Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?
Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.
Mondják ezt el maguk az érintettek!
58
Az a képernyőfotós kérdés a halott lány gyalázásáról kiválóan reprezentálja az összes itteni dühöngő őrültet (vagy tényleg csak 2-3 idióta írja az ilyeneket fejenként 5 nickről).
Bármi történik egy nővel, bántják, megerőszakolják, megölik, öngyilkos lesz, azonnal jön sivalkodni az összes incel hogy biztos azért mert egy chad ürítője volt, választott volna inkább egy rendes kedves fiút (=őket 🤮). Még egy halott felett is képesek gyalázkodni. A képernyőfotósnál voltak egyébként ilyen válaszok is, amik tovább folytatták a kérdésben taglalt ocsmány gondolatmenetet. Ott vergődött több ilyen aljadék is mint az a kérdező.
Most csatlakoztam be, nem tudom, minek kellett volna elsőre átmennie.
A másik kérdésnél, ahol a feminácikat kipurcanásig akarja erőszakolni valamelyikőtök, ott se volt az, hogy "haver, ez már durva". Nem. Azóta is magyarázza, azóta is véditek.
63
Azt a kérdést törölték már, nem? Vagy melyikről beszélsz?
65
Nem húzná rá a többire, ha elmondása szerint nem asszisztálnátok azzal, hogy nem is próbáljátok leállítani aki olyat ír hogy kipurcanásig erőszakolná a feminácikat.
Ha írnátok olyat, hogy "haver, ez már durva" az más lenne..de nem teszitek, rosszabbik esetben még mellé is álltok.
Én mondjuk nem tudom melyik kérdésről van most szó, de azt már tapasztaltam mikor valamelyikőtök túl messzire megy, hogy meg se próbálja a többi leállítani.
66! Csak kíváncsiságból, honnan tudod, hogy aki védi az incel, aki meg elítéli az nem az? Ez megint nincs odaírva.
Csak érdekességképp mondom -bár ezt úgyse hiszed el- nekem is van párkapcsoaltom, több mint két éves, de pontosan tudom, hogy amikről ti azt mondjátok, hogy "incel konteó" meg egyéb baromságokat, az sajnos igaz, itt írta is valaki, hogy ismeri alfahímet (Chad) akivel jóban van, na látjátok én meg több párkapcsolaton vagyok túl és én is azt látom, amit ők. Hogy irgalmatlan hátrányban vagy, ha nem vagy tökéletes pénzes pasi. Ha pedig több hátrányod is van, akkor nagyon könnyen incel leszel örökre.
67
Én erre azt mondom, hogy mindenki más tapasztal. Te azt, amit leírtál, én viszont az ellenkezőjét. Vannak gyári munkás ismerőseim, olyan is aki több éve nem dolgozik, emellett külsőleg sem egy főnyeremény egyik sem de nem nevezném őket incelnek.
A saját baráti, ismerősi körömben olyan férfiakat látok párkapcsolatban, hogy időnként én is bámulok hogy "hogy lehet ennek csaja?".
Az én volt középsulis osztályomban is volt egy Chad, magas, nádszál vékony, előnytelen arcszerkezet (se lapátáll, se vadászszem, se erős arccsontozat), de mindig olyan női voltak/és vannak hogy csak bámulok. Ő nem a kinézetével, vagy a pénzével hódít, hanem a kisugárzásával, humorával, intelligenciájával, talpraesettségével stb.
"Ez amúgy igaz is, csak akkor a Magyarországon minimum több tízezres méretű incel közösséget miért EGY írás alapján ítélik meg?"
Legalább több százezres közösségről beszélünk, nem kevesebbről. Nem lényegtelen a nagyságrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!