Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?
Azért mert a társkeresőre meg mindig egy szűk keresztmeszete ír a nőknek lányoknak.
Másrészt örülj ha egy csinos gyerekét egyedül nevelő anyuka visszaszivecskéz, mert vele is lehet egy nagyon jó kapcsolatod szerelem stb.
Csak mivel vannak gyereke/i figyelembe kell venned, hogy ők is részei a nőnek és felelőséggel fogsz irántuk is tartozni, mert jó esetben ők lesznek a CSALÁDOD!...
A tátsekereső oldalakon erős férfitöblet van, ezért kár messzemenő következtetéseket levonni.
Másrészt a Transzfesztita az egy másik hovatartozás,de valószínűleg sajnos bepróbálkozhatnak Heteroknál is.
Valószínűleg le kell szűkítened a keresési opciókat a saját érdeklődési körödre.
Mindezek mellett mindenkit is megillet a tisztelet.
Harmadrészt pedig nem lenne szabad csak a netes platformokra hagyatkozni, nagyobb hangsúlyt kell helyeznina az élő ismerkedésre, de azt is ízlésesen beleérzéssel.
80% szemben megy az autópályán?
"190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyere"
"a többség csak pocskondiázni tudott "
Hmm vajon miért?
"Mert leírtam a fájó igazságot és sokszor kemény hangnemben"
Nem, édesem. Te a véleményed írtad le, amivel nem köteles senki egyetérteni.
"Voltak azért normális kommentelők is pl: 95-ös"
Normális = Veled egy követ fújó...
Amíg ilyen szubjektíven, egysíkúan látod a dolgokat, nem nagyon fog változni semmi.
Te kategorizàlod a nőket. Semmi gond ezzel.
De azzal se legyen, ha a nők is ezt teszik.
A statisztikádból látszik (kérdésben leírt dolgok) a besorolásod, amit nem tudsz megemészteni, de ezért nem lehet a komplett nemet okolni.
Nem hibáztathatsz senkit azért, mert nem tetszel nekik, és a neked nem megfelelőket sem azért, mert nekik igen.
De mint mondtam, ez egy visszatükrözés lehet a párkapcsolati piaci elhelyezkedésedről.
Szóval tulajdonképpen közel 1 év után sem tudom, mit vàrsz ettől a kérdéstől.
("Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék"
=> Ez igen degradáló... De nekem pl ezek sose jöttek be, és ez nem ideál a többségnek se, szóval a hiba biztos nem itt van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!