Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?
Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.
Mondják ezt el maguk az érintettek!
50#
Nagyon úgy tűnik hogy igen, érdekli őket. Hogy miért az rejtély, de nagyon is érdekel itt egyeseket ez az egész
Amúgy olvastam 37#-et, és nem akart ő senkit minősíteni. Arról a folyamatról ír aminek soran egyesek önmagukat minősítik egy ürítőzsáknak. Aki ugyanis csak arra használja önmagát az önmagát is minősíti azzá, nem más őt.
51# már annyira elborult, hogy reagálni sem lehet rá
Mégis hogy a fenébe lehet ilyen elvakultan látni a dolgokat, mintha minden és mindenki csak ellened lenne?
Mintha nők nem is írnának ki kérdést, mintha minden kérdést itt egyről-egyik incelek írtak volna ki. Beteg vagy szerintem
Olvastam 55#
És most mi van ezzel?
Az hogy te gyalázkodásnak veszed ha valaki butaságból ilyen dolgokat ír, az csak téged minősít nem mást
Sok minden mondható erre, csak épp az nem hogy nőgyűlölő
#55 emlékszem, förtelem! Ebben egyben benne van az incelek beteg agyának minden mocska!
És nézd, ez itt az 56-ban máris mosdatja.
🤮🤮🤮
"ha egy nő mond vagy tesz valami undorítót, akkor "nem szabad egy egész nemet egy rossz tapasztalat vagy ember alapján megítélni"
Nem is a férfiak vannak elítélve, hanem az INCELEK. Miért nehéz ezt felfogni? Ez nem férfiak - nők vita, ez normális emberek - incelek vita.
Mellesleg ha kérdések alatt látsz valakit, aki megkéri a kérdezőket, hogy nyilatkozzanak a saját nevükben, az jó eséllyel én vagyok. Mert pontosan, ahogy mondtad, az, hogy én nő/férfi vagyok, és gondolok valamit, az nem jelenti azt, hogy minden nő/férfi azt gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!