Gyári munkásként hány évig bírható egy olyan munka amit valaki nem szeret?
Változó. Van, aki egy hét alatt kiég.
Van, aki bírja évekig is. Munkakörtől is függ, illetve a társaságtól is.
Én most munkanélküliként annak is örülnék. Próbálj közben másikat keresni, bár nem tudom mennyire egyeztethető össze a munkaidőddel/beosztásoddal, hogy interjúkra járj.
Gondolj arra milyen lenne, ha ez se lenne, se pénzed se semmid nem lenne.
Én is voltam így, de már visszasírom.
Ennél minden jobb.Se pénzem, a szavamat semmibe veszik, mert nincs munkám, kussoljak.Sőt egy idő után felmerül a környezetedben, hogy nem is akarsz dolgozni, meg mit válogatsz. Hiába nincs így.Depresssziós lettem.
Egyébként ki lehet évekig.Te tudod eldönteni melyik a jobb. Ha szerinted jobb lenne munkanélküliként és közben keresnél, azt bevállalva, hogy ki tudja mikor vesznek fel valahova akkor mondj fel.
Úgy lehet kiégni, hogy megunod a munkafolyamatot. Eleve emberfüggő ez az egész. Aki szeret gondolkodni, annak halál a gyári munka.
Kiégés lehet a társaság miatt is. A folyamatos műszak miatt is. A 12 órás műszakok miatt is.
Van lejjebb, ha takarító vagy valami baleseti helyszínen. Szerintem az lejjebb van.
Anyukámat 50 évesen elküldték a nyugis irodai munkából ahol volt egész életében és mivel csak érettségije volt + sosem hitt igazán magában, ezért elment gyári munkásnak. 12 évig csinálta, mielőtt elment most a nők 40 évesével nyugdíjba, de folytatta ugyanúgy a munkát nyugdíj mellett. Azt mondja olyan 65 éves koráig szeretné csinálni. Így most kap egy okés nyugdíjat és mellé még nagyjából még egyszer annyi fizetést is pár évig, amíg dolgozik.
Pedig nem olyan csórók a szüleim, mert gyermektelen nagynénitől és nagyszüleimtől a szüleim (mindketten egykék) jó pár ingatlant örököltek még a sajátjukon felül. De anyukám élvezi amúgy a benti világot, a pletykálást, hogy kicsit pátyolgathatja a benti (általában tőle alacsonyabb intelligenciával rendelkező) munkatársait, ilyesmi. Szóval tök jól elvan ott. Amúgy egy autóalkatrészeket gyártó gyárban dolgozik két műszakban.
Volt aki a műszak közben elment pár óra után. Igaza volt.
Tomboljatok prolik, de akkor se élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!