogy csokisat, epreset, kókuszosat, stb, csak vaníliát nem, akkor semmire nem megyek a mennyiséggel.

2021. nov. 16. 11:44
 135/137 A kérdező kommentje:

134#

A példád szerint:

Ha te szeretnél venni vaníliafagyit, akkor természetesen nem kell ráfanyalodnina csokifagyira, csak mert az van.

Viszont a lényegi mondanivalóm szerint neked (másokkal ellentétben) van pénzed fagyira, így ha találsz egy másik fagyiárust, akkor jóeséllyel tudsz venni egyet (és vaníliásat)

Míg akinek nincs pénze fagyira, az soha nem fog semmilyet fagyizni.

Nem magamról beszéltem

De azért kapisgálod?

2021. nov. 16. 18:28
 136/137 anonim ***** válasza:
92%

Nem kapisgálom, mert így a metafora elveszíti az értelmét.

Ha a fagyiárust teszed meg a férfinak: a fagyiárus többféle fagyit is árul, nekem viszont nem kell más. Mert ez esetben mik az ízek? Tulajdonságok? Nekem CSAK vanília kell.

2021. nov. 16. 19:16
 137/137 A kérdező kommentje:

136#

Szerintem hagyjuk, mert esélytelen

Legyen akkor igazad, mert még megfájdul a fejem ettől.

Ha valaki érti a csajt nyugodtan megírhatja, inkább nézzetek hülyének minthogy ebbe belemenjek.

Amúgy sem erről szólt a kérdés

2021. nov. 16. 21:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!