Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek gáz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz az, ha egy fiú gyári munkásként dolgozik? Egy büfészakos diplomát szereztem, amivel nem nagyon tudtam boldogulni, így a gyár maradt.

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 02:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%
Semmi gond ezzel, csak akkor keress egy büfészakos gyárimunkásnőt a közeledben és jól ellesztek!
2020. nov. 28. 09:43
 12/37 anonim ***** válasza:

10.

Tavasszal 110 ezer (!) olyan diplomát adtak ki, ami akár már sok éve porosodott és várt a gazdájára, mert a többségük még egyetlen szaros középfokú nyelvvizsgát képtelen volt letenni. Csak a vírushelyzet miatt valamiért mégis elengedték ezt a feltételt.

Nem azt mondom, hogy a kérdező köztük van, de előtte is volt sok fiatal diplomás, aki nem beszélt normálisan egy idegen nyelvet sem és most nagyságrendekkel több lett. (110 ezer. Most is alig akarom elhinni.)

2020. nov. 28. 09:52
 13/37 anonim ***** válasza:
41%
Nyelvtanár vagyok. Nem a bölcsészek tömörülnek nálam nyelvórákért, azoknak maguktól is megy. Mérnökök, orvosok (!) ugyanúgy szenvednek, sőt. Minél reálosabb, tehát kevésbé "büfé" annál jobban.
2020. nov. 28. 10:02
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Ez csak kifogás. Ha eleget tettél volna abba a diplomába, szaktól függetlenül lenne olyan tudásod, amiért fizetnek. Szerintem szánalmas, hogy valaki egy egyetem után mentálisan ennyire leadja...
2020. nov. 28. 11:14
 15/37 anonim ***** válasza:
88%

Néhány évet szalagon dolgozni senkinek sem az álma, de inkább a szalag mint az utca. Úgyhogy nem lenne kizáró ok.

(Azért nyilván tanulsz mellette, fejleszted magad, keresed a jobb lehetőségeket.)

2020. nov. 28. 11:54
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem lustaság gyárban dolgozni ,mivel monoton 2-3 műszak ..A lusta az aki otthon ül és még a boltig se hajlandó le menni. Az meg hogy ki milyen munkát vállal, igen csak függ a család anyagi körülményeítől is,mivel ha 0 segítséggel kell előre haladnod akkor nincsen mentő mellény ha bele fáradnál vagy ki készülnél,nincs anyuci apuci aki pénzelljen amíg tovább képzed magad , nincs anyuci apuci amikor borul a bili.. Igen annak is sok munka van a tanulásában aki jó körülmények közül származik ,de kevesebb stressznek és problémának van kitéve!
2020. nov. 28. 11:57
 17/37 anonim ***** válasza:
42%

15:

Jobb lehetőségek? Na ne röhögtess!

2020. nov. 28. 12:07
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

16. Ahhoz nagyon elesettnek kell lenni, hogy a szüleid huszonévesen ne fogadjanak be magukhoz jelképes összegért, hogy tudj félretenni a fizetésedből vagy tanulhass. Ilyen is van, de az az emberek sajnos legszerencsétlenebb 10-20%-a.

Mi sem vagyunk gazdagok de jómódúak se bőven, de ha úgy alakulna bármikor haza tudnék menni minimál költségek mellett egy szobába lakni a szüleimhez.

2020. nov. 28. 12:09
 19/37 anonim ***** válasza:
A boldogság a lényeg.
2020. nov. 28. 15:00
 20/37 A kérdező kommentje:

A gyár volt a B terv

A gyári munka sokkal jobban fizet. A diplomámmal keresnèk 140-160 ezret, de a gyárban 220 nettót megkeresek

2020. nov. 28. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!