Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 A kérdező kommentje:
Így van heeete :D
2021. aug. 22. 11:16
 32/116 anonim ***** válasza:
89%

Teltebb nő vagyok, ha valaki kiírja az adatlapján, hogy nem ilyen típust keres, akkor alapból nem is "szívezem". Én is olyat keresek (kerestem), akinek én megfelelek.

És igen, ahogy te nem tudsz vonzódni a telt nőkhöz, én sem tudok vonzódni az alacsonyabb férfiakhoz. Egyszerűen nem indulnak meg a hormonjaim, ez van. Viszont te olyan szinten sarkítasz, hogy az már fáj... Ha valaki magasabb pasit keres, akkor biztos valami nyálas szépfiút keres... hát nem. Vannak magas, intelligens, figyelmes férfiak is, szerencsére sikerült is belebotlanom egybe.

Amúgy nekem veled kapcsolatban nem a magasságoddal lenne gondom, hanem a személyiséged taszítana.

2021. aug. 22. 12:47
 33/116 A kérdező kommentje:
Bocsi csak hát sok bennem az előítélet meg tényleg a legtöbb nőt magas és gazdag szépfiúkkal láttam de mindegy csak pénz legyen, ha alacsony pasikra nem indul be a hormonháztartásod majd a pénztárcára beindul. ;) Amúgy nagyon elegem van belőletek nőkből, tisztelet a kivételnek...
2021. aug. 22. 14:05
 34/116 A kérdező kommentje:
Ha a személyiségem meg annyira taszító akkor bocsi de vannak nálam sokkal rosszabbak is, én velem az emberek akik ismernek a mai világban még jól is járnak, engem legalább neveltek a szüleim nem csak mindent megengedtek pofonok nélkül, én sok válaszolóval szemben tudom mi az a tisztelet a 23-as válaszoló válaszát meg nézd meg, ugye nem az olyanok jönnek be neked...
2021. aug. 22. 14:10
 35/116 anonim ***** válasza:
86%

24# kommented mindent visz🤣

Jólneveltke”

Hidd el gyerekes/kövér nőknek sem kellenél.. nemhogy a számodra megfelelőknek”.. nekik ettől 1000x jobb kell, és itt nem a pénzen van a hangsúly. :))

Üdv egy vékony modellány.#✌🏻

2021. szept. 1. 10:41
 36/116 A kérdező kommentje:
Biztos én velem van a baj. Nem vagyok olyan mint a sok ecsetfejű, nekem nincsen égig érő hajam, szakad farmerom nekem normális farmerom van nem a kutya szájából kitépett, csőnacim sincs, vékony sem vagyok hanem 76 kg és nem 50-60 kg, mondjuk az kicsit gáz hogy alacsony vagyok arról nem tehetek ilyen géneket örököltem. Én próbálok az emberekkel normálisan és korrekten viselkedni és közterületen is keveset ordibálni meg hangosan nevetni, lehet ez nem menő és így nem kellek senkinek de én büszke vagyok arra hogy jól megneveltek a szüleim. Én a haverjaimmal sem visítva röhögnék meg ordibálva beszélnék lehet ezért nem kellek a nőknek. Ez már nem menő ahogyan én viselkedek már az a menő akik ordibálva beszélnek és visítva röhögnek...
2021. szept. 1. 14:01
 37/116 A kérdező kommentje:
Ha nem ordítva beszélnek akkor is hangosan hogy még 20-30 lépésről is bőven hallani lehessen hogy mekkora rajok meg gigolók...
2021. szept. 1. 14:02
 38/116 anonim ***** válasza:
92%

Általában engem is csak cigánylányok, meg transzik szoktak jobbra húzni.

Bár önbizalomhiányos vagyok, eljutottam arra a szintre, hogy nem hiszem el, hogy ez lenne az én szintem.

Mérnökként végzek lassan, nem vagyok kövér (igaz, sportos sem), nem vagyok csúnya, buta, tisztességesen dolgozom, van egy autóm, külön élek anyámtól, stb...

Ha tényleg csak a legaljának kellek, akkor inkább maradok egyedül, és macskás bácsiként fogok meghalni... tojok rá.

F

2021. szept. 2. 06:34
 39/116 A kérdező kommentje:
Hát akkor én is inkább amúgy is a függetlenség a legjobb a nő max lelkitárs akivel mindent megtudsz osztani meg éjszaka eltudsz vele lenni. Szabadság a legjobb viszont.
2021. szept. 2. 06:49
 40/116 A kérdező kommentje:
Azért viszont csak jó lenne már nő 21 évesen.
2021. szept. 2. 06:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!