Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyári munka miért számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyári munka miért számít szitokszónak társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm dolgozik gyárban (mondjuk nem gyártósori betanított munkát, de azért mégsem iroda). Van, aki csarnokvezetőként, technikus végzettséggel nagyjából nettó félmilliót hazavisz. A CNC-sek sok helyen szintén nem keresnek rosszul. Miért szégyen mégis, ha egy férfi ilyen munkát végez?

2021. ápr. 15. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, sok gyári melós ismerősömnek van párja/családja...
2021. ápr. 15. 15:31
 2/69 anonim ***** válasza:
82%
A csarnokvezető mondja magát logisztikai csomópont szupervályzornak, a cnc-s mondja magát programozónak. 😃
2021. ápr. 15. 15:32
 3/69 anonim ***** válasza:
100%

Meg ott vannak a targoncások is...

Amúgy a gyári munkáról így mindenkinek a szalagmunka ugrik be.

2021. ápr. 15. 15:49
 4/69 anonim ***** válasza:
86%
A csarnokvezetőt és a gyáron belül az irodaszekcióban dolgozókat az ég világon senki nem nevezi gyári melósnak. Ők azok, akik a szalag mellett állnak, vagy összeszerelnek meg ilyesmi. Szóval akik ott a tápláléklánc alján állnak.
2021. ápr. 15. 16:01
 5/69 anonim ***** válasza:
2. -es ez nagy volt ! :_D
2021. ápr. 15. 16:05
 6/69 anonim ***** válasza:
70%
4. Akkor a kukást autót vezető sem kukás, csak szimplán sofőr , és mariska nénin sem szakács azért mert tud főzni ! :D
2021. ápr. 15. 16:06
 7/69 anonim ***** válasza:
83%
#6 figyu, nekem apum csarnokvezető mérnök és soha nem hallottam senkitől a 23 évem alatt, hogy gyári munkásnak nevezné. Mérnök. A gyári munkások a beosztottjai. Pont.
2021. ápr. 15. 16:08
 8/69 anonim ***** válasza:
13%
7. Nekem akkor is gyári melós, gyári mérnők melós pont !
2021. ápr. 15. 16:20
 9/69 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként úgy lenne igazságos, ha a szalagmunkástól a vezérigazgatóig mindenki a megtisztelő "a tulaj kutyája" titulust viselné, ami valójában és akkor elejét lehetne venni az ilyen felesleges faxméricskélésnek.
2021. ápr. 15. 16:39
 10/69 anonim ***** válasza:
13%

Aki gyárban dolgozik akármit , az gyári melós!

27/N

2021. ápr. 15. 16:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!