Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
80%
#49 ne játszd az ostobát. Bár jól áll, önazonos. Elég olvasgatni a kategóriát. A kérdések egytől egyig gyalázkodások az ilyen-olyan nőkről akiknek senki se jó (ti).
2021. nov. 14. 10:18
 52/137 A kérdező kommentje:

50#

Nagyon úgy tűnik hogy igen, érdekli őket. Hogy miért az rejtély, de nagyon is érdekel itt egyeseket ez az egész

Amúgy olvastam 37#-et, és nem akart ő senkit minősíteni. Arról a folyamatról ír aminek soran egyesek önmagukat minősítik egy ürítőzsáknak. Aki ugyanis csak arra használja önmagát az önmagát is minősíti azzá, nem más őt.

2021. nov. 14. 10:25
 53/137 A kérdező kommentje:

51# már annyira elborult, hogy reagálni sem lehet rá

Mégis hogy a fenébe lehet ilyen elvakultan látni a dolgokat, mintha minden és mindenki csak ellened lenne?

Mintha nők nem is írnának ki kérdést, mintha minden kérdést itt egyről-egyik incelek írtak volna ki. Beteg vagy szerintem

2021. nov. 14. 10:31
 54/137 anonim ***** válasza:
77%
#53 nyomjad csak, nárci 🙊🙈🤡🤡🤡🤡🤡
2021. nov. 14. 10:33
 55/137 anonim ***** válasza:
78%

Jó, hogy lementettem ezt a gyöngyszemet, lehet olvasni kérdező:

[link]

2021. nov. 14. 11:17
 56/137 A kérdező kommentje:

Olvastam 55#

És most mi van ezzel?

Az hogy te gyalázkodásnak veszed ha valaki butaságból ilyen dolgokat ír, az csak téged minősít nem mást

Sok minden mondható erre, csak épp az nem hogy nőgyűlölő

2021. nov. 14. 11:27
 57/137 anonim ***** válasza:
79%

#55 emlékszem, förtelem! Ebben egyben benne van az incelek beteg agyának minden mocska!

És nézd, ez itt az 56-ban máris mosdatja.

🤮🤮🤮

2021. nov. 14. 11:29
 58/137 anonim ***** válasza:
22%
57: Pontosabban ebben egyetlen ember hülyesége van benne. Tudod attól, mert elüt egy biciklis, még nem az összes biciklis kretén...
2021. nov. 14. 13:05
 59/137 anonim ***** válasza:
19%
58! jól mondod, de ha egy nő mond vagy tesz valami undorítót, akkor "nem szabad egy egész nemet egy rossz tapasztalat vagy ember alapján megítélni. Ez amúgy igaz is, csak akkor a Magyarországon minimum több tízezres méretű incel közösséget miért EGY írás alapján ítélik meg?
2021. nov. 14. 13:14
 60/137 anonim ***** válasza:
76%

"ha egy nő mond vagy tesz valami undorítót, akkor "nem szabad egy egész nemet egy rossz tapasztalat vagy ember alapján megítélni"

Nem is a férfiak vannak elítélve, hanem az INCELEK. Miért nehéz ezt felfogni? Ez nem férfiak - nők vita, ez normális emberek - incelek vita.

Mellesleg ha kérdések alatt látsz valakit, aki megkéri a kérdezőket, hogy nyilatkozzanak a saját nevükben, az jó eséllyel én vagyok. Mert pontosan, ahogy mondtad, az, hogy én nő/férfi vagyok, és gondolok valamit, az nem jelenti azt, hogy minden nő/férfi azt gondolja.

2021. nov. 14. 13:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!