Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
 71/116 anonim ***** válasza:
94%

Tegyük fel hogy van egy gazdag, izmos, jóképű, intelligens tanult férfi.

És vagy te.

Nézd meg a kettő közötti szakadékot, és próbáld meg ezt egyre kisebbé tenni.

Az a másik, hogy egy pszichológusra szorulsz, és ameddig ilyen önértékelésed, gondolataid vannak, meg nem fognak közelíteni a nők.

Én is a női nem tagja vagyok, valamelyest az önképem és önbizalmam a helyén van. A párom számomra a tökéletes férfi, na de nem azért mert olyan gazdag/izmos/magas lenne, hanem mert olyan csodálatos személyiség.

2022. jan. 23. 11:34
 72/116 anonim ***** válasza:
91%

69# Milyen családodat? Még anyuci pici fia is vagy aki függsz tőle?

Hidd el, itt teljesen más bajok vannak a társkereséseddel mint amit te gondolsz.

Légy nyitott, aztán alakul a helyzet, de így nehéz lehet veled hogy családtól függsz, meg nem utazol egy métert sem senkiért? Hogy lehet így társat keresni? Oké, nem kell a 3 gyerekes 120 kilós asszony, megértem. De azért ennyire bezárkózni, neked 1-2 lány megfelel, nekik meg pont nem kellessz. Olyan nem lesz hogy korban is, kinézetben is, mentalitásra is, iskolázottságra is, méretben is, távolságra is, családi hátterileg is meg fog felelni valaki. Nincs ilyen ismerkedj, aztán kis kompromisszummal találni fogsz nőt akivel kölcsönösen érdeklitek egymást.

2022. jan. 23. 11:43
 73/116 A kérdező kommentje:
Hát sokan már 17-18 évesen több csajjal voltak együtt mint én és tuti még a szüleikkel éltek úgyhogy itt más probléma van mint hogy a szüleimmel élek. Én minden ismerkedésre nyitott vagyok csak hát én felém nem nagyon nyitnak az emberek és úgy vagyok vele ha más nem nyit akkor én sem fogok. 6 napot melózok így nem tudom hogy 200 km-ert mikor tudnék leutazni.
2022. jan. 23. 14:06
 74/116 anonim ***** válasza:
87%
29 éves férfi vagyok. 2 méter magas, van saját lakásom, dolgozom, adok magamra, teljesen egyedül élek, sportolok és mégsem kellek a kutyának se, rám se néznek a nők, sőt ocsmányul elutasítanak. (igaz, autóm nincs). Na erre varrjál gombot! :D Amit tudok tanácsolni, hogy engedd el ezt a barátnő/társkeresés/párkapcsolat hülyeség témákat, mert különben beleőrülsz! Én is nagyon akartam valakit EDDIG, bármit megtettem volna érte hogy legyen valakim, de mostmár végleg elengedtem. Van aki lehet bármilyen és tehet bármit, nem fog kelleni senkinek sem, nemtudom miért. Próbálkoztam fiatalabb, idősebb nőknél is persze sikertelenül. Kezdj inkább élni, sportolni. A sport amúgy sokat segít tényleg ad önbizalmat, és tartást. Sz@rd le ezeket a mostani nőket, mert kb annyit érdemelnek! :D Sajnálom ezt tapasztalni, hogy sok normális fiatal srác jár hasonló cipőben mint mi...
2022. jan. 24. 00:27
 75/116 anonim ***** válasza:
90%

"transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok, távoliak"

Nem lehet beírni, hogy kit keresel? Hetero, vékony, x-ben lakó lányt.

2022. jan. 24. 00:34
 76/116 anonim ***** válasza:
89%

Társkeresőn kb 70-30% a férfi-nő arány, ráadásul mivel a férfiak többsége mindenkit bejelöl, mindenkire ráír, egy átlagos nő is könnyedén illúzióba kerül mennyire kapós. Így ha nincs a tömegből kiemelkedő profilképed, kommunikációkészséged, átlagos adottságokkal is nehéz párt találni!

Bár a társkereső is egy lehetőség, de kizárólag ettől elvárni hogy párt találj rossz ötlet, mert a személyes ismerkedéshez képest sokkal több elutasításban lesz részed, ami lehúzza az önbizalmad!

Helyedben elkezdenék való életben élni, több barátot szerezni, minél aktívabb társasági életet élni, megtalálni azokat a dolgokat, ami boldoggá tesz, hiszen egy vidám, optimista személy sokkal könnyebben magához vonz másokat. Társkereső maradjon B opció.

Amit még megehetsz, hogy megkérdezed a lány barátaid mit gondolnak rólad, min javíthatnál magadon, ők sokkal könnyebben segítenek, hiszen évek óta ismernek.

2022. jan. 24. 10:33
 77/116 anonim ***** válasza:
35%
csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúnya vagy
2022. febr. 2. 16:16
 78/116 A kérdező kommentje:
aaaaaanyyyyyyyááááááááddddddaaaaaaat tttteeee kköööccssssööööööööög!
2022. febr. 2. 16:20
 79/116 A kérdező kommentje:
77-es sajnálom hogy ezt sikerült leszűrnöd a normális kérdésemből, amúgy meg nincsen saját lakásom, drága autóm és jól jövedelmező munkahelyem. Ezek a valódi okok csak amikor ezt a kérdést kiírtam akkor még nem voltam annyira biztos benne de mára már tudom!
2022. febr. 2. 16:21
 80/116 A kérdező kommentje:
Ha ezek meglennének amiket felsoroltam akkor lenne nekem is annyi jelentkezőm hogy lenne kikből válogatni, ezek hiányában senki nincs max azok akik kevésbé nekem valóak.
2022. febr. 2. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!