Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
 81/116 anonim ***** válasza:
96%
Engem meg az elvált anyukák se szíveznek be. Amúgy melyik társkeresőt használod?
2022. febr. 3. 15:37
 82/116 anonim ***** válasza:
9%
81-es az szívás, mert ők már nem olyan válogatósak.
2022. febr. 3. 16:31
 83/116 A kérdező kommentje:
81-es! Badoo, tinder meg néha első találkozás ezeket mostanság meg a facebookos. Régen: badoo, tinder, elittárs, bumble, mydates, idates, love.hu, randivonal, szépvagy.hu ennyi jutott eszembe :D úgyhogy nem keveset használtam és azóta semmi. Szégyen ami a mai világban megy az ismerkedés terén és élőben sem jobb a helyzet...
2022. febr. 3. 17:49
 84/116 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj sajnos, hogy egy irigy, frusztrált, megkeseredett kis szerencsétlen vagy, aki egy szalmaszálat se tenne keresztbe, ennek tetejében még válogat is.

1 év múlva is emeld majd ki a kérdést, mert ugyanitt fogsz tartani.

2022. márc. 19. 18:13
 85/116 A kérdező kommentje:
Hát figyelj! Nem csak én tehetek arról hogy nincsen barátnőm sajnos a csajok a mai világban nagyon sokat akarnak sőt többet is ami járna nekik. pl: Telt nők is válogatnak miközben nekik örülniük kellene hogy a pasik szóba állnak velük, telt nőknek nem áll jól a válogatás ahogyan a telt pasiknak sem. Élőben kellene elkezdenem ismerkedni mert a f.skereső oldalakon sajnos nem lehet, minden nő a sikeres, csillogós és gazdag pasit keresi azaz durván álomvilágban élnek, átlagos pasival nagyon szóba sem állnak ez itt a baj. Én átlagosnak mondom magam és a nők szinte észre sem vesznek interneten sem de élőben sem, úgyhogy igazad lesz hogy évek múlva is az ilyen kérdéseimet fogom kiemelgetni. Ugye az ismerkedéshez és a párkereséshez 2 ember kell egy férfi meg egy nő, én keresem csak a nők nem viszonoznak.
2022. márc. 19. 19:22
 86/116 A kérdező kommentje:
3 dolog kell a nőknek bár odáig eljutni nem mindenkinek olyan könnyű: saját lakás jobb esetben kertes ház, autó jogosítvánnyal és egy jól jövedelmező muunkahely!
2022. márc. 19. 19:27
 87/116 anonim ***** válasza:
89%

Telt nő mondjuk érjen annyit, mint az alacsony férfi, azaz te.

És nézd innen a dolgokat...

De, magadért, a te életedért te vagy felelős, nem a nők....

(Nem vagyok vékony, 65 kg-os nő vagyok, de a vonzalmat nem tudtam kicsikarni magamból sose, ha nem volt meg alapból. Voltam egyedülálló anya is. Akkor se mentem el akàrmilyen szardarabbal, bocs...

Ja, volt 167 cm magas exem, halálosan szerelmes voltam, nem ezen bukott a dolog.

Egyik exemnek se volt saját lakás, kocsi, nem ezt néztem. De gyerekkel, 60+ kilóval is megkörnyékeztek olyan pasik, akiknek volt pénzük, meg amiket te írtál... De ha nincs vonzalom, hàt lehet az Atyaúristen is az, akkor se kell.

Ja, a férjem 187 cm magas, tudom, ba$$zam meg.... 🤣)

2022. márc. 19. 19:42
 88/116 A kérdező kommentje:
Az a furcsa ahogyan te is leírtad hogy a nőknek nem kell luxus, mégis a legtöbb nőt olyan csávóval látok akikről visít az hogy nagyon jól élnek vagy egyedül él és saját luxust teremtett meg vagy a szülei mindent a segge alá adtak. Jól néz ki, lehet alacsonyabb is de az átlag magasság 180-190 cm, 60-65 kg sportol, nem kövér se nem annyira vékony, ecsethaja van, legjobb New Yorkeres és Zarás cuccok amik alsóhangon 20-30 000 Ft van autója de jogsija nem biztos, autója ezeknek Mercedes, Audi, BMW bár lehet akármilyen és ha nem a csávó a gazdag akkor a szülei biztosan, röviden jó módúak, aki egy kicsit is hátrányosabb azokkal a nők már nem szeretnek foglalkozni mint pl én. Nekem saját lakásom nincsen, autóm sincs jogosítvánnyal a fizetésem is 210 000 Ft csak SZJA mentesen hangsúlyozom! Ez itt a baj de tudom tegyek érte hogy jobb legyen írni meg mondani könnyű! Eleve jól fizető munkahely ami jó is lenne ahol nem kell a beled kidolgozni meg megszakadni olyan sajnos nincs!
2022. márc. 20. 06:12
 89/116 A kérdező kommentje:
Amúgy meg azt vettem észre hogy a legtöbb nő álomvilágban él és olyan pasik az esetei amiket a TV-ben meg az interneten látnak (filmsztárok) hogy juj de helyes pasi, de jól áll neki az öltöny, micsoda férfias arca van, jól áll a bajsza stb na de hölgyeim ez Hollywood filmes világ és jó hogy a pasik 100 de akár 200%-os külső megjelenést is garantálnak ilyenkor mert még hajléktalan kinézetű embert 1 db filmben meg sorozatban sem láttam. De a való élet amiben mi is vagyunk az más, ott sajnos vannak hajléktalanok visszataszító kinézettel és az átlagos pasik sem 200%-os filmsztár kinézetűek talán a nagyon gazdagok olyanok de azoknak lehet van már filmes/sorozatos állásuk. Ti nők sajnos nagyon álomvilágban éltek mivel a legjobbat keresitek külsőre a legmegfelelőbbet még én egy 22 éves pasi írja nekem nem kell modell alkatú nő nekem az a lényeg hogy minél normálisabb legyen és a mindennapokban lehessen vele beszélgetni, programokat szervezni stb, ha normális az illető legyen akármilyen súlya bele lehet szeretni, teltebb nők nem nagyon az esélyeim nekem sem de volt már olyan hogy 1-2 be beleszerelmesedtem.
2022. márc. 20. 06:16
 90/116 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező! Ne válogass annyit! És lesz barátnőd.
2022. márc. 20. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!