Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve szakított velem a barátom olyan egyedül érzem magam mit tegyek? Szerezzem vissza vagy keressek mást?
Szia! Én is hasonló cipőben járok! Sokszor hiányzik még. De leginkább az egyedüllét ami rossz.
Hány éves vagy?
Szerintem itt a nyár, élvezd ki! :)
Persze ne a rossz értelemre gondolj! ;)
A legelső dolog az, hogy probáld elfelejteni. Erre több bevált módszer van. Amit én tudok ajánlani az, hogy abban a témában, amiben érdekelt vagy, azután kezdj el rengeteget olvasni, filmet nézni, így a legtöbb gondolatod, arra a témára fog terelődni.
Szerintem ha más embert probálsz keresni, abból semmi jó sem lesz. Maximum ő is összetöri a szíved. Ha látod egy fiú közeledését, akiből tényleg az árad, hogy szeret téged, akkor azzal a fiúval nyugodtan összejöhetsz.
Bármi kérdésed van nyugodtan írj privátba.
14 éves vagy előtted az élet, előtted a nyár. Egy fiú miatt pedig nehogy sírj, szakított veled, hát bánhatja olyat, mint te úgyse kap még egyszer lépj tovább jobbat érdemelsz és találsz is. Na így állj hozzá a dolgokhoz. Olvass, tanulj új dolgokat, élvezd az életet. Kitartás!
18F
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nem tudom elengedni,szinte megszakad a szívem. Ha ő szakított veled ,akkor egyáltalán nem érdemel meg. Az ő hibája ,hogy egy csodálatos lányt otthagy,nehogy még te mászkálgass utána meg legyél szomorú. Fel a fejjel! A fontos kulcsa a felejtésnek ,hogy ne próbálj meg mást keresni,mert egyrészről "csak egy pótlék lenne" másrészről meg nem fog csak úgy jönni valaki. Próbáld elfogadni magadat,tölts időt a barátaiddal,ismerkedj és légy boldog! Sosem tudhatod mikor találkozol azzal a bizonyos emberrel aki majd elfelejteti őt. Minden úgy fog alakulni ahogy kell! Mindig legyél nyitott az emberek felé és ne feledd:ha valakinek fontos vagy,az bizonyára tudtodra fogja adni. Addig is gondolj a pozitívumaira ,hogy miért is jó szinglinek lenni és élvezd ki addig amíg lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!