Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/137 anonim ***** válasza:
82%

"Itt még női szemszögből egyetlen értelmes válasz sem született"

Ugye nem gondolod, hogy ostoba kérdésre lehet értelmes választ írni, vagy egyáltalán akarja-e valaki komolyan venni a napi agymenést.

2021. nov. 13. 21:26
 22/137 anonim ***** válasza:
32%
Nő vagyok, sikertelen, átérzem az incel férfiak helyzetét, nem gyűlölöm őket, és ahogy ők az ún. Chadekre "haragszanak", kb. én is úgy a többi, vonzó nőre. Nyilván nem miattuk nem kellek, de kegyetlen szar végignézni a sikereiket, hogy nekik mennyire könnyedén, természetesen, magától értetődően összejön, hogy őket kívánják, akarják, ragaszkodnak hozzájuk, nem dobják ki azonnal minden piszlicsáré kis semmiségért stb.
2021. nov. 13. 21:33
 23/137 A kérdező kommentje:

Hurrá! Megjött az első rendes női válasz

Köszönöm 22#!

Na látjátok! Csak akad aki képes komolyan venni nőként is a kérdést

Egyébként én és sokan más incelek sem haragszanak a chadekre sem, mint ahogy nőgyűlölő sem vagyok.

Vannak persze akik igen, de ez sem általános. A közös pont a teljes sikertelenség, ez teszi incellé az embert. Egész jól kijövök vagy akár barátkozom egy chaddel is, ha rendes a természete

2021. nov. 13. 21:41
 24/137 Sunshinedoll ***** válasza:
65%

Én sikeres vagyok a pasiknál, és nem csak az inceleket utálom, hanem a pasikat úgy amblokk.

De vicces vagyok és szép, így a gonoszkodásomra azt hiszik, hogy humorérzék. Peace

2021. nov. 13. 21:45
 25/137 A kérdező kommentje:

Egyébként én a 2.-ra szavaznék

Részben valószínűleg azért van egy kis átfedés

Akik szexre találnak pasast, de kapcsolatra már nem, ők a legfrusztráltabbak, akikből kinézhető hogy így élik ki a nyomorukat

2021. nov. 13. 21:46
 26/137 A kérdező kommentje:

Téged még nem láttalak itt fröcsögni sunshinedoll

Te nem is lehetsz az a gyűlölködő frusztrált típus. Talán mert nincs is rá okod

2021. nov. 13. 21:49
 27/137 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Nem, én egy angyal vagyok amúgy :)
2021. nov. 13. 21:49
 28/137 A kérdező kommentje:

A gyk angyala leszállt közénk!

Békét és megnyugvást hoz a viharos kedélyekre köszönjük!

2021. nov. 13. 21:53
 29/137 anonim ***** válasza:
83%
Az inceleket definíció szerint minden nő rühelli, szóval a kérdés értelmetlen.
2021. nov. 13. 23:07
 30/137 anonim ***** válasza:
14%

22:

Van Chad ismerősöm és jól kijövök vele. Hozzám hasonlóan ő is látja az igazságot, annak ellenére, hogy imádják a nők.

A családomban vannak nők is. Velük konkrétan nyíltan beszélgetek a blackpillről, igaz a szakszavak használata nélkül burkoltan.

Tehát én incelként nem a nőket utálom és nem is a Chadeket. Azokat az embereket utálom, akik tagadják a mai párkapcsolati piac valóságát és megpróbálják úgy beállítani, mintha az, hogy nem matchelek, csak az én személyes pszichológiai problémám miatt lenne, nem pedig egy társadalmi probléma.

2021. nov. 13. 23:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!