Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék barátnőt, de nem mindenáron.

Azt már egy ideje tudom, hogy a vonzerőm kb. a nullához tendál, tehát engem őszintén nem fog szeretni szinte senki, őszintétlen, kihasználáson alapuló kapcsolatba meg bele sem akarok fogni.

És nem akarok se olyan emberrel együttélni évekig, akit tényleg csak azért választottam, mert nem volt jobb, és amúgy semennyire sem vonzódom hozzá. Ráadásul még úgy is kéne tennem, hogy szeretem... áhh, kihagyom.

A macskák viszont aranyosak.

2021. szept. 2. 07:52
 42/116 A kérdező kommentje:
Én barátnő szerzés terén már csak a sorsban bízok. Amikor én próbáltam nem jött össze senki max olyanok akik nekem nem annyira tetszettek külsőre de mégis irogattam velük 1-el meg randiztam is. Majd a sors tudja hogy nekem ki kell aki nem csak a barátnőm lesz vagy a feleségem hanem a lelkitársam! Ha nem lesz olyan akkor megleszek nő nélkül. Ha eddig megvoltam ezután is megleszek. Vannak jó haverjaim foglalkozok velük.
2021. szept. 4. 08:39
 43/116 anonim ***** válasza:
84%
Hat en egyedulallo anyuka vagyok es latatlanba megmondom hogy kb 5% eselye van annak hogy vissza sziveznelek🤦🏼‍♀️
2021. szept. 26. 11:42
 44/116 anonim ***** válasza:
18%
Mert átlagos arcod van, és mert nem írtad ki a magasságodat. Ha kiírnád, csak a transzik szíveznének vissza, mert ők férfiak, ezért kevésbé felszínesek.
2021. szept. 27. 08:11
 45/116 A kérdező kommentje:
Én mindent kiírtam és pontos adatokat adtam meg magamról. Ismerkedés terén nem vagyok felületes!
2021. szept. 27. 17:51
 46/116 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk a nők nem olvasnak leírást, csak a profilképedet nézik meg.
2021. szept. 27. 18:26
 47/116 A kérdező kommentje:
Hát igen meg a pénztárca vastagságát
2021. szept. 27. 18:43
 48/116 anonim ***** válasza:
77%
38 v8laszoló, én szívesen ismerkednék cigánycsajokkal,milyen társkereső alkalmazást használsz?
2021. szept. 27. 19:52
 49/116 anonim ***** válasza:
60%

És? Akkor dolgozz többet ha fáj.

Csóróval senki nem fog szívesen családot alapítani. Sok nő szerint a férfi dolga megteremteni az anyagiakat (és igazuk is van.) Vállalj másodállást kérdező.

Ne másokba keresd a hibát.

Régen engem se vettek komolyan a fiúk és ez egy idő után elkezdett bántani. Ahelyett h másokat hibáztattam volna megtanultam főzni, elkezdtem máshogy öltözni, viselkedni. Bumm házasság, gyerek.

Vedd a kezedbe a sorsod.

És akiket a kérdésedben említesz, nem tudom mire fel nyilatkozol így, mintha te jobb "szinten" lennél náluk. Nem vagy. Egy irigykedő, gyerekes fitymacsattogtató ratyirambó vagy.

2021. okt. 16. 07:38
 50/116 anonim ***** válasza:
70%
#49 A férfi dolga megteremteni az anyagiakat? Oké, de akkor a nő dolga mosni, főzni, takarítani, gyereket nevelni.
2021. okt. 16. 08:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!