Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?
Én is szeretnék barátnőt, de nem mindenáron.
Azt már egy ideje tudom, hogy a vonzerőm kb. a nullához tendál, tehát engem őszintén nem fog szeretni szinte senki, őszintétlen, kihasználáson alapuló kapcsolatba meg bele sem akarok fogni.
És nem akarok se olyan emberrel együttélni évekig, akit tényleg csak azért választottam, mert nem volt jobb, és amúgy semennyire sem vonzódom hozzá. Ráadásul még úgy is kéne tennem, hogy szeretem... áhh, kihagyom.
A macskák viszont aranyosak.
És? Akkor dolgozz többet ha fáj.
Csóróval senki nem fog szívesen családot alapítani. Sok nő szerint a férfi dolga megteremteni az anyagiakat (és igazuk is van.) Vállalj másodállást kérdező.
Ne másokba keresd a hibát.
Régen engem se vettek komolyan a fiúk és ez egy idő után elkezdett bántani. Ahelyett h másokat hibáztattam volna megtanultam főzni, elkezdtem máshogy öltözni, viselkedni. Bumm házasság, gyerek.
Vedd a kezedbe a sorsod.
És akiket a kérdésedben említesz, nem tudom mire fel nyilatkozol így, mintha te jobb "szinten" lennél náluk. Nem vagy. Egy irigykedő, gyerekes fitymacsattogtató ratyirambó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!