Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
100%
#50 igen így van:) nálam legalábbis így van. Írtam is , hogy megtanultam főzni. 16-17 évesen.
2021. okt. 16. 09:02
 52/116 A kérdező kommentje:
49-es! Anyagi hátteret a férfinak kell megteremteni de akkor minden férfi legyen multimilliomos vagy milliárdos hogy ti lányok felfigyeljetek meg észre vegyétek? Vannak szegényebbek is "csórók" a te szavaddal írva meg gazdagabbak is, aki szegény és nem tehet róla hogy szegény családba született akkor annak ne legyen nője mivel anyagi hátteret nem tud biztosítani és annyira szegény hogy melózni sem tud elmenni mert drága az útiköltség? Ne nevettes. Másokban a hibakeresésről annyit hogy abban a legtöbb nő kimagasló eredményeket tud elérni pl ez a srác ilyen ez meg olyan megy a válogatás mindenkinek az álom pasi (gigachad) kell. Az meg hogy stílusosabban öltöztél és egyből felkapott lettél a férfiak körében, én önmagam vagyok és ti miattatok nők miatt nem akarok megváltozni csak azért hogy észre vegyetek és felfigyeljetek rám csak azért nem kezdek majd páva gyerekesen öltözni!!
2021. okt. 16. 12:39
 53/116 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező.. a pénzt nem csak örökölni lehet, meg is lehet teremteni... annak aki akarja!
2021. okt. 16. 18:29
 54/116 A kérdező kommentje:
Van benne igazság 53-as csak valakinek nagyon nehéz és mindenkiből nem lehet milliomos vagy milliárdos, vannak olyan szegény rétegek akik örülnek hogy kajára meg innivalóra telik nekik. Semmiből nem lehet csak úgy építkezni, kezdő tőke mindenhez kell. PL: szegény falvakból biztosítani a bejutást olyan helyekre amikben van óvoda vagy iskola és a buszjegy is pénzbe kerül meg a vonatjegy is, de vannak olyan szegények akiknek ezekre már nincs pénzük, és persze hogy a kaja meg a pia fontosabb nekik, inkább nyomorognak és reménykednek hogy éhen meg szomjan nem halnak, ezeknek lesz nehéz csajozni! Bár szegénységben is boldogan lehet élni csak sokat kell nélkülözni.
2021. okt. 17. 06:05
 55/116 anonim ***** válasza:
92%

Persze, erről beszélek tipik incel logika, véletlen se tehettek róla hogy csórók vagytok.

Aki akar az tud. Volt olyan ismerősöm aki vagonpakolással kezdett a 80-as években falun, 15 évesen 7 osztállyal, 15 év múlva milliókat csinált mert vállalkozó lett. Nem a körülményeket hibáztatta. Ja, és 16 évesen már nős volt, tehát a csóróság se mentség hogy valaki egyedül legyen 🤔

Ezek szerint nálatok máshol van a hiba! Pl az elviselhetetlen személyiségetekben...

2021. okt. 17. 12:55
 56/116 anonim ***** válasza:
89%
Lol most látom a "chad" szót használtad,te tényleg menthetetlen vagy
2021. okt. 17. 12:55
 57/116 A kérdező kommentje:
Régi embereket a mosztaniakkal kár összekeverni. Én a mostani ismerkedésre és társkeresésre a társkereső oldalakkal kapcsolatban írtam eleve a kérdés is arról szól, az meg hogy régen könnyebben lehetett ismerkedni meg könnyebb volt álmokat megvalósítani a jobb oktatás miatt meg eleve az emberek is jobbak voltak. Mostani modern kütyük sok embernek elvették az eszét sajnos és ismerkedni nem lehet mert mindenkinek a fülében van a füles és a telefont nyomkodja és a mostani nyálas szerelmes filmek miatt a párkeresők igénye is megnőtt az egekbe. Röviden a mai világban alig lehet ismerkedni és bizalom is kevesebb van az emberekben, erre én magam jó példa vagyok.
2021. okt. 17. 14:45
 58/116 A kérdező kommentje:
55-ös! Te meg ha ilyen nagy megmondó ember vagy akkor amit nekem leírtál leírhatod vagy mondhatod az Afrikai embereknek is hogy ne sírdogáljanak hanem tegyenek azért hogy jobb legyen nekik meg a sok szegénységben élőknek pl:
2021. okt. 17. 14:50
 59/116 anonim ***** válasza:
89%
Mi koze az afrikaiaknak ahhoz hogy krva gaz a chad szot ironia nelkul hasznalni?
2021. okt. 17. 21:45
 60/116 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező! Te meg a tisztelet...? Bocsi, de nem csodálom hogy egyedül vagy. Nézhetsz ki te akárhogyan, az ilyen személyiségű pasik maradnak társkeresőn mélyen alul a "maradék" kategórában, örök magányra kárhoztatva.
2021. nov. 26. 12:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!