Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz egyedül lenni, olyan jó lenne már boldog lenni valakivel. Mit csinálhatnék, hogy találjak barátot, internet, vagy milyen helyek vannak ahol lehet normális fiúkkal ismerkedni, ha nem járok bulizni se?
Heh..:D
Ja, csak az ország másik feléről fognak írni...:)
Hidd el találkozol majd valakivel, de itt neten senkinek ne dőlj be!
De tényleg lesz olyan srác, aki normális és kölcsönösen tetszetek majd egymásnak. Amúgy meg tudom javasolni a PlayIT-eket, igen gamer rendezvény, de ők még mindig normálisabbak, mint a bunkó parasztok vagy a még bunkóbb pávák.
Sok sikert. Ha tudok segíteni, írj rám.
Figyelj ahogy már más is írta mindjárt kapod a privát üzeneteket!
Valamint a legjobb barátokat összehívni és elmenni valahova 4-5 en! Aztán a többi adódik :)
Én 17 vagyok mindjárt 18 soha nem volt még semmim pl csók, de nem csak neked van nehéz dolgod nekünk se könnyű! :/
Vigyázz mert sokak csak sexet akarnak vagy egy kis együtlétet és utána dobnak és összetörik a szíved!
Sok sikert! :)
Nekem is ugyanez a pronlémám
Pl ismerkedj barátokon keresztül, suliban, vagy ha az utcán jön feléd egy helyes srác játsszd, hogy elbambultál, kérj bocsánatot és mutatkozz be, vagy pl a közösségi szolgálatokon is lehet ismerkedni (nekem majdnem sikerült, csak annyira izgultam, h amikor megkérdezte a srác, hogy milyen néven talál meg facebookon, véletlenül anyukám nevét mondtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!