Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/137 anonim ***** válasza:
84%

Hogy merült fel ez benned? Újabb modi kérdés?

Logikailag hogy jön ez össze? Szerintem senki nem akar incel párt, akár sikeres, akár nem a társkeresésben. Aki sikertelen, miért haragudna valakire, akit nem is akar?

Mintha elmennék a henteshez, ahonnan szétkapkodták a husit, és emiatt a zöldségest szidnám.

2021. nov. 13. 20:02
 12/137 anonim ***** válasza:
81%

Tegnap már törölték a lökött kérdésedet, most kezded elölről?

Attól még, hogy hülyének nézlek és debilnek gondollak, nem gyűlöllek. Nyugodj meg!

Társat pedig éppen nem keresek.

2021. nov. 13. 20:12
 13/137 anonim ***** válasza:
81%

Én az inceleknek az elméleteket szövő, nőket lenéző, elmebeteg fajtáját vetem meg.

8,5 éve élek normális, megalkuvásoktól mentes párkapcsolatban, és ha újra szingli lennék, akkor is lenne kikből válogatni.

2021. nov. 13. 20:15
 14/137 A kérdező kommentje:

Egyrészt: incelgyűlölő lehet férfi is, tudjuk de a kérdés nem róluk szól. A kérdés a nőkről szól.

"amugy incelkent nem pont hogy szolidaritarst keme ereznetek a parkapcsolatban sikeretelen nokkel?"

A kérdés céljába nyúltál

Vajon egy sikertelen nő megérdemli ezt a szolidaritást, vagy gyűlölködő nőként megvetés amit érdemel?

Ha nem gyűlölködik, szolidaritást érdemel bárkitől, különösen az incelektől. Ha gyűlöli őket, és gusztustalanul tombolva fröcsög rájuk, akkor nem érdemli ezt meg.

Én úgy veszem észre hogy a teljesen sikertelen nőknél van empátia, mert ők már talán képesek átérezninaz incelproblémát, hiszen maguk is pont ugyanabban szenvednek. Ez az én tapasztalatom

De mi van ha csak megjátszák?

Nem állítom, csak felmerül hogy mi van ha azok a nők akik sikertelenségükben panaszkodnak, és azok akik itt véres pofával hadakoznak az incelek ellen, többségében ugyanazon személyek?

Nehezen hiszem, de elvileg van egy ilyen lehetőség is.

2021. nov. 13. 20:20
 15/137 anonim ***** válasza:
70%
Nyuszika, tudjuk, hogy most azt akarod itt előadni, csak úgy fikázni azon nőket, akiknek tele a tökük az agymenéseitekkel és erőszakos megnyilvánulásaitokkal, hogy azok a nők igazából teljesen sikertelenek a másik nemnél. Nos, a helyzet az, hogy mindenki, nemtől és kapcsolati státusztól teljes mértékben függetlenül ellenzi azokat a dolgokat, amikkel elő szoktatok itt jönni.
2021. nov. 13. 20:28
 16/137 A kérdező kommentje:

Itt még női szemszögből egyetlen értelmes válasz sem született

Meg sem próbál senki (nőként legalábbis) a kérdésre rendesen válaszolni

Mondjuk ezen nem is csodálkozom

Hát akkor gyerünk tomboljátok ki magatokat!

2021. nov. 13. 20:36
 17/137 anonim ***** válasza:
85%

Azt nem érted, értitek sokan, hogy csak úgy az inceleket, akik elvannak magukban, senki nem gyűlöli. Tehát az, hogy bárki gyűlöl egy incelt, reakció, válasz arra, hogy ők mindenféle embertelen dolgokat összehadoválnak. Pl. nemi erőszak kipurcanásig.

Pl. nekem a gyerekekkel semmi bajom, semlegesek. De a fejem felett lakó, elefántként trappoló kölyköket gyűlölöm. a gyűlöletem válasz a viselkedésre.

Ha az incelek nem nyomnák az agyatlan faaszságaikat, senki nem gyűlölné őket.

2021. nov. 13. 20:44
 18/137 A kérdező kommentje:

"Tehát az, hogy bárki gyűlöl egy incelt, reakció, válasz arra, hogy ők mindenféle embertelen dolgokat összehadoválnak. Pl. nemi erőszak kipurcanásig."

A példád tökéletes

Az eset egy konkrét reakció, válasz volt az incelek sértegetésére

Reagálni az inceleknek nem szabad, csak azoknak akik gyűlölik őket?

Érdekes elgondolás

De akármennyire is letámadtok, azt kapjátok vissza amit adtok, semmi mást!

2021. nov. 13. 20:49
 19/137 anonim ***** válasza:
84%

Csakhogy az incelek nem reagálnak, hanem konteóznak.

Ha azt mondom, mindenről a zsidók tehetnek, az nem reakció, az elmebaj. Az incelekkel kezdődik a probléma. Ők nem reagálnak semmire, ők a gyökere a problémának.

Kitalálni ilyeneket, hogy "Chad miatt nincs nőm" ugyanakkora ostobaság, mint azt mondani, hogy a csillagok állása miatt nem kaptam fizetésemelést, vagy azért késtem le a buszt, mert halak a csillagjegyem.

2021. nov. 13. 20:58
 20/137 anonim ***** válasza:
100%
10: Úgy gondolom, hogy ez elenyésző százalékuk lehet, maximum ide a gyakorira fújja össze a retard részüket a szél. Az incel nem gyűlöletet jelent, sőt. Csak sikertelenséget. Lehet persze egyedülállónak hívni, csak kicsit furább szerintem ha valaki azt mondja "Egyedülálló vagyok harmincvalahány éve", mintha épp 5 hónapja nincs senkije. Nagyon nem ugyanaz.
2021. nov. 13. 21:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!