Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?
Teltebb nő vagyok, ha valaki kiírja az adatlapján, hogy nem ilyen típust keres, akkor alapból nem is "szívezem". Én is olyat keresek (kerestem), akinek én megfelelek.
És igen, ahogy te nem tudsz vonzódni a telt nőkhöz, én sem tudok vonzódni az alacsonyabb férfiakhoz. Egyszerűen nem indulnak meg a hormonjaim, ez van. Viszont te olyan szinten sarkítasz, hogy az már fáj... Ha valaki magasabb pasit keres, akkor biztos valami nyálas szépfiút keres... hát nem. Vannak magas, intelligens, figyelmes férfiak is, szerencsére sikerült is belebotlanom egybe.
Amúgy nekem veled kapcsolatban nem a magasságoddal lenne gondom, hanem a személyiséged taszítana.
24# kommented mindent visz🤣
Jólneveltke”
Hidd el gyerekes/kövér nőknek sem kellenél.. nemhogy a számodra megfelelőknek”.. nekik ettől 1000x jobb kell, és itt nem a pénzen van a hangsúly. :))
Üdv egy vékony modellány.#✌🏻
Általában engem is csak cigánylányok, meg transzik szoktak jobbra húzni.
Bár önbizalomhiányos vagyok, eljutottam arra a szintre, hogy nem hiszem el, hogy ez lenne az én szintem.
Mérnökként végzek lassan, nem vagyok kövér (igaz, sportos sem), nem vagyok csúnya, buta, tisztességesen dolgozom, van egy autóm, külön élek anyámtól, stb...
Ha tényleg csak a legaljának kellek, akkor inkább maradok egyedül, és macskás bácsiként fogok meghalni... tojok rá.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!