Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/137 anonim ***** válasza:
85%

69

Ha a 18-66 év közöttieket veszed bele, úgy még lehet benne valami..de amúgy honnan szedet ezt a több százezres mennyiséget?

A barátaim elég nagy része kapcsolatban van, a volt sulis társaim is, meg a munkatársaim is. Ha kimegyek az utcára, vagy elmegyünk haverokkal plázázni nagyon sok fiatal párt látok, ahol a csávó egyáltalán nem egy adonisz.

Szerintem, akik ilyen téveszmékben hisznek valamilyen mentális bajuk lehet amit kezeltetni kéne. Az a baj, hogy a társadalom nem fordít elég figyelmet ezekre.

Még egy "egyszerű" szociális fóbiást, vagy depressziósat sem veszünk észre, nem hogy segíteni próbálnánk. Társadalmilag kéne komolyan venni, és kiépíteni valami hálót, ami segítene kiszűrni a segítségre szoruló embertársainkat. Ugyanez igaz a családon belüli erőszaknál, hajléktalan kérdésnél, stb, lehetne sorolni.

A hajléktalanok nagy része az autista spektrumon helyezkedik el, csak nincsenek kiszűrve sem időben, sem sehogy.

Az inceleket meg nem tudom, erről még nem készült felmérés..de én nárcisztikus személyiségzavarra tippelek.

68-as válaszoló voltam, ha olvastad a hozzászólásomat.

2021. nov. 14. 18:32
 72/137 A kérdező kommentje:

"Én mondjuk nem tudom melyik kérdésről van most szó, de azt már tapasztaltam mikor valamelyikőtök túl messzire megy, hogy meg se próbálja a többi leállítani."

Nevetséges az állításod mert igenis történtek olyanok hogy egyik incel támadja a masikat hogy ő bizony incelként nagyon nem ért egyet a masikkal, és ezt ki is fejti! Nagyon keveset gyakorizol ha ezt még nem tapasztaltad. Vagy csak hazudozol.

Az eredménye a feminácik részéről legfeljebb egy felpontozás (kösz de nem érdekel), de hogy aztán meg sem jegyzitek, helyette ilyen sz.rt állítotok hogy nincs ilyen, ez is rohadtul gusztustalan dolog.

Ha igazatok van, mindig kiálltam a nők mellett, de volt hogy más tette meg azt az ellenemben.

Ezek szerint hiba volt.

A belinkelt kérdésben pedig semmi problémát nem latok ami miatt keresztre kéne feszíteni az illetőt.

Nem értek egyet vele, és annál a kérdésnél én nem is szóltam hozzá (nem emlékszem rá) de semmi olyat nem találok a kérdésben ami miatt ennyire felháborodhatnátok.

Inkabb szánalmasak vagytok ezzel a dühöngő, őrjöngő incelgyűlölő kereszteshadjáratotokkal

2021. nov. 14. 18:34
 73/137 anonim ***** válasza:
89%

"de semmi olyat nem találok a kérdésben ami miatt ennyire felháborodhatnátok."

Tehát számodra egy halott lány emlékének meggyalázása nem felháborító..csak gratulálni tudok.

2021. nov. 14. 18:36
 74/137 anonim ***** válasza:
90%

#71 egyértelműen nárcisztikusok (én nárciztam az előző oldalon). Aljas, provokál, manipulálni próbál, hazudozik, de téged vádol hazugsággal, megpróbál téged hülyének beállítani, mártírkodik.

Undorítóak. Meggyógyítani nem lehet őket, az összes coach az áldotataikkal foglalkozik, hogy őket erősítse hogy ott tudják hagyni a bántalmazóikat és felépüljenek.

Az incelekkel kapcsolatban az a szerencse hogy ők afféle nem vonzó nárcisztikusok, nincs áldozatuk mert senki se kíváncsi rájuk a való életben, csak a neten tudnak arcoskodni, az meg kit érdekel :)

2021. nov. 14. 18:40
 75/137 anonim ***** válasza:
86%
#72 köpj fel és állj alá!
2021. nov. 14. 18:43
 76/137 A kérdező kommentje:

"Tehát számodra egy halott lány emlékének meggyalázása nem felháborító"

Mivel nem gyalázott meg senkit (legfeljebb önmagát) ezért nem felháborító.

Viszont ti az őrjöngéseitekkel, na ti felháborítóak vagytok.

74# jól mutatja hogy kompletten férfigyűlölők is vagytok, csak az inceleket különösen gyűlölitek

Miközben csak a saját belső nyomorotokat vezetitek le.

2021. nov. 14. 19:31
 77/137 anonim ***** válasza:
91%

"Akkor harmadjára is! Ha EGY EMBER kiír egy ilyen kérdést, akkor azt nem szabad ráhúzni több tízezer másikra, érthető? Vagy még kétszer írjam le?"

Minél kisebb egy csoport, annál érvényesebb az általánosítás.

Csak hogy ne izgasd fel jobban magad, vegyünk nőket. 4 milliárd nőre nem lehet általánosságban elmondani semmit, nagyon nagy csoport. De ha azt mondom, ateista nők, azzal eléggé leszűkítem a csoportot. (Jobban, mintha azt mondanám, katolikusok, belőlük több van.)

Persze így sem lehet teljesen általánosítani, de már sokkal több dolog lesz igaz az általános leírásokból. Ha azt mondom, militáns ateista nők, akkor még inkább szűkül a kör, és kijelenthetek olyat, hogy a militáns ateista nők nem járnak istentiszteletre.

Fontos, hogy ez a meghatározás - itt az ateista - önként felvett dolog legyen. Mert pl. a természetes vörös hajú nők szintén egy kicsi csoport, de nem választották, illetve ha valaki vörösre festi a haját, amögött nincs semmilyen ideológia, hitvallás.

Ezért mondhatom azt, hogy az incelek hisznek az egy Chad-ben. Lehet, hogy nem minden incel, sőt biztos. De az ideológia része a Chad, a túlnyomó többség hisz benne. Ugyanígy mondhatom, hogy az incelek támogatják a nemi erőszakot, mert az ideológiájuk része. Az önként felvett hitvallásuké.

2021. nov. 14. 19:34
 78/137 anonim ***** válasza:
92%

76

'Kompletten férfigyűlölők'. Ezt hol láttad? Bocs, de ez a te mozid, a te fejedben.

Aljas, hazug nárcisztikus vagy. Gázlángozz azt akit tudsz. Ja, hogy senkit 🤡 Na, ez cink.

2021. nov. 14. 19:34
 79/137 anonim ***** válasza:
73%
Nem is tudtam, hogy férfiként is lehetek férfigyűlölő.. Ma is tanultam valamit.
2021. nov. 14. 19:39
 80/137 anonim ***** válasza:
92%

"'Kompletten férfigyűlölők'. Ezt hol láttad? Bocs, de ez a te mozid, a te fejedben."

Lehet ő a nőket megalázó társkeresős is, az is hihetetlen dolgokat álmodott meg a válaszokból.

2021. nov. 14. 19:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!