Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
 61/116 A kérdező kommentje:
Tutira 100%-ban én velem van a gond, én velem aki szépen és céltudatosan ráírok a lányokra és nem írnak vissza ami miatt kicsit frusztrált vagyok vagy lehet...
2021. nov. 26. 15:13
 62/116 anonim ***** válasza:
97%
...találtak szebbet, jobbat. Ennyi.
2021. nov. 26. 15:18
 63/116 anonim ***** válasza:
76%
...ami feltehetőleg nem nehéz feladat...
2021. nov. 26. 16:03
 64/116 anonim ***** válasza:
95%
Ha neked nem jönnek be a telt nõk, miért szivezed be õket? Tudom, tudom, véletlenül. Szerintem õk is csak véletlenül jelöltek vissza téged, úgyhogy nem kell aggódnod.
2021. nov. 27. 01:27
 65/116 anonim ***** válasza:
91%

Ha te leirod hogy teged a teltebb nok nem inditanak be, akkor miert sertodsz meg azon, hogy mast meg az alacsony ferfiak nem inditanak be? Ugyanolyan feluletes vagy, mint amilyennek a noket tartod... Az egyikkel az a bajod hogy tavol lakik, a masik telt a te izlesednek, a harmadiknak van gyermeke... Neked is megvan a leszukitett almod egy kozel lako, csinos, karcsu, gyermektelen norol. Es nagyon sok masik no kiesik a rostadon.. Akkor mit sirsz azon, hogy te is kiesel a nok rostajan? :D Vagy csak neked lehetnek igenyeid meg preferalt tulajdonsagaid egy noben?

Amugy az parom is csak max 170 cm, en pedig 173 vagyok. Nem milliomos, nem hord szakadt csogatyat es nincs pavahaja sem. Azt hiszem ezeket emlegetted itt sokat... Ha rendes, becsuletes, kedves es udvarias vagy, es ezt is mutatod magadbol, nem az irigy, megkeseredett, kinlodos enedet, neked is lesz parod.

Az is baromsag, hogy csak orokolni lehet a penzt. Meg kell erte dolgozni. Az meg hogy valaki nem dolgozik mert nincs penze utikoltsegre csak kifogas. Kenyelmesebb nem dolgozni. Valamit mindenki tud dolgozni, aki akar. Es aztan onnan lehet feljebb lepni. De ebbe belekenyelmesedni szanalmas.

2022. jan. 23. 08:45
 66/116 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat csalódtam már

bennetek nőkben jó pár évvel ezelőtt más volt a hozzáállásom és a felfogásom is és akkor nem voltam ilyen csalódott, irigy meg kínlódós ahogyan írtad. Csak sajnos rádöbbentem hogy a mai elkorcsosult kis világunkban nem vagy alig lehet ismerkedni ezt nagybátyám meg is erősítette hiszen az ő idejében a 1970-80-as évekről olyat mesélt hogy rendesen irigy lettem megint az irigykedés :D visszatérve a lényegre tényleg olyat találni aki 50 km-en belül lakik, egyedülálló és elkezdjem vele az életemet nyilván nem egy gyerekét egyedül nevelő nővel kezdeném el az életemet és utazgatni 200 km-et úgyhogy 6 napot melózok nem férne bele az időmbe, a testi adottságai nem nagyon érdekelnek csak nekem a teltebb lányok nem jönnek be, viszont sok lánynak nem jönnek be az alacsonyabb pasik ha én ennyire nem kellek a nőknek akkor a nők sokkal többen vannak akik nagyon válogatósak mint mi férfiak és az igényeitek is magasabban vannak meg az elvárásaitok mint nekünk hisz ti inkább a filmsztárok és a chad-ek felé hajlotok: (Legyen minél jobbképűbb, legyen jó autója, nagy háza és jó fizetése) én legalábbis magamból kiindulva megelékszenék egy olyan lánnyal aki ne lakjon tőlem nagyon messze, ne legyen telt és normálisan lehessen vele beszélgetni és témázgatni ne csak én dobáljam fel a témákat és vigyem a beszélgetést hanem ő is tegye bele az ő részét. Ennyi! Ez nem olyan nagy elvárás és nem is nagyon sok mint a legtöbb nőnél!!

2022. jan. 23. 09:16
 67/116 anonim ***** válasza:
88%

Fogalmam sincs, hogy mi az a chad.

Soha egy paromnak se volt haza, vagy oriasi karrierje, se tizmilliok felreteve. A jokepuseg relativ, a baratnoimnek sose voltak jokepuek az en valasztottjaim. Ugyanigy en se tartom jokepunek feltetlenul az o parjaikat. Autojuk az talan volt, bar volt olyan kapcsolatom, ahol a sracnak nem volt mert odaadtam hogy hasznalja az enyemet. Ugyhogy ez is hulyeseg, hogy sajat haz kell meg milliok, hogy legyen csajod...

Azt sajnos hiaba hangoztatod, hogy regen nem voltal irigy, megkeseredett es kinlodos. Mert te most keresel baratnot. Ugyhogy most nem kene annak lenni.

A tavol lakas is olyan dolog amugy amin valtoztatni lehet. Nekem volt helyi baratom is anno, aztan egy harom eves kapcsolatom ami miatt kb 200km-re koltoztem otthonrol, majd a mostani parom, aki miatt kulfoldre jottem. Ugyhogy a tavolsag szerintem legyozheto akadaly.

2022. jan. 23. 10:00
 68/116 anonim ***** válasza:
90%
Szóval alacsony vagy, ami nem baj, de ti vagytok a legválogatósabbak, mert jaj legyen alacsony a nő, pici is meg vékony is, ezzel ki is zártad a nők nagy részét, akiknek esetleg bejönnél.
2022. jan. 23. 10:15
 69/116 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó csak valahogyan gazdagnak kinéző pasikat láttam együtt nővel olyat ritkán aki az én szintemen van és lehet nekem is ezért nincsen. Most nem kellene irigynek meg kínlódósnak lennem, az a baj hogy az érzések sajnos jönnek és nem lehet őket elfojtani vagy csak nagyon nehezen és most csajozok úgyhogy a csalódások most érnek a legjobban, régen is sokat kellett csalódnom de a legtöbbet most csalódok, legrosszabb érzés a Földön hogy nekem alig akarnak visszaírni a lányok és alig vesznek észre másoknak meg van párkapcsolatuk pedig én igyekszek mindent megtenni hogy legyen de csodát nem tudok csinálni. Távoli nőhöz meg csak akkor költöznék inkább oda amikor már tényleg megbizonyosodok arról hogy hosszú kapcsolat is lehet a románcból mert 1 évre felesleges lenne a családomat elhagyni akiket nagyon szeretek akkor inkább már a 20 év akkor nálam a költözés már szóba jöhetne!
2022. jan. 23. 10:59
 70/116 A kérdező kommentje:
68-as! Lehet más férfiak még a nőknél is rosszabbak mert lehet ilyen de én annyira nem vagyok válogatós és inkább a nőknek vannak hatalmas igényeik amiknek egy részét sajnos a pasinak kell finanszírozni.
2022. jan. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!