Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor egyedül érzem magam mert kevés barátom van, ez normális? Más is van így ezzel? :/
Figyelt kérdés
Eléggé visszahúzódó srác vagyok, mind ezek mellett nehezen is ismerkedek, félek, hogy velem van baja az embereknek, nem vagyok szimpatikus idk :/2018. okt. 13. 18:28
1/6 anonim válasza:
Ezért hoztam létre egy csoportot, ahova az ilyen embereket összeszedem. Szerencsére összejött eddig 10 ember, ha megint lesz tíz jelentkező, akkor megint csinalok egy csoportot. És akkor 10, 10, s majd ha minden jól megy akkor össze rakom őket, és így tovább. Egyébként marha jó mert tök jól megbízunk egymásban meg minden. Meghallgatjuk egymást ha valakinek valami baja van és senki nem szól le senkit. Tök jó kis kozosseg
2/6 anonim válasza:
Egyébként ha kerdezned miért éppen tíz... Mert ez nem túl kevés, de meg nem is annyira sok hogy netalantan ne tudjon ismerkedni.
És már egy weboldalon is gondolkozok ami ugyanezen elven működne, viszont számításaim szerint ez csak egy 3 év múlva lesz kész addig be kell érni ezzel
3/6 anonim válasza:
Néha de próbálom le kötni magamat, nyilván nem a neten lógok mindig,én is ilyen vagyok, nekem mondjuk egy barátom sincs,te szerencsésebb vagy mint én ezen a téren.
Foglald le magad :-)
4/6 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de valahogy megértem az embereket, hogy nem tetszik nekik a stílusom. Nem vagyok magabiztos, nem érdekel másoknak bejön-e mit veszek fel, nem vagyok hajlandó meghallgatni ha ki akarnak beszélni nekem valakit és nem rejtegetem ha nem kedvelek valakit, elég visszataszító tulajdonságok ezek a legtöbb ember számára.
5/6 anonim válasza:
Nekem sok "barátom" van de így is sokszor egyedül érzem magam...
6/6 anonim válasza:
Idén lettem magántanuló és sajnos rá kellett jönnöm, hogy a volt osztálytársaimon kívül, nincsenek más barátaim... Én is eléggé visszahúzódó vagyok és nehezen ismerkedek :(
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!