Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyári munka miért számít szitokszónak társkeresésnél?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm dolgozik gyárban (mondjuk nem gyártósori betanított munkát, de azért mégsem iroda). Van, aki csarnokvezetőként, technikus végzettséggel nagyjából nettó félmilliót hazavisz. A CNC-sek sok helyen szintén nem keresnek rosszul. Miért szégyen mégis, ha egy férfi ilyen munkát végez?2021. ápr. 15. 15:28
1/69 anonim válasza:
Nem tudom, sok gyári melós ismerősömnek van párja/családja...
2/69 anonim válasza:
A csarnokvezető mondja magát logisztikai csomópont szupervályzornak, a cnc-s mondja magát programozónak. 😃
3/69 anonim válasza:
Meg ott vannak a targoncások is...
Amúgy a gyári munkáról így mindenkinek a szalagmunka ugrik be.
4/69 anonim válasza:
A csarnokvezetőt és a gyáron belül az irodaszekcióban dolgozókat az ég világon senki nem nevezi gyári melósnak. Ők azok, akik a szalag mellett állnak, vagy összeszerelnek meg ilyesmi. Szóval akik ott a tápláléklánc alján állnak.
6/69 anonim válasza:
4. Akkor a kukást autót vezető sem kukás, csak szimplán sofőr , és mariska nénin sem szakács azért mert tud főzni ! :D
7/69 anonim válasza:
#6 figyu, nekem apum csarnokvezető mérnök és soha nem hallottam senkitől a 23 évem alatt, hogy gyári munkásnak nevezné. Mérnök. A gyári munkások a beosztottjai. Pont.
8/69 anonim válasza:
7. Nekem akkor is gyári melós, gyári mérnők melós pont !
9/69 anonim válasza:
Egyébként úgy lenne igazságos, ha a szalagmunkástól a vezérigazgatóig mindenki a megtisztelő "a tulaj kutyája" titulust viselné, ami valójában és akkor elejét lehetne venni az ilyen felesleges faxméricskélésnek.
10/69 anonim válasza:
Aki gyárban dolgozik akármit , az gyári melós!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!