Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem csókoltam meg soha senkit. Tudom,még előttem van az élet meg minden,csak néha rossz érzés,egyedül lenni, úgy, hogy körülötted mindneki párkapcsolatban van.2021. márc. 23. 17:49
3/10 anonim válasza:
Lány vagy? Nem gáz.
Fiú vagy? Nem gáz.
Nézd, én 18 évesen csókolóztam először :)
4/10 anonim válasza:
Én meg 18 éves vagyok és még nem csókolóztam.
5/10 anonim válasza:
Az, hogy azt hiszed ez baj.
Ha csókolózni akarsz akkor hajrá. Valami osztálytársat kapj le egy buliban.
De ha úgy gondolkozol, hogy ezt egy különleges ember érdemli csak meg akkor eszedbe ne jusson, hogy ez baj!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:))
2021. márc. 23. 19:42
8/10 anonim válasza:
teljesen normális, ez függ a baráti körtől,hova jársz el,ismerkedsz e stb szerintem semmi baj sincs vele csak az internet hiteti el veled :)
9/10 anonim válasza:
16 évesen ez legyen a legnagyobb gondod. Vannak másnak ennél sokkal nagyobb problémái,inkább a tanulással kéne foglalkoznod 16 évesen.
10/10 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 9-essel, első a karriered aztán minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!