Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?
Ha te leirod hogy teged a teltebb nok nem inditanak be, akkor miert sertodsz meg azon, hogy mast meg az alacsony ferfiak nem inditanak be? Ugyanolyan feluletes vagy, mint amilyennek a noket tartod... Az egyikkel az a bajod hogy tavol lakik, a masik telt a te izlesednek, a harmadiknak van gyermeke... Neked is megvan a leszukitett almod egy kozel lako, csinos, karcsu, gyermektelen norol. Es nagyon sok masik no kiesik a rostadon.. Akkor mit sirsz azon, hogy te is kiesel a nok rostajan? :D Vagy csak neked lehetnek igenyeid meg preferalt tulajdonsagaid egy noben?
Amugy az parom is csak max 170 cm, en pedig 173 vagyok. Nem milliomos, nem hord szakadt csogatyat es nincs pavahaja sem. Azt hiszem ezeket emlegetted itt sokat... Ha rendes, becsuletes, kedves es udvarias vagy, es ezt is mutatod magadbol, nem az irigy, megkeseredett, kinlodos enedet, neked is lesz parod.
Az is baromsag, hogy csak orokolni lehet a penzt. Meg kell erte dolgozni. Az meg hogy valaki nem dolgozik mert nincs penze utikoltsegre csak kifogas. Kenyelmesebb nem dolgozni. Valamit mindenki tud dolgozni, aki akar. Es aztan onnan lehet feljebb lepni. De ebbe belekenyelmesedni szanalmas.
Nagyon sokat csalódtam már
bennetek nőkben jó pár évvel ezelőtt más volt a hozzáállásom és a felfogásom is és akkor nem voltam ilyen csalódott, irigy meg kínlódós ahogyan írtad. Csak sajnos rádöbbentem hogy a mai elkorcsosult kis világunkban nem vagy alig lehet ismerkedni ezt nagybátyám meg is erősítette hiszen az ő idejében a 1970-80-as évekről olyat mesélt hogy rendesen irigy lettem megint az irigykedés :D visszatérve a lényegre tényleg olyat találni aki 50 km-en belül lakik, egyedülálló és elkezdjem vele az életemet nyilván nem egy gyerekét egyedül nevelő nővel kezdeném el az életemet és utazgatni 200 km-et úgyhogy 6 napot melózok nem férne bele az időmbe, a testi adottságai nem nagyon érdekelnek csak nekem a teltebb lányok nem jönnek be, viszont sok lánynak nem jönnek be az alacsonyabb pasik ha én ennyire nem kellek a nőknek akkor a nők sokkal többen vannak akik nagyon válogatósak mint mi férfiak és az igényeitek is magasabban vannak meg az elvárásaitok mint nekünk hisz ti inkább a filmsztárok és a chad-ek felé hajlotok: (Legyen minél jobbképűbb, legyen jó autója, nagy háza és jó fizetése) én legalábbis magamból kiindulva megelékszenék egy olyan lánnyal aki ne lakjon tőlem nagyon messze, ne legyen telt és normálisan lehessen vele beszélgetni és témázgatni ne csak én dobáljam fel a témákat és vigyem a beszélgetést hanem ő is tegye bele az ő részét. Ennyi! Ez nem olyan nagy elvárás és nem is nagyon sok mint a legtöbb nőnél!!
Fogalmam sincs, hogy mi az a chad.
Soha egy paromnak se volt haza, vagy oriasi karrierje, se tizmilliok felreteve. A jokepuseg relativ, a baratnoimnek sose voltak jokepuek az en valasztottjaim. Ugyanigy en se tartom jokepunek feltetlenul az o parjaikat. Autojuk az talan volt, bar volt olyan kapcsolatom, ahol a sracnak nem volt mert odaadtam hogy hasznalja az enyemet. Ugyhogy ez is hulyeseg, hogy sajat haz kell meg milliok, hogy legyen csajod...
Azt sajnos hiaba hangoztatod, hogy regen nem voltal irigy, megkeseredett es kinlodos. Mert te most keresel baratnot. Ugyhogy most nem kene annak lenni.
A tavol lakas is olyan dolog amugy amin valtoztatni lehet. Nekem volt helyi baratom is anno, aztan egy harom eves kapcsolatom ami miatt kb 200km-re koltoztem otthonrol, majd a mostani parom, aki miatt kulfoldre jottem. Ugyhogy a tavolsag szerintem legyozheto akadaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!