Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van átfedés a társkeresésben sikertelen nők, és az incelgyűlölő nők között?
Én úgy gondolom hogy kevés, de tévedhetek.
Mondják ezt el maguk az érintettek!
90
Ha te a tesóddal kézen fogva sétáltok, esetleg csókolóztok akkor én nem szólok egy szót se..az a ti ügyetek.
"Ezért mondhatom azt, hogy az incelek hisznek az egy Chad-ben. Lehet, hogy nem minden incel, sőt biztos. De az ideológia része a Chad, a túlnyomó többség hisz benne. Ugyanígy mondhatom, hogy az incelek támogatják a nemi erőszakot, mert az ideológiájuk része. Az önként felvett hitvallásuké"
De az incelek csoportja nagy..... Tul nagy, hiszen eleg szorgalmasan termeltetek ki. Mi az, hogy "hisznek a Chad-ben"? Abban hinni kell? Amugy meg, vannak olyan incelek, akik tamogatjak az eroszakot, vannak, akik nem. En peldaul nem, mert a nagy tortenelmi fordulatok eroszak nelkul kovetkeztek be :)
37F incel
92! Miért te olyan sok kézen fogva sétáló, csókolózó párt látsz? Mert én alig. ami azt illeti én sem smárolom le a barátnőmet nyilvános helyen és sokszor a kezét se fogom, akkor honnan tudod, hogy most ő nekem kicsoda? Ami azt illeti régebben volt olyan, hogy egy munkatársnőmet kísértem el vásárolgatni azzal se voltam együtt.
Én értem, hogy nyomni kell a propagandát, arról, hogy "mindenrondapasinakmilyenjónőjevan" csak a valóságban ez nem igaz.
Értelemszerűen az incelgyűlölő férfiakra nem vonatkozik a kérdésem, nekik el lehet húzni!
Róluk majd máskor teszek fel kérdést
Viszont marad a kérdésem hogy ezek a szerencsétlenek akik itt előadják magukat és ilyen itt is szépen bemutatott ámokfutásokkal, azaz hazudozásokkal tűzdelt vádaskodásokkal mocskolódnak a szintén szerencsétlen inceleken, vajon mennyire szerencsétlenek a társkeresés terén?
Valószínűnek tartom hogy ezek a frusztrált aljadékok szexet azért csak leakaszthatnak egy-egy kanos csávó által ha éppen arra támad kedvük, de a frusztrációjuk oka valószínűleg az lehet szerintem hogy az ilyeneket dugáson kívűl semmibe veszik a férfiak, akik megdugják őket.
A férfiak általi semmibe vétel tényleg ekkora frusztrációt és dühöt okoz?
A radikális incelek is ehhez képest kiscserkészek!
De akkor nem azokra lennének dühösek, akik bántják őket?
Szerinted szidni az inceleket rosszabb, mint nemi erőszakot kívánni a másiknak? Wow.
"De akkor nem azokra lennének dühösek, akik bántják őket?"
Hát ez az
Valamiért sosem azokra dühösek akik bántják őket, hanem azokra akiket támadható csoportként kollektívan gyűlölni lehet.
A komplett férfi nemet ugye nem támadhatják, mert elítélnék őket.
A vonzó férfiakat sem támadhatják, mert szükségük van rájuk és őket kívánják, ezért őket nem szidják.
Viszont ott vannak az incelek: szerencsétlen lúzerek, akik ráadásul nem is futnak őutánuk. Nosza ők az ellenség, ők a probléma és minden bajuk forrása!
Ezután pedig már minden problémáért is az incelek lesznek a felelősek, minden mocskot az incelek követnek el, és minden szavuk nőgyűlölő. Nem számít semmi más!
Az hogy ezt elmebeteg szintre viszik sem baj, mert egymást fogják igazolni.
Ezek az emberek, akik a nők egy szűk kisebbségét teszik ki, egészen jól prezentálják az emberi faj állatias ösztönök szerinti viselkedését, amiben furcsamód nők járnak élen
De fogd már fel, hogy az inceleket senki sem szereti, és aki látja a gyakori ámokfutásaitokat az párkapcsolati állapottól függetlenül megvet titeket. Nyilván ebbe beletartoznak olyan nők is, akik nem sikeresek a párkeresésben, de egyáltalán nincs ilyen kiugrás. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy van-e átfedés abban, hogy a kékszemű emberek halnak-e meg autóbalesetben. Nyilván vannak olyan kékszemű emberek, akik meghalnak autóbalesetben, de valódi összefüggés nem lesz.
Arra meg nem válaszolsz, hogy szerinted melyik a súlyosabb, szidni az inceleket, vagy azt kívánni, hogy a társadalom felét végigerőszakolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!