Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van átfedés a társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.

Mondják ezt el maguk az érintettek!

#femcel #incel #Úgyistörlikakérdéstegyóránbelül
2021. nov. 13. 19:15
 91/137 anonim ***** válasza:
86%
Akkor minden párnak kinéző, gyakran kézenfogva sétáló emberről feltételezzük, hogy testvérek? Nyilván van ilyen is, de 10ből jó ha 1.
2021. nov. 14. 21:13
 92/137 anonim ***** válasza:
82%

90

Ha te a tesóddal kézen fogva sétáltok, esetleg csókolóztok akkor én nem szólok egy szót se..az a ti ügyetek.

2021. nov. 14. 21:18
 93/137 anonim ***** válasza:
25%

"Ezért mondhatom azt, hogy az incelek hisznek az egy Chad-ben. Lehet, hogy nem minden incel, sőt biztos. De az ideológia része a Chad, a túlnyomó többség hisz benne. Ugyanígy mondhatom, hogy az incelek támogatják a nemi erőszakot, mert az ideológiájuk része. Az önként felvett hitvallásuké"

De az incelek csoportja nagy..... Tul nagy, hiszen eleg szorgalmasan termeltetek ki. Mi az, hogy "hisznek a Chad-ben"? Abban hinni kell? Amugy meg, vannak olyan incelek, akik tamogatjak az eroszakot, vannak, akik nem. En peldaul nem, mert a nagy tortenelmi fordulatok eroszak nelkul kovetkeztek be :)

37F incel

2021. nov. 15. 00:06
 94/137 anonim ***** válasza:
93%
Hát én qrvára nem termeltem ki semmilyen inceleket.
2021. nov. 15. 00:27
 95/137 anonim ***** válasza:
92%
Az incelek magukat termelik. Te is büszkén odabiggyeszted a címet mindig a korod mögé. És igen, a Chad egy képzeletbeli entitás, akire minden rosszat rá lehet kenni felelősségvállalás helyett.
2021. nov. 15. 00:57
 96/137 anonim ***** válasza:
6%

92! Miért te olyan sok kézen fogva sétáló, csókolózó párt látsz? Mert én alig. ami azt illeti én sem smárolom le a barátnőmet nyilvános helyen és sokszor a kezét se fogom, akkor honnan tudod, hogy most ő nekem kicsoda? Ami azt illeti régebben volt olyan, hogy egy munkatársnőmet kísértem el vásárolgatni azzal se voltam együtt.

Én értem, hogy nyomni kell a propagandát, arról, hogy "mindenrondapasinakmilyenjónőjevan" csak a valóságban ez nem igaz.

2021. nov. 15. 08:18
 97/137 A kérdező kommentje:

Értelemszerűen az incelgyűlölő férfiakra nem vonatkozik a kérdésem, nekik el lehet húzni!

Róluk majd máskor teszek fel kérdést

Viszont marad a kérdésem hogy ezek a szerencsétlenek akik itt előadják magukat és ilyen itt is szépen bemutatott ámokfutásokkal, azaz hazudozásokkal tűzdelt vádaskodásokkal mocskolódnak a szintén szerencsétlen inceleken, vajon mennyire szerencsétlenek a társkeresés terén?

Valószínűnek tartom hogy ezek a frusztrált aljadékok szexet azért csak leakaszthatnak egy-egy kanos csávó által ha éppen arra támad kedvük, de a frusztrációjuk oka valószínűleg az lehet szerintem hogy az ilyeneket dugáson kívűl semmibe veszik a férfiak, akik megdugják őket.

A férfiak általi semmibe vétel tényleg ekkora frusztrációt és dühöt okoz?

A radikális incelek is ehhez képest kiscserkészek!

2021. nov. 15. 09:24
 98/137 anonim ***** válasza:
93%

De akkor nem azokra lennének dühösek, akik bántják őket?

Szerinted szidni az inceleket rosszabb, mint nemi erőszakot kívánni a másiknak? Wow.

2021. nov. 15. 10:54
 99/137 A kérdező kommentje:

"De akkor nem azokra lennének dühösek, akik bántják őket?"

Hát ez az

Valamiért sosem azokra dühösek akik bántják őket, hanem azokra akiket támadható csoportként kollektívan gyűlölni lehet.

A komplett férfi nemet ugye nem támadhatják, mert elítélnék őket.

A vonzó férfiakat sem támadhatják, mert szükségük van rájuk és őket kívánják, ezért őket nem szidják.

Viszont ott vannak az incelek: szerencsétlen lúzerek, akik ráadásul nem is futnak őutánuk. Nosza ők az ellenség, ők a probléma és minden bajuk forrása!

Ezután pedig már minden problémáért is az incelek lesznek a felelősek, minden mocskot az incelek követnek el, és minden szavuk nőgyűlölő. Nem számít semmi más!

Az hogy ezt elmebeteg szintre viszik sem baj, mert egymást fogják igazolni.

Ezek az emberek, akik a nők egy szűk kisebbségét teszik ki, egészen jól prezentálják az emberi faj állatias ösztönök szerinti viselkedését, amiben furcsamód nők járnak élen

2021. nov. 15. 11:07
 100/137 anonim ***** válasza:
92%

De fogd már fel, hogy az inceleket senki sem szereti, és aki látja a gyakori ámokfutásaitokat az párkapcsolati állapottól függetlenül megvet titeket. Nyilván ebbe beletartoznak olyan nők is, akik nem sikeresek a párkeresésben, de egyáltalán nincs ilyen kiugrás. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy van-e átfedés abban, hogy a kékszemű emberek halnak-e meg autóbalesetben. Nyilván vannak olyan kékszemű emberek, akik meghalnak autóbalesetben, de valódi összefüggés nem lesz.

Arra meg nem válaszolsz, hogy szerinted melyik a súlyosabb, szidni az inceleket, vagy azt kívánni, hogy a társadalom felét végigerőszakolják.

2021. nov. 15. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!