Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek gáz az, ha egy fiú gyári
munkásként dolgozik? Egy büfészakos diplomát szereztem,
amivel nem nagyon tudtam boldogulni, így a gyár maradt.
A tisztességesen végzi a munkáját és személyiségre nem egy alpári paraszt akkor nem gáz. De még gondolom fiatal a srác, van ideje tanulni, fejlődni. Akár munka meleltt is szerehzet más képesítést.
2020. nov. 28. 03:16
Nem gáz, az a gáz aki szerint ez gáz.
2020. nov. 28. 07:48
És egész életedre ennyit tervezel, a következő 40 évre?
Szerintem ha egy ambíciózusabb, tökösebb, problémamegoldóbb, nagyravágyóbb embert tennénk a helyedbe, ő többet is ki bírna ebből hozni. Ezzel csak azt mondom, hogy első sorban a fejedben van a "baj", vagyis tudnál magadon és a sorsodon változtatni.
2020. nov. 28. 07:49
Kezdj el gondolkozni rajta hogy tudnál jobb munkát találni. Addig felejtsd el a nőket.
2020. nov. 28. 07:54
5/37 anonim válasza:
Nem gáz, az viszont igen, hogy nincsenek más terveid. Mindig kell egy ,,b,, tervnek lenni. Sosem tudni mikor bocsátanak el téged. Ezért én azt ajánlom tanulj ki egy szakmát mellette, hogy legyen lehetőséget dolgozni, ha a jelenlegi nem lesz.
Életed végéig a gyárban nem tudsz maradni.
2020. nov. 28. 08:04
Még most huszonévesen tanulj, mert később csak nehezebb lesz.
2020. nov. 28. 08:07
Nem gáz, ha a személyiségére nem lesz hatással a közeg. Magamon, és több ismerősömön is tapasztaltam, amíg gyárban, soron dolgoztunk, igen megváltozott a személyiségünk. Hogy is mondjam...az alaphoz képest egész közönséges lett a viselkedésünk, stílusunk. Egyszerűen valahogy ezt hozza magával az ilyen munkahely.
2020. nov. 28. 08:12
Érecségi + diploma + (gondolom) nyelvpapír Miért nem a rendőrség a gyár helyett?
meg ugye kérdés, mi/ki vagy ott? Haverom tanárként műszakvezető, 400+ -ért. Másik tanárhaverom raktáros, szintén 400 körüli pénzért.
2020. nov. 28. 08:48
8. Itt ilyeneket le ne merj írni, hogy valaki kezdett magával valamit, hitt magában, nem csak síránkozott, sokat hozott ki a helyzetéből, büfédiplomával is jól keres nem a szakmájában, mert le leszel pontozva. Itt csak panaszkodni lehet és negatívkodni! Ejj, szar az ílet!
2020. nov. 28. 08:55
Nincs az a hülye aki a saját diplomáját büfészaknak titulálná. Ha lediplomáztál, van minimum egy nyelvvizsgád is. Rengeteg cégnél, multinál is beszélt nyelv + egy bármilyen diploma beugró sok állásra. Eleinte nem keresnél jól, de amint 2-3 év tapasztalattal mész tovább, pláne ha be is iskoláznak valahol, máris nyert ügyed van. Ha te gyárban ülsz egy bölcsész diplomával, akkor a diplomád nevében a "bölcs" csak dísznek van.
2020. nov. 28. 09:04
Kapcsolódó kérdések: