Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a transzneműek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a transzneműek, a gyereküket egyedül nevelő anyukák és a teltebb lányok szíveznek vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés
Tudom ez már a sokadik ilyen kérdésem de nagyon furdal a kíváncsiság hogy ez miért lehet hogy csak a kérdésben említett nők szíveznek vissza, tinder nyelven matchelünk? A közeli lányok engem le sem tojnak csak a távoliak akiknél az utazási költség annyi mint amennyit a lányra költenék. Félre értés ne essen nem a pénz miatt reklamálok, meg még kiírtam társkeresőn hogy dolgozok és gondolom az miatt is felhívom magamra a figyelmet az egyedülálló anyukáknak. Aláírom van egy kis pocakom mint minden átlagos férfinak de én szoktam edzeni és nem mondom magam kövér embernek. 170 cm vagyok és 75 kg. Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék vagy valami sugardaddy féleség az változtatna a helyzeten!

2021. aug. 19. 07:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
93%
Ha ilyen meg olyan köc$ögök a nők, és nem érnek szart se, akkor miért probléma, ha nem jut belőlük?
2022. márc. 20. 15:45
 102/116 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de nyugodtan átirányíthatod őket hozzám.
2022. máj. 10. 18:49
 103/116 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert a társkeresőre meg mindig egy szűk keresztmeszete ír a nőknek lányoknak.

Másrészt örülj ha egy csinos gyerekét egyedül nevelő anyuka visszaszivecskéz, mert vele is lehet egy nagyon jó kapcsolatod szerelem stb.

Csak mivel vannak gyereke/i figyelembe kell venned, hogy ők is részei a nőnek és felelőséggel fogsz irántuk is tartozni, mert jó esetben ők lesznek a CSALÁDOD!...

2022. jún. 19. 14:07
 104/116 anonim ***** válasza:
100%

A tátsekereső oldalakon erős férfitöblet van, ezért kár messzemenő következtetéseket levonni.

Másrészt a Transzfesztita az egy másik hovatartozás,de valószínűleg sajnos bepróbálkozhatnak Heteroknál is.

Valószínűleg le kell szűkítened a keresési opciókat a saját érdeklődési körödre.

Mindezek mellett mindenkit is megillet a tisztelet.

Harmadrészt pedig nem lenne szabad csak a netes platformokra hagyatkozni, nagyobb hangsúlyt kell helyeznina az élő ismerkedésre, de azt is ízlésesen beleérzéssel.

2022. jún. 20. 22:07
 105/116 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Átfutottam most a válaszokat az elejétől a végéig 80%-ban mindenki betámadott mert ugye a nőkről vagy jót vagy semmit hiszen ők tökéletesek 10% leírta a véleményét az oldalról a maradék 10% mellettem állt ki. Sajnálatra méltó hogy a többség csak pocskondiázni tudott miközben a haverjaim nagyon szeretnek engem barátilag. Ide süllyedt a társadalmunk, ha valakinek velős kritikája van azt lepontozzák mint a 95-ős válaszolót és kiosztják!
2022. júl. 21. 14:50
 106/116 anonim ***** válasza:
91%

80% szemben megy az autópályán?

"190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyere"

"a többség csak pocskondiázni tudott "

Hmm vajon miért?

2022. júl. 21. 23:10
 107/116 A kérdező kommentje:
Mert leírtam a fájó igazságot és sokszor kemény hangnemben a nők meg olyanok mint a halottak, vagy jót mondasz róluk vagy semmit ellenkező esetben betámad mindenki elég keményen. Én erre már rájöttem hogy ez sajnos így van, de a nők a férfiakat szidhatják de mi róluk csak jókat mondhatunk vagy kicsinálnak minket. Voltak azért normális kommentelők is pl: 95-ös, látom sok nő ő rá is megsértődött az igazság hosszú megfogalmazása miatt!
2022. júl. 22. 07:09
 108/116 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem 106-os válaszoló sokszor megfordult már a fejemben az a gondolat hogy miért nem a nők kezdeményeznek? Ők úgyis azokra írnának rá aki tényleg egy picit is fontos lenne nekik. Sokkal jobban megkönnyítenék a saját és a férfiak dolgát is társkeresőn vagy akár a való életben de a férfi? Ő ráír a nőre nem ír vissza, ráír a másikra az sem és ezek után a nők vannak felháborodva ha a férfi odaszól nekik hogy én kezdeményezek de ti lusták vagytok a reagálásra? Még én vagyok a hibás hogy itt is ki mertem a saját igazam miatt állni és én vagyok a nőgyűlölő incel mert szidtam a nőket és ahogy elmondottam a nőkről vagy jót vagy semmit!
2022. júl. 22. 07:11
 109/116 anonim ***** válasza:
100%

"Mert leírtam a fájó igazságot és sokszor kemény hangnemben"

Nem, édesem. Te a véleményed írtad le, amivel nem köteles senki egyetérteni.

"Voltak azért normális kommentelők is pl: 95-ös"

Normális = Veled egy követ fújó...

Amíg ilyen szubjektíven, egysíkúan látod a dolgokat, nem nagyon fog változni semmi.

Te kategorizàlod a nőket. Semmi gond ezzel.

De azzal se legyen, ha a nők is ezt teszik.

A statisztikádból látszik (kérdésben leírt dolgok) a besorolásod, amit nem tudsz megemészteni, de ezért nem lehet a komplett nemet okolni.

Nem hibáztathatsz senkit azért, mert nem tetszel nekik, és a neked nem megfelelőket sem azért, mert nekik igen.

De mint mondtam, ez egy visszatükrözés lehet a párkapcsolati piaci elhelyezkedésedről.

Szóval tulajdonképpen közel 1 év után sem tudom, mit vàrsz ettől a kérdéstől.

("Gondolom ha 190 cm 50-60 kg-os szakadt farmeres vagy cicanadrágos ecsetfejű pávagyerek lennék"

=> Ez igen degradáló... De nekem pl ezek sose jöttek be, és ez nem ideál a többségnek se, szóval a hiba biztos nem itt van.)

2022. júl. 22. 07:34
 110/116 anonim ***** válasza:
És melyikkel mi a problémád??
2022. júl. 22. 09:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!