Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor az utolsó gyári munkásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor az utolsó gyári munkásnak, a buszsofőröknek, bolti eladóknak de még a közmunkásoknak is van párja akkor aki incelként definiál magára az miért nem talál társat?

Figyelt kérdés
Most ne azzal gyertek, hogy jó, de milyen. Olyan, amilyen hozzá illik külsőre meg belsőre illetve társadalmi helyzetre. Mindenki azzal van akivel akar, ha meg nem talál olyat, saját döntés hogy akar-e olyat, ami jut, vagy marad egyedül (ezesetben incel). Szerintem ők is azért vannak egyedül, mert nem akarnak lejjebb adni pont úgy mint a nők akiket itt szoktak szindi naponta..

2021. jún. 5. 08:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
43%

60# az a bajod hogy igaza van?

Még akkor is ha gáz dolog a sikeres férfiakat gyűlölni azért mert ők szerencsésen sikeresek

Senkit nem szabadna emiatt gyűlölni, de amiket leírt azok elég alapvető igazságok

2021. jún. 6. 19:22
 62/68 anonim ***** válasza:
56%
61: Csakhogy idióta ideológiákat és címkéket gyárt emberekre. Sikeres emberekre akár. De ha megkérded, hogy akkor most Andy Vajna volt a "chad" vagy Kim Jong-Un, akkor vakarná a fejét. A "lapátáll" és baromságok szinte semelyik sikeres férfinél (nézz meg egy 30 éves elon Musk-ot) nincsenek jelen.
2021. jún. 6. 19:29
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

61#

A lapátáll nem volt benne az 59#-ben. Az nem feltétlenül döntő tulajdonság szerintem sem.

De éppen nem erről volt szó, éppen

2021. jún. 6. 19:35
 64/68 anonim ***** válasza:
52%
63: Úgy értem embereknél nem létezik "alfa béta delta epszilon". Gorilláknál létezik. Ott is egy darab, a vezér. Ilyen alapon nálunk Viktor lehet "chad", senki más :D
2021. jún. 6. 19:49
 65/68 anonim ***** válasza:
100%

60: Így néz ki ma egy igaz Chad a Z generációban:

[link]

Ezzel egyébként még sok régivágású incel sem ért egyet, de ettől még így van.

2021. jún. 6. 20:17
 66/68 anonim ***** válasza:
92%

64#

"Úgy értem embereknél nem létezik "alfa béta delta epszilon". Gorilláknál létezik. Ott is egy darab, a vezér."

Tudom sokaknak nehéz megemészteni a tényt, de mi emberek is csak állatok vagyunk, nem igazán különb faj, mert ugyanúgy az ösztönök vezérelnek minket is. Még akkor is ha kiemelkedő értelmi képességek társulnak az emberi fajnál az ösztönök mellé (bár ez itt a gyakorin kétségesnek tűnik:)

Ergo nálunk is elég hasonlóan néz ki a helyzet mint a főemlősöknél általában: a vezérhímek a dominánsak, párzani a többség azért tud, de a hátrányosabb kisebbségnek nem jut semmi, azaz zéró. Aki pedig nem esik bele a párválasztásnál a nőknél éppen megfelelő kategóriába az így járt, szinte esélye sincsen, vagy csupán minimális a pártalálásra

Ilyen világot élünk!

2021. jún. 6. 22:43
 67/68 anonim ***** válasza:
100%
"párzani a többség azért tud": Szerintem a mostani párkapcsolatok 80% -a olyan, hogy ha felbontanánk, a férfi nem találna új párt.
2021. jún. 7. 12:01
 68/68 anonim ***** válasza:

Manapság a legtöbb ember igényei hatalmasak.

Csak tudnám mire fel vár el valaki olyat a másiktól ami neki sincs.

2021. nov. 30. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!