Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 A kérdező kommentje:
Figyelj! Nem én kezdtem ezt az erőszakos válogatást hanem a nők. Meg amúgy minden ember válogat valamilyen szinten hiszen minden embernek vannak igényeik a Földön a másik nemű ember iránt de az a nemmindegy hogy ki mennyit válogat és kinek milyen magasak az igényeik/elvárásaik. Ameddig nekem egy olyan nő is elég lenne akivel a mindennapokban tudnánk programokat szervezni és jókat elbeszélgetni és lehet akármilyen külsőre ha normális belsőre a nőknél már sajnos nem ez a helyzet, bárcsak úgy gondolkoznának ahogy én bár férfiakban is van nagyon válogatós fajta de azok meg is érdemlik hogy ne nagyon lehessen nőjük, de én aki noirmális vagyok és párkapcsolatra vágyok ás komoly szándékaim vannak szerintem nem érdemelném meg azt amit a másik nem képviselőitől kapok nap mint nap!
2022. márc. 20. 06:30
 92/116 anonim ***** válasza:
75%

"Ameddig nekem egy olyan nő is elég lenne akivel a mindennapokban tudnánk programokat szervezni és jókat elbeszélgetni és lehet akármilyen külsőre ha normális belsőre"

Ja, ne legyen telt, ne legyen gyereke, ne lakjon messzebb x km-nél...

Hagyjuk.

És folyton ismètled magad, uncsi.

2022. márc. 20. 08:52
 93/116 A kérdező kommentje:
Hát 92-es részben igazad van neked a társkereső oldalak már csak ilyenek mindenki válogat. Akkor kérdezném tőled/tőletek mit javasolnátok hol ismerkedjek? Élőben lenne a legtökéletesebb de élőben pontosan hol? Buszon ismerkedni nem lehet mindenki a telefonját nyomogatja, buszmegállóban ha odamennék akkor elhajtanának, facebook, instagram megint internet ahogyan a tiktok is, buliban és diszkóban meg mindenki használ tudatmódosító szereket legyen az alkohol vagy keményebb illegális szerek azokkal egyszerűbb ott ismerkedni de mégsem az igazi főleg a másnapja. Kérdezném tőletek hogy ti hol ismerkednétek vagy ismerkedtetek meg jelenlegi élettársatokkal vagy feleségetekkel?
2022. márc. 20. 10:29
 94/116 anonim ***** válasza:
94%
Ha jól nézel ki bárhol tudsz ismerkedni ha nem nézel ki jól akkor bárhol nehéz tök mindegy hogy online társkeresőn vagy buliban próbálkozol.
2022. márc. 20. 11:25
 95/116 anonim ***** válasza:
19%

Azért durva hogy egy átlagos srácot itt oltanak hónapok óta a nők, közben elég jól leírják hogy nekik igazából a pénz a legfontosabb. Ha nincs pénzed akkor a k*rva anyád, miért nem pozícionálod magad jobban az életben. Biztos egy lusta, buta csicska vagy ha nincs saját lakásod, autód. Kedves lányok, nektek van jól fizető munkátok, saját lakásotok? Ha nincs, miért nincs? Ti nem párt kerestek, hanem paraziták vagytok akik egy szerencsétlen srácon akartok élősködni. Az egyetlen dolog amit egy kapcsolatba be tudtok adni a puncitok.

Ráadásul ha a srác nem egy 2 méter magas szőke herceg fehér paripán, akkor már egyből jogosultnak érzitek magatokat hogy teljesen elhagyjátok magatokat és elhízzatok mint egy tehén. Mert hát ha nem magas vagy bármi felróható a srácnak (amin nem is tud a szerencsétlen változtatni) akkor cserébe fogadja el hogy egy igénytelen tehén a barátnője, aki egész nap csak zabál és a párja pénzén él...

Valami egészen elképesztő hogy milyen világban élnek egyesek. Leírjátok hogy mégis miért választaná a kérdezőt bármelyik lány, ha ott van mellette társkeresőn a magas, kigyúrt, tanult, gazdag sármos férfi. Sok nő azt hiszi hogy ha egy ilyen férfi megdugja, akkor egy szinten vannak. Aztán 30+ évesen csodálkoznak hogy egyedül vannak és a kutyának sem kellenek. Még dugásra sem. Nézzetek már tükörbe, itt gúnyolódtok az átlag férfin, miközben azt hiszitek disney királylányok vagytok. Nagyon remélem, hogy nincs igazam és mindegyikőtöknek babapopsi bőre van, magasok és vékonyak vagytok, de úgy hogy a derekatok még így is sokkal keskenyebb mint a csípőtök és a vállatok. Az alacsony testsúly ellenére nagy melletek van, de nem a lógós fajta, hanem feszes és formás. A seggetek úgyszintén. Dús, lábig érő hullámos hajatok van. Szemöldököt leszámítva semmi szőr nem borítja a testeteket stb... Le kéne szállni a magas lóról és rájönni hogy az álomnőhöz képest max 3/10 vagytok. Az egyedüli előnyötök, hogy ti léteztek az álomnő pedig csak fantázia. Az álomnő férfi megfelelője a "chad". Ilyesféle lényt lehet találtok társkeresőn, de hogy nem fog egy átlagnő mellett megállapodni az hétszentség.

Én mérnök vagyok, alacsony se vagyok, sokat keresek, 100+ millás összvagyonom van, jóképű is vagyok, heti 4-5x sportolok is, öreg sem vagyok (30 alatt). Áldom az Urat hogy a való életben normális nőt is találni, és nem csak a hozzátok hasonló internet királylányok léteznek. Bottal nem nyúlnék hozzátok. Ébredjetek már fel, ha elvárjátok hogy fejlessze magát a kérdező, akkor ugyanezt várjátok el magatokkal szemben is.

Sok pénzetek van? Olyan szinten sportoltok hogy akár versenyezhetnétek is? Olyan genetikátok van hogy modellek is lehetnétek? Van legalább egy mesteretek műszaki területen? Nem? Nincs? De azért a srácnak legyen vagy ha nincs akkor fogadja el, hogy az alsó 10% jut neki nőből... Agyrém.

2022. márc. 20. 12:37
 96/116 anonim ***** válasza:
74%

95# Miért kéne fejlesszük magunkat? Van pasim, mindig is volt. És igen, elvárok ezt azt, ami nekem is megvan. Hogy a kérdezőnek milye nincs, engem az hol érdekel?

Kell hozni egy szintet.

Legalábbis nálam.

Üdv.

Egy már nem fiatal nő

2022. márc. 20. 15:09
 97/116 A kérdező kommentje:
95-ös nagyon jól odaszóltál nekik minden tiszteletem a tiéd. Szerintem ezek a királylányok anyuci, apuci kis király lányai akik amiért kinyitották a szájukat az életben mindent elsőre megkaptak. Barbibaba, smink készlet, ilyen ruhák meg olyan ruhák, sminkelik magukat, közösségi oldalakon ők a legnézetebb és bókoltabbak királynők és az egó szintjük fent van az egekben de az IQ szintjükün el kellene gondolkozni hogy az vajon hol lehet. Átlag pasiként tényleg elbújhatok ezek a király lányok meg tényleg sok filmdrámát néznek amiben ugye fullos pasik/nők szerepelnek és ez egy elferdített valóságot mutat be ezeknek a lányoknak/férfiaknak és mindenki a legjobban kinéző egyénekre akar lecsapni és ez az átlagos vagy az alatti emberek kárára megy, Nicholas Victor jól megmondta, ha nem vagy benne a felső 80%-ban akkor te el vagy felejtve sőt észre sem vagy véve. Úgyhogy kedves lányok ahogyan az előttem szóló javasolta tessék felébredni az álomvilágból és nekem is adni esélyt ne csak a fullos és jóképű pávagyerekeknek adjatok, higgyétek el ha kinézetben nem is, de viselkedésben lehet jobbak vagyunk ezeknél a szépségeknél!
2022. márc. 20. 15:09
 98/116 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy a 95 válaszoló kiveri a nálad a biztosítékot kedves 96-os nőcske válaszoló én innentől már így fogok veletek kommunikálni, ezt érdemlitek tudjátok kit nézzetek le!!! Úgy megutáltalak már titeket amióta társkeresőzök hogy az hihetetlen, 10 évvel azelőtt azt hittem hogy majd milyen sok nőm lesz és sajnos mostanság döbbentem rá hogy nem így lesz hihetetlenek vagytok, ha valaki meg számon kér titeket még ti vagytok felháborodva meg a nagy frászt!
2022. márc. 20. 15:12
 99/116 A kérdező kommentje:
Társkereső oldalon meg nem csak a nők ludasak hanem az oldalak is rafináltak nagyon. Ugye a nők nem kommunikatívak és soha nem írnak rád sőt még ha rájuk írsz vissza is nehezen írnak de ez is gond. A másik gond viszont az hogy ezek az oldalak még fizetősek is, fizetni kell különböző szolgáltatásokért és nem csak 1 szer óh jó is lenne, minden hónapban megújul a fizetés azaz minden hónapban fizetsz a semmire mert hiába az előfizetés és sokkal több funkció ha a nők vissza sem írnak nem hogy még rád írjanak ha matchelnétek. Ezért undorítóak ezek az oldalak nagyon, élőben meg hol ismerkedne a szerencsétlen ember? Ez egy ördögi kör. Barátnőt akarsz de sehogyan nem tudsz ismerkedni!
2022. márc. 20. 15:29
 100/116 anonim ***** válasza:
11%
95# és hol van meg húzva az a szint? Mit vársz egy pasitol ami neked is megvan?
2022. márc. 20. 15:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!