Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?
"Ameddig nekem egy olyan nő is elég lenne akivel a mindennapokban tudnánk programokat szervezni és jókat elbeszélgetni és lehet akármilyen külsőre ha normális belsőre"
Ja, ne legyen telt, ne legyen gyereke, ne lakjon messzebb x km-nél...
Hagyjuk.
És folyton ismètled magad, uncsi.
Azért durva hogy egy átlagos srácot itt oltanak hónapok óta a nők, közben elég jól leírják hogy nekik igazából a pénz a legfontosabb. Ha nincs pénzed akkor a k*rva anyád, miért nem pozícionálod magad jobban az életben. Biztos egy lusta, buta csicska vagy ha nincs saját lakásod, autód. Kedves lányok, nektek van jól fizető munkátok, saját lakásotok? Ha nincs, miért nincs? Ti nem párt kerestek, hanem paraziták vagytok akik egy szerencsétlen srácon akartok élősködni. Az egyetlen dolog amit egy kapcsolatba be tudtok adni a puncitok.
Ráadásul ha a srác nem egy 2 méter magas szőke herceg fehér paripán, akkor már egyből jogosultnak érzitek magatokat hogy teljesen elhagyjátok magatokat és elhízzatok mint egy tehén. Mert hát ha nem magas vagy bármi felróható a srácnak (amin nem is tud a szerencsétlen változtatni) akkor cserébe fogadja el hogy egy igénytelen tehén a barátnője, aki egész nap csak zabál és a párja pénzén él...
Valami egészen elképesztő hogy milyen világban élnek egyesek. Leírjátok hogy mégis miért választaná a kérdezőt bármelyik lány, ha ott van mellette társkeresőn a magas, kigyúrt, tanult, gazdag sármos férfi. Sok nő azt hiszi hogy ha egy ilyen férfi megdugja, akkor egy szinten vannak. Aztán 30+ évesen csodálkoznak hogy egyedül vannak és a kutyának sem kellenek. Még dugásra sem. Nézzetek már tükörbe, itt gúnyolódtok az átlag férfin, miközben azt hiszitek disney királylányok vagytok. Nagyon remélem, hogy nincs igazam és mindegyikőtöknek babapopsi bőre van, magasok és vékonyak vagytok, de úgy hogy a derekatok még így is sokkal keskenyebb mint a csípőtök és a vállatok. Az alacsony testsúly ellenére nagy melletek van, de nem a lógós fajta, hanem feszes és formás. A seggetek úgyszintén. Dús, lábig érő hullámos hajatok van. Szemöldököt leszámítva semmi szőr nem borítja a testeteket stb... Le kéne szállni a magas lóról és rájönni hogy az álomnőhöz képest max 3/10 vagytok. Az egyedüli előnyötök, hogy ti léteztek az álomnő pedig csak fantázia. Az álomnő férfi megfelelője a "chad". Ilyesféle lényt lehet találtok társkeresőn, de hogy nem fog egy átlagnő mellett megállapodni az hétszentség.
Én mérnök vagyok, alacsony se vagyok, sokat keresek, 100+ millás összvagyonom van, jóképű is vagyok, heti 4-5x sportolok is, öreg sem vagyok (30 alatt). Áldom az Urat hogy a való életben normális nőt is találni, és nem csak a hozzátok hasonló internet királylányok léteznek. Bottal nem nyúlnék hozzátok. Ébredjetek már fel, ha elvárjátok hogy fejlessze magát a kérdező, akkor ugyanezt várjátok el magatokkal szemben is.
Sok pénzetek van? Olyan szinten sportoltok hogy akár versenyezhetnétek is? Olyan genetikátok van hogy modellek is lehetnétek? Van legalább egy mesteretek műszaki területen? Nem? Nincs? De azért a srácnak legyen vagy ha nincs akkor fogadja el, hogy az alsó 10% jut neki nőből... Agyrém.
95# Miért kéne fejlesszük magunkat? Van pasim, mindig is volt. És igen, elvárok ezt azt, ami nekem is megvan. Hogy a kérdezőnek milye nincs, engem az hol érdekel?
Kell hozni egy szintet.
Legalábbis nálam.
Üdv.
Egy már nem fiatal nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!