Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az utolsó gyári munkásnak, a buszsofőröknek, bolti eladóknak de még a közmunkásoknak is van párja akkor aki incelként definiál magára az miért nem talál társat?
60# az a bajod hogy igaza van?
Még akkor is ha gáz dolog a sikeres férfiakat gyűlölni azért mert ők szerencsésen sikeresek
Senkit nem szabadna emiatt gyűlölni, de amiket leírt azok elég alapvető igazságok
61#
A lapátáll nem volt benne az 59#-ben. Az nem feltétlenül döntő tulajdonság szerintem sem.
De éppen nem erről volt szó, éppen
60: Így néz ki ma egy igaz Chad a Z generációban:
Ezzel egyébként még sok régivágású incel sem ért egyet, de ettől még így van.
64#
"Úgy értem embereknél nem létezik "alfa béta delta epszilon". Gorilláknál létezik. Ott is egy darab, a vezér."
Tudom sokaknak nehéz megemészteni a tényt, de mi emberek is csak állatok vagyunk, nem igazán különb faj, mert ugyanúgy az ösztönök vezérelnek minket is. Még akkor is ha kiemelkedő értelmi képességek társulnak az emberi fajnál az ösztönök mellé (bár ez itt a gyakorin kétségesnek tűnik:)
Ergo nálunk is elég hasonlóan néz ki a helyzet mint a főemlősöknél általában: a vezérhímek a dominánsak, párzani a többség azért tud, de a hátrányosabb kisebbségnek nem jut semmi, azaz zéró. Aki pedig nem esik bele a párválasztásnál a nőknél éppen megfelelő kategóriába az így járt, szinte esélye sincsen, vagy csupán minimális a pártalálásra
Ilyen világot élünk!
Manapság a legtöbb ember igényei hatalmasak.
Csak tudnám mire fel vár el valaki olyat a másiktól ami neki sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!