Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon félek hogy nem lesz soha barátom és hogy egyedül leszek életem végéig.
Pár éve költöztünk ki Ausztriába és hát elég szar helyzet, mert mivel nem német vagyok, ezért a fiúk se nagyon beszélnek velem. Nagyon félek hogy a nyelv különbözet miatt soha nem lesz senkim.:(
16l
16 éves vagy, nem kell aggódni
Covid miatt is nehezebb de nyárra remelhetoleg beindul az ismerkedési faktor
Szerintem furcsa lehet nekik a helyzet, adj időt nekik
Ismerkedj interneten vagy lányokkal (ugye ha van baratnod annak meg vannak baratai és ez egy ilyen lánc)
De ne parazz, tényleg idő kerdese
Te is hozzájuk szólhatnál.
Vagy ismerkedj online
Választasz egy se magyar, se német becenevet és senki nem mondja meg rólad ránézésre, hogy honnan jöttél.
Intenzíven tanuld a nyelvüket, hogy a kiejtésed is OK legyen és akkor nem kell elárulnod (csak később) a nemzetiséged.
Most nem közelítenek feléd, mert nem vagy osztrák. Mit tettél azért, hogy legyen kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!