Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
 111/137 anonim ***** válasza:
24%
110! Erre azért ne fogadj nagy tételben! Mint írtam korábban azokat, amiket itt "incel tannak" meg egyéb hülyeségnek bélyegeznek egyesek, azt mindenki tapasztalja. Csak én egyszerűen belátom azt, hogy vannak sokan, akik sajnos ebben a versenyben vesztesek, na ők az incelek.
2021. nov. 15. 15:02
 112/137 anonim ***** válasza:
78%

111

Pontosan mi az, amit mindenki tapasztal? Vannak gyári munkás ismerőseim, olyan is aki több éve nem dolgozik, emellett külsőleg sem egy főnyeremény egyik sem de nem nevezném őket incelnek.

A saját baráti, ismerősi körömben olyan férfiakat látok párkapcsolatban, hogy időnként én is bámulok hogy "hogy lehet ennek csaja?".

Ergó én nem tapasztalom, amiket az incelek állítanak.

2021. nov. 15. 15:33
 113/137 anonim ***** válasza:
77%
112: Rólam konkrétan mondta egy csaj a másiknak, hogy csúnya vagyok, nagyon csúnya.(Pedig sem kövér sem igénytelen nem vagyok, csak nem jóképű) És pechére hallottam. Mindegy, legalább tudom.
2021. nov. 15. 17:14
 114/137 anonim ***** válasza:
26%

112! Hogy a nők a képedbe hazudnak! Azt! Le van tojva nagy ívben, hogy milyen ember vagy, ha bejössz nekik lehetsz sorozatgyilkos is! SZÓ SZERINT! Lásd. Ted Bundy, aki nőket ölt halomra, és nőktől kapta a szerelemes leveleket haláláig.

Incel terminológia szerint én béta vagyok, és nagyon érzem is, hogy milyen pokoli hátrányban vagyok a jó pasikhoz képest, személyiség egy francot, nem az számít itt, most is azért van barátnőm, mert véletlenül rátaláltam egy olyan lányra, akinek nem volt szociális élete, és össze akart jönni valakivel- BÁRKIVEL- aki kedves vele. Nekem szerencsém volt, az incelek meg olyan pasasok, akiknek nincs ilyen szerencséjük.

2021. nov. 15. 17:22
 115/137 anonim ***** válasza:
80%

114

Azért érdekes, hogy én leírtam amit tapasztalok, hogy gyári melós, kevésbé jóképű, gazdag barátaimnak, ismerőseimnek is van csaja.

Te meg olyanokkal jössz, mint Ted Bundy..ugyan, nincs semmi, amivel megcáfolhatnál? Találtál lányt, remek. De mi a helyzet a te barátaiddal, ismerőseiddel? Vagy nincsenek, és azért példálózol egy sorozatgyilkossal akit szinte az egész világ ismer?

Én azt tapasztalom, hogy korántsem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt itt gyk-n napi szinten elhisztizi a sok sikertelen férfi. De ugye amilyen az ember, azt tükrözi vissza a környezete is amivel körülveszi magát.

2021. nov. 15. 17:31
 116/137 anonim ***** válasza:
90%

"Mert az oké, ha csak a feminácikat erőszakolják végig? Az rendben van?"

Kérdező: "Azokután amiket itt levágtok"

Aztán csodálkoznak, ha sokan megvetik emiatt őket az oldalon.

A börtönökben sem véletlenül a zaklatók, erőszaktevők vannak a hierarchia legalján.

Mert olyan alapvető társadalmi norma az, hogy nőket nem bántunk, hogy még a rabok nagy részének az erkölcsébe se fér bele.

Ezért csicskáztatják ezeket a sitten is.

2021. nov. 15. 18:27
 117/137 anonim ***** válasza:
87%
Én társkeresésben nem túl sikeres nő vagyok. Azokkal a férfiakkal nincs bajom, akik egyszerűen csak szerencsétlenek, és nem tudtak eddig nőt szerezni maguknak, és akik a saját felelősségüket is felvállalják ebben, de megemlítenek pár külső okot. De azokat az inceleket, akik itt picsognak-rinyálnak, hogy CSAK a külsejük meg a csóróságuk miatt nincs nőjük, azokat nem szeretem... az önkritika nélküliséget, a mások hibáztatását, illetve amikor vki azt hiszi, alanyi jogon járna ki neki a neki tetsző tetsző nő / pasi, azért, mert "rendes", azt nem szeretem, nemtől függetlenül. Én sem fröcsögök itt, hogy a pasik mind felszínes barmok, amiért nem engem választanak. Hogy a szexújraelosztásos meg harmadik világbeli egyedülálló, szexi, gyerektelen nők beletelepítéséről való fantáziálgatásról ne is beszéljek, az már külön hányadék szint.
2021. nov. 15. 20:55
 118/137 A kérdező kommentje:

"Azokkal a férfiakkal nincs bajom, akik egyszerűen csak szerencsétlenek, és nem tudtak eddig nőt szerezni maguknak, és akik a saját felelősségüket is felvállalják ebben, de megemlítenek pár külső okot. De azokat az inceleket, akik itt picsognak-rinyálnak, hogy CSAK a külsejük meg a csóróságuk miatt nincs nőjük, azokat nem szeretem..."

Azért elég éles a különbség a "nem szeretem az elborultabbakat közülük", és a "napi hobbim hogy jól beszóljak nekik" típusú emberek között. Van sok incel akiket én sem bírok, és sokan mások sem, a normálisabbak mégsem kezdik el szidni ezeket két pofára, aztán ha valaki vissza mer szólni nekik akkor meg fel vannak háborodva de veszettül, hogy neki őszentségének hogy mertünk visszaszólni. Na én ezt a típust utálom igazán, de most ha valakinek csak nem tetszenek a szövegeik az normális.

Alanyi jogon valóban ne várjon el senki semmit, meg szexújraelosztást sem, de azért nem szabad mindjárt felrobbantani a világot pár ilyen buta ember buta szövege miatt.

Szóval egyetértek veled 117#, de látnod kell hogy az "incelgyűlölő" jelző nem rád vonatkozik, ha kissé megveted őket akkor sem. Hisz ezek szerint nem te vagy az aki itt nap mint nap vadul fröcsög rájuk

2021. nov. 15. 21:20
 119/137 anonim ***** válasza:
93%

Nem a világot robbantom fel, de ne haragudj, nem tudok "jajjci, butuska szövegecskének" felfogni egy olyan mozgalmat, ami kvázi a nők megerőszakolását élteti. Ezt azért én komolyabban venném.

A legtöbb elmebeteg iskolai lövöldözőről meg tömegbe hajtó baromról ki szokott derülni, hogy ilyen gondolatokat terjeszt a neten, de senki nem lép fel ellenük, mert "jaj, csak egy frusztrált senki,m úgysem fog semmit csinálni"... aztán mi a vége :(. Sokan csak akkor döbbennek arra rá, hogy ezek ellen igenis fel kell lépni, amikor a saját rokonuk, barátuk lesz egy ilyen elmebeteg áldozata.

2021. nov. 15. 21:27
 120/137 anonim ***** válasza:
92%

Senki nem fröcsögne ha nem írnátok a nőket gyalázó ócska kérdéseiteket és kommentjeiteket. Azt se tudnánk hogy a világon vagytok. Amikor kiírjátok a szánalmas nyomorotokat kérdésben (ahogy te is ebben), az tipikusan a tátott szájjal a ...erdőbe rohanás esete. Mégis mit vársz erre? Hogy valaki vonzónak talál? LOL

Visszataszító, undorító lények vagytok mind, itt írogató nőgyűlölő majmok.

Minden normális ember megvet titeket. Ahogy láthatod, a férfiak is.

Ez nem nők (nektek: feminácik) vs férfiak harc, hanem emberek vs idióták. De ez a borsó már annyiszor a falra lett hányatva hogy csak na... 😫😅

2021. nov. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!