Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 A kérdező kommentje:
Néztem most az első válaszolókat és láttam azt írták alacsony vagyok. Szánalmas hogy a nők már magasság alapján diszkriminálják a pasikat, az meg hogy valamelyik pasi nem tud normálisan viselkedni, beszólogat vagy köpköd az le van sz.rva.
2021. aug. 20. 06:55
 22/116 anonim ***** válasza:
86%
ez az internet egyik legtoxikusabb oldala. Mire vártál?
2021. aug. 20. 11:03
 23/116 anonim ***** válasza:
77%
a teltebb nők sem szeretik a törpéket. Nekik is joguk van diszkriminálni külső alapján, úgy ahogy te is teszed törpike
2021. aug. 22. 08:52
 24/116 A kérdező kommentje:
23-as! Ez a törpe adna neked egy Atyai pofont te tiszteletlen nem normális aberrált b.rom akkor kifeküdnél. Bár a mai világban mindenkinek a nyakigláb ecsetfejű tiszteletlen, szakma nélküli nem normális páva genyók kellenek! Láttam egy csávót instagramon úgy nézett ki majdnem mint egy hajléktalan nagyon igénytelen haja volt de gondolom sok lóvéja és mehet a csajozás. Én is hiába vagyok "törpe" ha sok pénzem lenne akkor nőm is. ;) Azért ha viszont ha ilyen gyerekem lenne mint te kaptál már volna pár óriási Atyai pofont!! Ezt a stílust nem tolerálom, lehet az ecsetfejű ny.morék barátaid elnézik neked meg a magukat mutogató tini r.bancok!!
2021. aug. 22. 10:00
 25/116 A kérdező kommentje:
22-es! Igazad van ez a gyakori kérdés is tele van nagyon tiszteletlen emberekkel és tuti az ilyenekre még buknak is a nők mint a 23-as válaszoló, de legjobban a pénzre mennek ehhez kétség sem fér hozzá! Az ilyen 23-as válaszolóknak hoznám vissza a katonaságot de a legtöbb beképzelt nőre is ráférne egy kis tisztelet!!
2021. aug. 22. 10:01
 26/116 anonim ***** válasza:
91%
25: Én csak azt nem értem, miért szajkózzák a katonaságot, eszméletlen baromság egy gondolat pedig. Mármint, hogy bármi köze lenne a katonaságnak ahhoz, milyen ember vagy? Csak egy apróságot említenék ehhez: Amikor bemész egy kocsmába, az ott lévő csőalkesz hatvanas fazonok nagyrésze bizony volt katona. Milyen remek emberek lettek ettől! Jah, nem :D
2021. aug. 22. 10:17
 27/116 A kérdező kommentje:
Azért akik idősek és alkoholisták lettek azokat ne keverjük magunkkal azaz fiatalokkal össze. A legtöbb fiatalnak nem kell 60 éves alkesznek lennie ahhoz hogy akár még kúltúrálatlanabbul viselkedjenek mint ők és a legtöbb fiatal az még drogozik is meg garázdálkodik nem úgy mint a 60 éves alkeszek. 2-őt azért ne keverjük össze, hidd el ők amikor fiatalok voltak sokkal normálisabban viselkedtek és nyilvánultak meg mint mi és akkoriban nagyon katonaság sem kellett mert volt szülői meg még (tanári) nevelés is. Akkor a tanár még tanító is volt most meg már csak pedagógus!
2021. aug. 22. 10:42
 28/116 A kérdező kommentje:
Most is úgy kéne a pedagógusokat alkalmazni hogy ha nagyon rosszak a diákok akkor felfektetni őket a padra és nadrágszíjjal jól elverni a hátsójukat. Vagy vonalzóval körmöst adni és sarokba állítani őket. Régen ezek megvoltak és sokkal emberibb felnőttek lettek az akkori fiatalok mint amilyenek mi leszünk. Most ha pedagógus bántaná mégis a diákokat utána a pedagógust a szülők bántanák, régen ha bántott a pedagógus akkor a szülők még neki adtak igazat mert fiam/lányom tuti rosszul viselkedtél és megérdemelted a pofont, sőt még én is adok neked 1 vagy 2 darabot hogy tanulj belőle! Ez hiányzik mi belőlünk és főleg a 23-as válaszoló fajtákból, meg a sorkatonaság is. Én fél év re vagy 1 évre visszahoznám, vagy ha azt nem is akkor a szülői meg tanári szigort simán!
2021. aug. 22. 10:46
 29/116 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok de utálom nagyon a korosztályomat és alig haverkodok is nem ok nélkül. Régen furcsáltam hogy az idősek miért szidják a fiatalokat amikor ők is voltak azok, mostanra meg már rájöttem. Jól eltértünk az eredeti témától. :D
2021. aug. 22. 10:47
 30/116 anonim ***** válasza:
10%
Jól meg kell kenni a csajokat hetee! 😀
2021. aug. 22. 11:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!