Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?
Az a baj sajnos, hogy egy irigy, frusztrált, megkeseredett kis szerencsétlen vagy, aki egy szalmaszálat se tenne keresztbe, ennek tetejében még válogat is.
1 év múlva is emeld majd ki a kérdést, mert ugyanitt fogsz tartani.
Telt nő mondjuk érjen annyit, mint az alacsony férfi, azaz te.
És nézd innen a dolgokat...
De, magadért, a te életedért te vagy felelős, nem a nők....
(Nem vagyok vékony, 65 kg-os nő vagyok, de a vonzalmat nem tudtam kicsikarni magamból sose, ha nem volt meg alapból. Voltam egyedülálló anya is. Akkor se mentem el akàrmilyen szardarabbal, bocs...
Ja, volt 167 cm magas exem, halálosan szerelmes voltam, nem ezen bukott a dolog.
Egyik exemnek se volt saját lakás, kocsi, nem ezt néztem. De gyerekkel, 60+ kilóval is megkörnyékeztek olyan pasik, akiknek volt pénzük, meg amiket te írtál... De ha nincs vonzalom, hàt lehet az Atyaúristen is az, akkor se kell.
Ja, a férjem 187 cm magas, tudom, ba$$zam meg.... 🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!