Mekkora az átfedés az LMBTQ-s aktivisták, tüntetők és a Magyarország-Portugália meccs előtt vonuló fekete pólós keménymag között?
Figyelt kérdés
Vannak vagy ismertek olyanokat, akik mindkét eseményen ott voltak?2021. jún. 17. 21:42
1/7 anonim válasza:
Van egy készenlétis rendőr, aki a 444 minden videójában, minden tüntetésen, felvonuláson, kilakoltatáson, balhén ott volt. Szerintem ő lehetett az egyedüli, de természetesen most is hivatalból volt jelen. :)
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Az lmbtq-sok nem járnak focimeccsre, ők elsősorban nem magyarnak hanem lmbtq-nak vagy "EurÓpaINak" tartják magukat...
4/7 anonim válasza:
"Nem hiszem. Az lmbtq-sok nem járnak focimeccsre, ők elsősorban nem magyarnak hanem lmbtq-nak vagy "EurÓpaINak" tartják magukat..."
De nagy a sötétség egyeseknél...
Elsősorban ember vagyok, másodsorban magyar, harmadsorban meleg, csak ezek után jön az európai.
A foci viszont tényleg nem szeretem. Ettől függetlenül nyilván örülök a magyar csapat győzelmének, de jobban érdekel a saját sportom (íjászat).
5/7 anonim válasza:
4es, de akkor te meleg vagy, nem lmbt. Az más.
6/7 anonim válasza:
Nem, az LMBT-közösség részének tekintem magam. De nyilván nem ez a legfőbb aspektusa a létezésemnek.
7/7 anonim válasza:
Nem értem miért akarnád velük egybe sorolni magadat, de jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!